Avem peste 6.000.000 de produse de la magazine si vanzatori profesionisti in Okazii.ro Marketplace
Cos cumparaturi
Favorite

36666666-Mobilier frantuzesc pentru sufragerie, living sau loc de luat masa

Descriere

Vânzatorul este direct răspunzator pentru produsul afișat în această pagină.

Disponibilitate: Indisponibil - Vezi produse similare

Specificatii

Mobilier pentru luat masa, compus din servanta cu blat de marmura Carrara, vitrina mare si masa cu sase scaune, stil Louis XVI, Franta. Am atasat si doua poze in care apare mobilier acelasi stil intr-un context original, una dintre poze fiind chiar interiorul salonului uneia dintre resedintele lui Louis XVI, pentru a se putea realiza frumusetea si modul in care se poate expune acest mobilier de salon.

Mobilierul este deosebit de frumos ,decoratiunile fine realizate prin tehnica machetarii reprezentand buchete de roze specifice frantuzesti, aplicatiile decorative din alama cu prelucrari complexe, manerele sub forma de inele sofisticate, dau acestul mobilierul un aer nobil si rafinat. Setul este compus din:

 1. O masa 4-6 locuri, cu patru picioare detasabile prin desurubare, machetata in mijlocul cu modelul floral specific perioadei, in stare foarte buna. Finisajul lucios ii ofera un aer luxos si totodata limpede, curat.

2. O servanta cu cinci compartimente periferice si cinci sertare in partea superioara, acoperita de un blat de marmura Carrara. Toate decoratiunile din alama sunt in stare foarte buna, sertarele sunt captusite cu plus verde, doar unul dintre ele este putin mai deteriorat, restul fiind in stare foarte buna. Blatul de marmura, in ciuda marimii lui, este dintr-o singura bucata, urmarind uniform linia servantei, peste cele doua coloane. Bordura blatului este bizotata frumos.

3. O vitrina cu patru picioare, incapatoare, in partea superioara are doua etajere de sticla formand trei compartimente iar in partea inferioara inca un compartiment secret.

4. Sase scaune albe cu tapiteria originala, deosebit de frumoasa din plus catifea combinata cu stofa alb cu galben, un model de o rara frumusete. Doar unul dintre scaune are tapiteria usor patata.

Setul este de o frumusete aparte, toata lumea care intra in casa mea ma intreaba de unde il am. L-am adus din Franta , impreuna cu multe alte mobiliere din casa mea, fiind o admiratoare a stilului frantuzesc.

Modalitati de livrare si plata

LIVRARE

In Cluj-Napoca

  • - Predare personala in max. 4 zile lucratoare

PLATA

  • - La predare
  • - Ramburs
  • - Online
  • - Detalii: In avans 1000 euro

Politica de retur

  • - Produsul nu se poate returna.
Fii primul care scrie un review

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Adauga review