Avem peste 6.000.000 de produse de la magazine si vanzatori profesionisti in Okazii.ro Marketplace
Cos cumparaturi
Favorite

NATURAL FLAVOUR NICOTIANA FRUNZA DE TUTUTN SEMIPROCESAT SUPER CALITATE

Descriere

Vânzatorul este direct răspunzator pentru produsul afișat în această pagină.

Disponibilitate: Indisponibil - Vezi produse similare

Specificatii

NATURAL FLAVOUR FLAVOUR Nicotiana tabacum

Modelul 001-RED

Produsul este un amestec de tutunuri de calitate excelenta (ardere-cured Virginia si Burley), cu adaos de arome 

Nuante maro, fara de pete si a impuritatilor.

Selectate din diverse straturi ale plantei, se usuca prin procesul de ardere-cured (Virginia) si Air-cured (Burley).

Sunt folosite numai conservanti alimentari.

Acest sac contine 100 g de tutun.

Ce este Nicotiana tabacum?

Nicotiana tabacum este un produs din tutun de calitate care are doar arome si conservarii alimentelor adauga la aceasta, care nu dauneaza sanatatii si este disponibil spre vanzare in trei arome diferite.

 

Poti fuma Nicotiana tabacum?

Nicotiana tabacum este un produs semi-finite si în starea sa actuala nu poate fi fumat, deoarece necesita un proces suplimentar numit maruntirea sau tocare din 100 de gr de tutun se pot face 200 de tigarete . 

 

Cum se utilizeaza?

Exista mai multe moduri de a folosi Nicotiana tabacum. Acesta poate fi folosit ca un decor, sau o odorizant de aer: pur si simplu transferati din pachetul la un borcan sau recipient si se va lansa o aroma delicata prin mediul. Puteti folosi, de asemenea, Nicotiana tabacum pentru a face un do-it-yourself insecticid.

Veti avea nevoie pentru a obtine urmatoarele materiale:

1 litru de apa, pâna la 25g de Nicotiana tabacum.

Procedura: Se înmoaie tutunul în apa pentru aproximativ 48 de ore în timp ce, de asemenea, o expune la soare. Se strecoara-l, si se toarna lichidul într-o sticla cu pulverizator. Folosind manusi si o masca, spray-uri frunzele infestate de afide si, dupa 3-4 aplicatii, va fi eradicat bug-uri.



Note istorice

Tutunul folosim este obtinut din frunzele plantelor genul Nicotiana. Aceasta planta a fost cunoscut si utilizat în continentul american înainte de sosirea de colonisti europeni, si a fost folosit nu numai pentru placere, ci si pentru scopuri medicinale, si chiar ca un cip de negociere. În 1492, atunci când Cristofor Columb a debarcat în "lumea noua", unii membri ai expeditiei sale au fost primii europeni pentru a vedea planta. Tutun a fost introdus în Europa de catre spanioli în jurul 1518, dar numai 40 de ani de la primele seminte de plante au fost importate. Jean Nicot, ambasadorul francez în Portugalia în acest timp, a descris planta la instanta franceza îmbunatatirea proprietatile medicale; si numele de activ ingredient "Nicotina" a fost introdus în onoarea sa. Pâna la sfârsitul anului 1500, tutunul a fost folosit ca un medicament, dar mai ales pentru placerea. Initial oamenii consuma tutun taiat pentru fumat în conducte sau a folosit-o ca prizat teren. Primele trabucuri au aparut la începutul anilor 1700, în timp ce tigarile aparut mult mai tarziu undeva in jurul la mijlocul anilor 1800. Desi tutunul este cunoscut în primul rând ca un produs de fumat, o face într-adevar se preteaza la o multitudine de utilizari, printre care sunt mentionate mai jos:

Cosmetice, datorita proprietatilor antioxidante care contracareaza ridurile si imbatranirea pielii.

Productia de biocombustibili: universitati si companii aeriene au demarat cercetari pentru a produce combustibil pentru avioane de la un hibrid de tutun cultivate.

Stofa: exista o metoda fiind patentat, care permite posibilitatea de a achizitiona fibre textile, vopsele naturale si uleiuri esentiale din plante de tutun .: Este de asemenea posibil de a extrage celuloza plante din tulpinile plantelor de tutun în scopul de a face o baza de produs pentru productia de hârtie.

Pesticide: Chimie din fabricarea produselor din tutun-se obtin si pot fi folosite ca insecticide în agricultura. Exista diferite tipuri de tutun, dar trei mai comune si utilizate sunt Virginia, Burley si orientale ..



Tipuri de tutun

VIRGINIA
Virginia, tutun foioase, este cea mai cultivata (circa 65% din productia mondiala) si utilizate pe scara larga în amestecuri. Numele vine de la stat care a început cultivarea în începutul anilor 1600. Tutunul îndura un tratament cu aer cald (-cured ARSE) în cuptoare speciale ventilate cu temperaturi atingând 80 ° C, iar culoarea sa ia nuante variind de la galben la "portocaliu stralucitor si ca este motivul pentru care este numit de tutun lumina. Acest tip de tratament permite valorile zaharurilor. Are un gust dulce si plina de viata. Acesta este produs în principal în unele zone din Statele Unite, Brazilia, Argentina, China, India si Tanzania. Italia este primul producator european.

BURLEY
Burley foioase tutun, reprezinta aproximativ 10% din productia mondiala de tutun si este folosit mai ales in amestecuri americane. Acesta sa tutun originar din Ohio si, probabil, îsi datoreaza numele omului bogat English (Lord Burghley); a carui tarani, în principal, de la Virginia si Maryland, au fost primii care observa diferitele calitati de tutun în ceea ce priveste terenurile native. Este ca sunt protejate de lumina directa a soarelui, la temperaturi nu sub 16 ° C si o umiditate constanta de aproximativ 70% (-cured aer) în locuri. Culoarea variaza de la maro deschis la maro-roscat si are un procent scazut de zahar. Nu are nici un gust sau aroma, în special, dar are o anumita capacitate de a absorbi arome adaugate, iar Hanks la aceste caracteristici pot fi amestecate cu alte tipuri de tutun. Este al doilea cel mai folosit tutun, în spatele Virginia, utilizat in tigari American Blend si tutun taiat pentru tevi. Acesta este produs în principal în Statele Unite, dar este, de asemenea cultivat în tarile din Europa, Asia, Africa si America Centrala si de Sud.

KENTUCKY
Este un tutun foioase care reprezinta aproximativ 1% din productia mondiala. Initial, pentru faza de îngalbenire, frunzele sunt lasate pentru cateva zile in camere speciale, la temperatura camerei; apoi un foc este aprins cu esenta de lemn (stejar Holm, fag, stejar, etc.) mentinând în acelasi timp o umiditate ridicata, ceea ce face o multime de fum cu flacara mica. Temperatura este crescuta gradual la 45-50 ° C, activarea proceselor de fermentatie care dau parfumul si aroma sa tutunul. Acest tip de tutun a fost utilizata initial în primul rând pentru mesteca si, ulterior, pentru tigari. În Italia a fost importat din Statele Unite ale Americii în jurul 1800. Acesta este utilizat în principal pentru producerea de trabuc toscan, desi într-o masura mai mica o gasim în tutun de pipa fine si în amestecuri pentru tigari. Principale de productie are loc în Kentucky (de stat de la care acesta este numit), Tennessee, si Virginia, exista, de asemenea domenii importante de crestere în Mexic, unele state africane (Tanzania, Malawi, Sierra Leone, Kenya, Zair si Mali), precum si în Europa, în cazul în care Polonia si Italia sunt cei mai mari producatori.

Utilizare

Exista mai multe moduri de a folosi Nicotiana tabacum:

Acesta poate fi folosit ca un decor sau un odorizant de aer (POT-pourri) prin simpla transfera din pachetul la un borcan sau recipient si se va lansa o aroma delicata prin mediul.

Acesta poate fi folosit ca un pesticid natural si economic sau insecticid. Tutun este cunoscut la aceasta zi ca un produs special pentru fumat sau mestecat (într-o masura mai mica, de asemenea, prizat), dar unele dintre utilizarile mai putin cunoscute pe care le-am enumerate mai sus ne ajuta sa întelegem motivele pentru care aceasta planta a avut un mare succes de-a lungul istoriei.

Modalitati de livrare si plata

LIVRARE

  • plata se face nu mai prin Pay Pal sau transfer bancar,pentru cantitati mai mari se ofera discount orice informatie va rugam sa ne contatctati la info@

PLATA

  • - Ramburs

Politica de retur

  • - Produsul nu se poate returna.
Fii primul care scrie un review

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Adauga review