Avem peste 6.000.000 de produse de la magazine si vanzatori profesionisti in Okazii.ro Marketplace
Cos cumparaturi
Favorite

MIGDALE FARA COAJA

Descriere

Vânzatorul este direct răspunzator pentru produsul afișat în această pagină.

Disponibilitate: Indisponibil - Vezi produse similare

Specificatii

Migdalele sunt 100% românesti, netratate chimic, neiradiate, ecologice, crude si organice. Acestea provin din livezi traditionale în care pomii nu sunt stropiti cu chimicale si nici nu se folosesc îngrasaminte chimice. Productie 2014.

Dintr-un kilogram de migdale cu coaja rezulta aproximativ 200-250 de migdale decojite.
Migdalele se pot pastra în coaja pâna la 6 luni ani în frigider sau spatii aerisite, uscate si racoroase.

Pretul este de 98 de lei pentru kilogramul de migdale fara coaja

Livrare:

- prin Posta Româna în sistem ramburs

- prin Curier la cerere

Costuri POSTA ROMÂNA:
– comenzi sub 100 de lei platite în avans – 8 lei
– comenzi sub 100 de lei achitate la ridicarea coletului – 12 lei
– comenzi între 100 si 200 de lei platite în avans – GRATIS
– comenzi între 100 si 200 de lei achitate la ridicarea coletului – 12 lei
– comenzi peste 200 de lei – GRATIS
Costuri CURIER:
– 20 de lei pentru comenzi platite în avans.

Livrarea produselor se va face în maximum 48 de ore de la confirmarea comenzii de catre cumparator.

Livrarea produselor în Bucuresti se poate face personal doar duminica în zona Obor.

Livrarea la domiciliu în Bucuresti este taxata începând cu suma de 10 lei în functie de distanta.

Iradierea

Migdalele importate în România din SUA (cel mai des întâlnite pe piata româneasca) nu sunt crude, ci pasteurizate prin una din urmatoarele metode

– încalzire cu aburi
– iradiere printr-un proces controversat de ionizare
– tratare cu oxid de propilena (PPO), un binecunoscut carcinogen si substanta interzisa în UE.

MAI MULTE DETALII GASITI PE http://valeacurcubeului.com/2014/11/18/migdalele-seminte-magice-2/

Beneficii

  1. Scad riscul aparitiei unui atac de cord cu 50% pentru cei care consuma migdale de 5 ori pe saptamâna, ca urmare a continutului ridicat de magneziu. Scad nivelul colesterolului „rau”. Migdalele contin grasimi nesaturate care nu au colesterol. De asemenea, ajuta la reducerea nivelului de colesterol LDL si, prin urmare, ajuta la diminuarea numarului cazurilor de boli de inima.
  2. Protejeaza peretii arterelor cu ajutorul flavonoidelor si a vitaminei E. Migdalele sunt bogate în vitamina E care actioneaza ca un antioxidant liposolubil. Vitamina E din migdale este prezenta sub forma de alfa-tocoferol. 100 grame de migdale contin 25 de grame de vitamina E.
  3. Ajuta la construirea de oase si dinti puternici prin intermediul fosforului.
  4. Asigura grasimi sanatoase si ajuta la scaderea în greutate.
  5. Scad nivelul zaharului din sânge si a insulinei dupa mese, astfel ameliorând diabetul zaharat.
  6. Îmbunatatesc functionarea creierului cu ajutorul riboflavinei si L-carnitinei care stimuleaza activitatea cerebrala si astfel reduc riscul aparitiei bolii Alzheimer. Consumul a câteva migdale în fiecare zi ajuta la îmbunatatirea memoriei si a puterii de concentrare, mai ales la copii. Se crede, de asemenea, ca dezvolta inteligenta celor mici si, totodata, îi face mai activi.
  7. Hranesc sistemul nervos.
  8. Alcalinizeaza corpul. Singurele nuci care formeaza alcalinitate. Atunci când organismul uman nu este suficient de alcalin creste riscul formarii osteoporozei, scade functia imunitara, are loc cresterea în greutate si valorile energiei vor fi scazute.
  9. Îmbunatatesc aspectul parului si a unghiilor si contribuie la o piele frumoasa, elastica si supla.
  10. Perfecte în perioada sarcinii. Previn malformatiile congenitale – migdalele contin acid folic care ofera o protectie deja dovedita împotriva defectelor congenitale. Acidul folic are un rol important pentru dezvoltarea sanatoasa a celulelor si formarea tesuturilor fatului. În plus, previne aparitia defectelor de tub neural, inclusiv spina bifida si anencefalia. Femeile care vor consuma migdale înainte, în timpul si dupa sarcina vor fi mai putin susceptibile de a da nastere la copii care sufera de defecte de tub neural. Acidul folic reduce, de asemenea, incidenta cancerului de col uterin.
  11. Previn aparitia osteoporozei prin continutul ridicat de calciu usor de asimilat de catre organismul uman dar si a continutului de magneziu.
  12. Întaresc sistemul imunitar.
  13. Regleaza tensiunea arteriala
  14. Cresc nivelul de energie.
  15. Îmbunatatesc digestia. Fibrele care fac parte din compozitia migdalelor sustin sanatatea colonului si scad riscul dezvoltarii hemoroizilor si a altor boli intestinale. Pentru ca efectul fibrelor din migdale sa fie cât mai evident, este recomandat sa beti suficienta apa pe parcursul zile (2-3 litri). În acest mod, tranzitul intestinal se va normaliza si va fi evitata si constipatia. Previn cancerul de colon.
  16. Previn aparitia calculilor biliari. Doar 28 g de migdale în fiecare saptamâna înseamna un risc de 25% mai mic de a dezvolta aceasta afectiune.

Consum

  1. Migdalele trebuiesc consumate în stare cruda, nu prajite, deoarece în urma tratarii termice se formeaza acrilamida, o substanta nociva. Aceasta afecteaza sistemul nervos periferic si central, precum si sistemul reproducator, irita pielea, ochii si tractul respirator.
  2. Migdalele pot fi dificil de digerat si pot stresa pancreasul. Ca toate nucile, migdalele contin fitat care le face greu de digerat. Pentru a obtine substantele nutritive maxime, cel mai bine este sa fie înmuiate cel putin 8 ore în apa, înainte de a le consuma. Sunt unele dintre putinele nuci care încoltesc atunci când sunt înmuiate în apa. Atunci când sunt înmuiate are loc neutralizarea fitatilor permitând eliberarea nutrientilor.
  3. Faina de migdale nu contine gluten fiind perfecta pentru cei care doresc sa evite alimentele bogate in gluten.
  4. În ultimii ani tot mai multe persoane manifesta intoleranta la lactoza. Alternativa este laptele de migdale, care este foarte gustos, sanatos si nu îngrasa. Unul dintre cele mai importante beneficii pentru sanatate ale laptelui de migdale consta în faptul ca nu contine lactoza ceea ce îl face cea mai buna alternativa la laptele de la animale. Laptele de migdale este perfect pentru copii deoarece în stomacele acestora nu se mai produce o enzima numita lactaza dupa vârsta de 2-3 ani. Aceasta enzima este cea care ajuta la asimilarea corecta a lactozei din laptele matern. Daca dupa aceasta vârsta copiilor li se mai administreaza lapte de animale, mai târziu sunt predispusi la nenumarate complicatii aparute din cauza nedigerarii lactozei. În plus, laptele de migdale nu contine antibiotice si hormoni de crestere, are o valoare nutritiva ridicata, este sarac în calorii si are un gust minunat! Este bogat în proteine si acizi grasi Omega 3, nu contine colesterol sau grasimi saturate si are o concentratie mare de vitamina E, zinc, magneziu, potasiu, calciu si fier, toate fiind foarte usor de asimilat de organismul uman.
  5. Migdalele cu pielita contin mai mult de 20 de flavanoide antioxidante.
  6. Uleiul poate fi folosit pe piele si pe par(pentru tratamentul parului uscat precum si pentru prevenirea asprimii si caderii acestuia) sau pentru masajul bebelusilor.

Nutritie

Migdalele sunt pline de minerale ca magneziu, cupru, potasiu, calciu, fosfor, fier si complexul B de vitamine. Acestea contin grasimi mononesaturate, care le fac astfel cu colesterol 0.

¼ cana (aproximativ 35 de grame) de migdale întregi contine:

  • în jur de 7 grame de carbohidrati
  • 7,6 grame proteine
  • 4,1 grame de fibre alimentare
  • 18 de grame lipide
  • 1,7 grame zahar
  • colesterol zero
  • 206 de calorii
  • vitamina A — 0,34 UI
  • vitamina B1 — 0,03 mg
  • vitamina B2 — 0,3 mg
  • vitamina B3 — 1,4 mg
  • vitamina E — 9 mg
  • acid folic — 11.39 mcg
  • calciu — 91,8 mg
  • fier — 1,6 mg
  • mangan — 0,09 mg
  • magneziu — 98,7 mg
  • fosfor — 168,6 mg
  • potasiu — 257,4 mg
  • zinc — 1,22 mg
  • molibden — 10,2 mg
  • seleniu — 0,98 mg

Fiecare migdala cruda contine aproximativ 7 calorii. Migdalele crude sunt bogate în fibre alimentare si proteine care joaca un rol important în arderea caloriilor în plus.

28 g migdale contin urmatoarele elemente nutritive:

  1. proteine — 12% — Proteinele ajuta la cresterea si repararea organelor corpului
  2. carbohidrati — 2% — Carbohidratii ajuta la cresterea si dezvoltarea tesuturilor
  3. grasimi — 23 — Grasimile furnizeaza acizi grasi esentiali si înmagazineaza energie
  4. fibre alimentare — 12% — Reducerea riscului de boli cardiace

Modalitati de livrare si plata

LIVRARE

In Ciofliceni

  • - Predare personala - Bucuresti, zona Obor in max. 24 de ore

PLATA

  • - La predare
  • - Ramburs

Politica de retur

  • - Produsul nu se poate returna.
Fii primul care scrie un review

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Adauga review