MxD MOBILE H08 DUAL SIM (LCT)

Ne pare rau, acest produs nu mai este de actualitate.

MxD MOBILE H08 DUAL SIM (LCT)
Data anuntului: 14 Septembrie 2013 11:53:17

Vânzatorul este direct răspunzator pentru produsul afișat în această pagină.

Ne pare rau, acest produs nu mai este de actualitate.

Stare produs: Folosit

Garanție: Fără garanție

Disponibilitate: Indisponibil - Vezi produse similare

MxD MOBILE H08

DUAL SIM

NU OFER INCARCATOR

ARATA SI FUNCTIONEAZA BINE !

Pentru a cumpara produse de pe acest site este necesar sa ne contactati inainte pentru a verifica disponibilitatea produsului.


Pentru localitatile din judetul Constanta predarea produselor se va face personal in functie de distanta si valoarea comenzii.

Pentru restul tarii detaliile de livrare se vor stabili telefonic in functie de comanda dumneavoastra.

Plata Comenzilor
In cazul predarii personale, plata se va efectua in momentul predarii.

Pentru restul comenzilor plata se va face la livrarea produsului, in sistem ramburs sau cu un avans pentru anumite produse.

Conform noului regulament al site-ului OKAZII, in momentul licitarii de catre un potential client voi fi taxat cu 2.8% din valoarea produsului, bani pe care ii voi primi inapoi numai daca nu cumparati si va voi da calificativ neutru. Asta inseamna ca daca licitati, va trebui ori sa cumparati produsul licitat, si veti primi calificativ pozitiv, ori va asumati risul primirii unul calificativ neutru din partea mea, pentru a nu pierde acesti bani. Licitati numai daca sunteti de acord cu precizarile de mai sus, daca voi fi nevoit sa va acord calificativ neutru pentru recuperarea banilor si imi veti acorda la randul Dv neutru sau negativ ca raspuns la calificativul acordat, desi am mentionat mai sus conditiile de licitatie, voi considera acest lucru rea vointa si voi reactiona ca atare, facand plangere catre moderatorii Okazii.ro. 

Galerie foto

MxD MOBILE H08 DUAL SIM (LCT)
MxD MOBILE H08 DUAL SIM (LCT) foto mare
 

Vanzatorul a activat discutia privata pentru acest articolclose
Avem peste 3.000.000 de produse noi si second-hand, vandute de peste 140.000 de utilizatori.   Inregistreaza-te  si  vinde si tu
Cos cumparaturi
se incarca...
Favorite
Produse
Vanzatori
Cautari