Aplicatie completat formulare postale: Buletin de Expeditie, Mandat Postal Persoane Juridice, Etichete colet

Aplicatie completat formulare postale: Buletin de Expeditie, Mandat Postal Persoane Juridice, Etichete colet
Data anuntului: 28 Iulie 2012 22:16:27

Vânzatorul este direct răspunzator pentru produsul afișat în această pagină.

Stare produs: Nou

Garanție: Ofer garanție

Disponibilitate: - Vezi produse similare

Aplicatie completat formulare postale: Buletin de Expeditie, Mandat Postal Persoane Juridice, Etichete colet

Descriere:

Aplicatia consta intr-un fisier excel cu ajutorul caruia se poate printa peste formularele postale necesare expedierii unui colet. De asemenea se printeaza si etichetele care se lipesc pe colet. Totul este automatizat, exista o rubrica unde se introduc datele, iar in celelalte foi de calcul se completeaza automat formularele; apoi veti da print la foaia care va intereseaza si se va printa doar datele de expeditie direct pe formularele postale.

De asemenea am si un fisier pdf editabil cu ajutorul caruia se pot printa formularele postale gata completate necesare expedierii unui colet direct pe o coala de hartie, toate formularele postale + etichetele postale, pe o singura coala A4. Totul este automatizat, adica exista un formular unde introduceti datele de expeditie si in urmatoarele foi se genereaza automat formularele postale gata completate, printati astfel toate formularul pe o singura coala de hartie.

Am 2 variante: varianta sub forma de fisier excel si varianta sub forma de fisiere pdf editabile, plus instructiuni de folosire, totul pentru 20 lei.

\"Ce va trimit sunt create de mine 100%, nu cumparate de la altcineva si revandute pentru a face profit pe munca altcuiva. Am vandut de foarte multe ori aceste fisiere, cer bani pentru munca prestata de mine in a potrivi fiecare casuta a.i. sa cada la fix peste rubrica din formular. Atunci cand am facut aceste fisiere nu exista pe nicaieri vreo alternativa prin care sa poti printa pe formularele de expeditie, daca exista le cumparam si nu mai ma chinuiam zile intregi sa potrivesc casutele sa cada la fix peste formulare. Acum se pare ca s-au inmultit ca ciupercile dupa ploaie, si ciudat toti vand aceleasi fisiere, luate de la mine si revandute de ei, fara pic de respect pentru munca mea. \"

    


Livrare:

 • Livrare gratuita Dragasani.

 • Livrare in toata tara prin trimiterea fisierului respectiv pe e-mail.

Plata:

 • La predare, in cazul in care livrarea se face prin predare personala.

 • Dupa testarea produsului prin alimentare cont bancar.

 • Prin transfer in contul meu PayPal.

Garantie:

 • Garantia produsului prezentat este de 30 zile din momentul primirii acestuia.

 • Daca nu sunteti multumit de produs sau nu functioneaza in parametrii, va restitui banii sau va schimb produsul, acolo unde este posibil.

Observatii:

  • Oferta dumneavoastra reprezinta un angajament de cumparare ferm, irevocabil . Daca nu sunteti de acord cu conditiile de mai sus sau cu costul transportului (ce contine si costul materialelor de ambalare gen folie cu bule, burete, cutie, banda adeziva-toate coletele sunt sigilate complet etc) VA ROG NU LICITATI.

  • Va rog sa ma contactati in maxim 24 de ore de la incheierea licitatiei, altfel comanda va fi anulata, iar produsul va fi repus in vanzare. De asemenea puteti primi calificativ negativ.

  • Pentru toate licitatiile platesc comision de tranzactionare, iar la unele si taxa de promovare, va rog nu licitati aiurea.

  • Pretul este final, nu fac niciun fel de schimburi.
Licitatiile mele

 

Galerie foto

Aplicatie completat formulare postale: Buletin de Expeditie, Mandat Postal Persoane Juridice, Etichete colet
Aplicatie completat formulare postale: Buletin de Expeditie, Mandat Postal Persoane Juridice, Etichete colet foto mare
 

Vanzatorul a activat discutia privata pentru acest articolAvem peste 3.000.000 de produse noi si second-hand, vandute de peste 140.000 de utilizatori.   Inregistreaza-te  si  vinde si tu
Cos cumparaturi
se incarca...
Favorite
Produse
Vanzatori
Cautari