Avem peste 6.000.000 de produse de la magazine si vanzatori profesionisti in Okazii.ro Marketplace
Cos cumparaturi
Favorite

Vas lut pentru sarmale

  • Produs:
    Nou, Ofer garanție, Cu factură
  • Numar articol:
    145764206
  • Disponibilitate:
    Indisponibil
  • Preț:
    45,00 Lei
  • Anuntul a expirat la:
    23.12.2015, 01:19
  • Vinde si tu:
    Pune in vanzare un produs ca acesta
  • Optiuni:

Descriere

Vânzatorul este direct răspunzator pentru produsul afișat în această pagină.

Disponibilitate: Indisponibil - Vezi produse similare

Specificatii

Vas lut pentru sarmale.

In acest minunat vas de lut se pot pregati mancaruri gustoase , fara a fi prea des verificate, mancarea se caleste in propriul ei suc, nefiind nevoie de grasimi.
Dimensiunile vasului:
- inaltime 16 cm
- diametru 24 cm.
Pentru a gasti diverse retete gustoase trebuie sa aveti in vedere urmatoarele aspecte:
- oala de lut se poate folosi in cuptor , pentru aragaz trebuie protejata cu o tabla de fier;
- trebuie evitata racirea brusca a vasului, dupa scoaterea din cuptor acesta se va aseza pe o scandura sau pe o sterga uscata;
- dupa folosire vasul se va curata cu apa calda care sa nu contina detergenti iar dupa o uscare buna cel putin 24 de ore, se va depozita fara a fi acoperit.

Inainte de folosire vasul se scufunda in apa cam 20 de minute dupa care se introduce in cuptor rece, temperatura ridicandu-se ridicat.

Este cel mai ecologic si sanatos  vas pentru gatit. Sarmalutele romanesti sant delicioase fierte in vasul de lut roman. 

Va punem la dispozitie o reteta interesanta pe care puteti sa o gatiti in vasul de lut (sarmale cu ciuperci si carnati).

Pentru aceasta reteta aveti nevoie de urmatoarele ingrediente: 20 bucati de carnati, 2-3 verze mari murate, 2 cutii ciuperci(800 g), 500 g telemea de oaie, 4 oua, 3-4 gogosari. 200 ml suc de rosii, sare si piper dupa gust.

Pregatiti frunzele mari de varza pentru sarmale iar miezul il tocati marunt. Indepartati cotorul si semintele gogosarilor, apoi il taiati solzisori intr-un vas mai mare. Peste ei adaugati ciuperci spalate, scurse si maruntite, telemeaua rasa, piperul, sarea, ouale batute si amestecati bine toate ingredientele. Taiati carnatii de marimea unei sarmale si asezati cate unul pe fiecare frunza de varza cu 1 lingura de umplutura, apoi impaturiti sarmalele si le asezati intr-un tuci pe un strat de varza tocata. Turnati deasupra sucul de rosii, acoperiti vasul si puneti sarmalele la fiert, completand cu apa din cand in cand. Le serviti calde cu smantana si mamaliguta sau diverse salate.

Modalitati de livrare si plata

LIVRARE

In Cluj-Napoca

  • - Predare personala in max. 2 zile lucratoare

  • Atentie - taxa minima pentru un colet prin Posta Romana este de 15 lei!!!!

PLATA

  • - La predare
  • - Ramburs
  • - Ramburs cu Garantia de Livrare GdL

    Curierul special îți livrează produsul pe care tu îl achiți la primire. Dacă produsul nu este ca în descriere, îți recuperezi banii, inclusiv taxele de transport.

  • - Detalii: Atentie - taxa minima pentru un colet prin Posta Romana este de 15 lei!!!!

Politica de retur

  • - Produsul se poate returna in maxim 3 zile lucratoare
  • - Metoda de retur: Ramburs contravaloare produs
  • - Costul transportului va fi suportat de catre cumparator
  • - Alte detalii: Retur acceptat in conditiile Garantiei de Livrare
Fii primul care scrie un review

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Adauga review