Avem peste 6.000.000 de produse de la magazine si vanzatori profesionisti in Okazii.ro Marketplace
Cos cumparaturi
Favorite

CAISUL SI PIERSICUL de L. CHIRA, V. CHEREJI si M. ROMAN

Descriere

Vânzatorul este direct răspunzator pentru produsul afișat în această pagină.

Disponibilitate: Indisponibil - Vezi produse similare

Specificatii

CAISUL SI PIERSICUL

de L. CHIRA, V. CHEREJI si M. ROMAN

270 PAGINI

FORMAT: 13 x 20

EDITURA MAST

DESCRIERE:

Cartea Caisul si piersicul este utila tuturor celor care vor sa cultive acesti pomi fructiferi si contine informatii despre particularitatile lor biologice, particularitati de fructificare, fazele fenologice, cerinte fata de mediu, infiintarea plantatiilor, agrotehnica culturii, boli si daunatori, ingrijirea recoltei de caise si piersici.

Cuprinsul cartii ?Caisul si piersicul?:

  • CULTURA CAISULUI
    • Prefata
    • IMPORTANTA CULTURII CAISULUI SI ARIA SA DE RASPANDIRE
      • Importanta culturii caisului
      • Istoricul culturii caisului
      • Arealul de cultura al caisului
      • Situatia culturii caisului pe plan mondial
      • Situatia culturii caisului in Romania
    • PARTICULARITATI BIOLOGICE ALE CRESTERII SI RODIRII CAISULUI
      • Sistemul radicular
      • Trunchiul
      • Coroana cu elemente componente
      • Particularitati de crestere si fructificare
    • CERINTELE CAISULUI FATA DE FACTORII DE MEDIU
      • Cerinte fata de temperatura
      • Cerinte fata de umiditate
      • Cerinte fata de lumina
      • Cerinte fata de sol
      • Zonele favorabile culturii caisului
    • SOIURI DE CAIS
      • Principalele soiuri de cais
      • Portaltoii caisului
    • PRODUCEREA MATERIALULUI SADITOR
      • Producerea puietilor portaltoi
      • Scoala de pomi altoiti (pepiniera de pomi)
    • AGROTEHNICA APLICATA IN LIVEZILE DE CAIS
      • Tendinta naturala de crestere a coroanei
      • Taierile de formare a coroanelor la pomii tineri
      • Taierile de intretinere
      • Taierile de fructificare
      • Taierea in verde a caisului
      • Taierile de reintinerire
      • Lucrarile solului
      • Fertilizarea
      • Irigarea livezilor
      • Aplicarea regulilor de crestere
      • Rarirea fructelor
      • Apoplexia caisului sau pieirea prematura
      • Lupta impotriva brumelor si inghetuilor tarzii de primavara
    • BOLILE SI DAUNATORII CAISULUI SI PIERSICULUI
      • Principalele boli
      • Daunatorii livezilor de cais si piersic
      • Complexul de tratamente pentru combaterea bolilor si daunatorilor la cais
      • Pesticide pentru combaterea bolilor si daunatorilor la cais si piersic
    • RECOLTAREA SI VALORIFICAREA CAISELOR
      • Organizarea recoltarii
      • Tehnica recoltarii fructelor si transportul recoltei din camp
      • Pastrarea temporara a fructelor pentru consumul in stare proaspata
      • Principalele alterari patologice si dereglari fiziologice manifestate la caise pe durata pastrarii
      • Preparate din caise
    • Bibliografie
  • CULTURA PIERSICULUI
    • CULTURA PIERSICULUI PE PLAN MONDIAL SI IN TARA NOASTRA
      • Importanta culturii
      • Istoric, originea si arealul de cultura al piersicului
      • Cultura piersicului pe plan mondial
      • Cultura piersicului in Romania
    • PARTICULARITATI BIOLOGICE ALE PIERSICULUI
      • Sistemul radicular
      • Particularitati de fructificare
      • Ramurile de rod ale piersicului si migdalului
    • CERINTELE PIERSICULUI FATA DE FACTORII DE MEDIU
      • Temperatura
      • Lumina si expozitia
      • Umiditatea
      • Solul
    • SOIURI SI PORTALTOI DE PIERSIC
      • Soiuri de piersic
      • Portaltoii piersicului
    • INFIINTAREA SI INTRETINEREA PLANTATIILOR DE PIERSIC
      • Alegerea terenului pentru plantatie
      • Plantarea
      • Ingrijirea piersicilor tineri
    • AGROTEHNICA APLICATA IN LIVEZILE DE PIERSIC
      • Taierea de fructificare
      • Fertilizarea
      • Irigarea
      • Intretinerea si lucrarea solului
      • Normarea incarcaturii de fructe prin rarirea manuala
      • Bolile si daunatorii piersicului
      • Recoltarea, sortarea, ambalarea si transportul piersicelor
    • PREPARATE DIN PIERSICI
    • BIBLIOGRAFIE

CARTEA ESTE IN STARE FOARTE BUNA, BINE INTRETINUTA, NEFOLOSITA, NOUA

PENTRU ORICE INFORMATIE FOLOSITI FORUMUL SAU DISCUTIILE PRIVATE

VIZITATI SI CELELALTE LICITATII ALE MELE!

PRET: 11,50 RON + TAXELE POSTALE (10 RON)

Modalitati de livrare si plata

LIVRARE

In Constanta

  • - Predare personala in max. 3 zile lucratoare

PLATA

  • - La predare
  • - Ramburs
  • - Ramburs cu Garantia de Livrare GdL

    Curierul special îți livrează produsul pe care tu îl achiți la primire. Dacă produsul nu este ca în descriere, îți recuperezi banii, inclusiv taxele de transport.

Politica de retur

  • - Produsul se poate returna in maxim 3 zile lucratoare
  • - Metoda de retur: Ramburs contravaloare produs
  • - Costul transportului va fi suportat de catre cumparator
  • - Alte detalii: Retur acceptat in conditiile Garantiei de Livrare
Fii primul care scrie un review

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Adauga review