Avem peste 6.000.000 de produse de la magazine si vanzatori profesionisti in Okazii.ro Marketplace
Cos cumparaturi
Favorite

2015 Moneda de aur Australia Kangaroo

Descriere

Vânzatorul este direct răspunzator pentru produsul afișat în această pagină.

Disponibilitate: Indisponibil - Vezi produse similare

Specificatii

Emitent: Monetaria Perth
An: 2015
Conditie: Perfecta, Necirculata
Tara: Statul Australia de Vest
Greutate: 1/10 uncie – 3.1 grame
Puritate: 999.9 Aur
Diametru: 16.1 mm
Grosime: 1.1 mm
Conditie: Noua
Livrare: Curier sau Predare Personala in Bucuresti
Plata: Avans - Transfer Bancar, PayPal, Cash

Poza este un exemplu – in acest caz, moneda de 1 uncie (oz) 31.1 grame. Moneda reala se supune schimbarii, dar nu diferita de titlu si descriere.

Va rog sa luati in considerare ca aceste monede se livreaza in exact aceeasi conditie in care le-am primit, de la monetarie – US Mint / Austrian Mint / Australian Mint etc.

Sunt neatinse, manevrarea lor se face cu manusi. Nu sunt slefuite sau tratate chimic sub nicio forma. Nu sunt perfecte, ele avand pe unele locuri puncte ori zgarieturi fine, asa cum au iesit. De aici si diferentele de calitate/valoare intre monedele necirculate cum sunt acestea si cele certificate sau Proof, slefuite si tratate chimic pana la perfectiune. Valoarea celor Proof este data de numarul mult mai mic de astfel de monede care, in general, sunt achizitionate de catre colectionari.

Moneda de Aur Cangurul Australian, model 2015, o moneda extraordinara care beneficiaza de o atentie deosebita din partea Monetariei si nu putea decat sa aleaga ca desen simblolul Australiei, faimosul marsupial: cangurul. Moneda cantareste 3.1 grame cu .9999 la mie aur si are o valoare simbolica de 15 dolari australieni.

Aceasta moneda are mai multe versiuni denominate si anume 1/20 oz, 1/10 oz, 1/4 oz, 1/2 oz, 1 oz, 2 oz, 10 oz si 1 kg fiecare de 24k aur.

Este produsa din 1986 de renumita Monetarie Perth Australia – monetarie care apartine de Guvernul Australiei de Vest. Incepand cu 1989, cangurul devine desen reprezentativ, datorita legaturii imediate pe care oamenii o fac cu imensul teritoriu, continentul Australia.

In octombrie 2011, Monetaria Perth a batut o moneda cu valoarea simbolica 1 milion, de nu mai putin de 1 tona greutate, aur de 24k, 80 cm diametru si 12 cm grosime, cu faimosul “cangur rosu” pe o parte si Regina Elisabeta a II, pe partea opusa, valoarea reala a monedei la data respectiva fiind estimata la 53 milioane $ australieni.
Livrez aceste monede in stare noua, neatinse, asa cum le primesc de la distribuitor, venind la el direct de la monetarie, astfel calitatea si autenticitatea lor este asigurata. Manipularea lor se face numai cu manusi.

Imi rezerv dreptul de a modifica pretul monedei in functie de fluctuatiile cotatiei Au la Bursa, in sus sau in jos.

Daca aveti intrebari in legatura cu oricare din editiile Moneda de Aur Cangurul Australian, pretul la aur si argint la bursa, sau oricare alt produs, trimiteti-mi un mesaj sau sunati-ma.

Aceasta este o moneda de valoare superioara, recunoscuta international, pentru aceasta doresc sa va asist in achizitionarea ei sau sa va raspund la intrebari despre produsele bullion – monede si lingouri imprimate, in editie limitata.

Moneda nu este pe stoc, o aduc doar pe comanda cu plata in avans in contul paypal sau transfer bancar.

Modalitati de livrare si plata

LIVRARE

In Bucuresti

  • - Predare personala - Palatul Parlamentului in max. 10 zile lucratoare

PLATA

  • - La predare

Politica de retur

  • - Produsul nu se poate returna.
Fii primul care scrie un review

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Adauga review