Cold Steel - Sabie Bokken
-
Produs:Nou, Ofer garanție, Cu factură
-
Numar articol:145624504
-
Disponibilitate:Indisponibil
-
Preț:135,63 Lei
-
Anuntul a expirat la:23.09.2014, 02:11
-
Ai o nelamurire?
-
Vandut de:
-
Vinde si tu:Pune in vanzare un produs ca acesta
-
Optiuni:
Descriere
Vânzatorul este direct răspunzator pentru produsul afișat în această pagină.
Disponibilitate: Indisponibil - Vezi produse similare
Specificatii
SKU:92BK, Lungime totala:105.41cm, Grosime:2.5 cm, Lungime lama
:76.2 cm, Producator:Cold Steel, Greutate:564.15g
Sabie Cold Steel Bokken Specificatii: - lungime lama: 30" (76.2cm) - lungimea total: 41 1/2 " (105.41cn) - greutate: 19.9 oz (564.15grame) - material: Polipropilena Cu sute de ani in urma, japonezii au descoperit ca pentru a deveni un bun spadasin trebuie sa exersezi. Pentru a deveni un spadasin foarte bun trebuie sa exersezi cu o sabie reala. In timpul perioadei dintre "bun" si "foarte bun", trebuie sa iti petreci timpul dezvoltandu-ti abilitatile si increderea suficient de bine pentru a folosi o lama ascutita Katana, eficient si in conditii de siguranta. Pentru a realiza acest lucru, japonezii se antreneaza, pentru o mare parte din formarea lor, cu o sabie de lemn numita "bokken". Aceasta a fost facuta din lemn de stajar alb japonez foarte dur numit Kashi. Sabiile produse din acest lemn au avantajul de a reproduce dimensiunea, greutatea si sa se simta ca o sabie de otel, minimalizand in acelasi timp posibilitatea de a provoca rani celor care o folosesc. Sabiile autentice Kashi Bokkens de lemn sunt inca folosite si astazi, dar au devenit destul de costisitoare. Ele au si dezavantaje, fiind din lemn, acestea pot putrezi, fisura sau ciobi. Solutia Cold Steel la aceasta problema a fost de a proiecta un substitut sintetic, dur, impermeabil si la pret scazut. Sabia de antrenament Bokken si Wakazashi Bokken este realizata din polipropilena de cea mai buna calitate. Aceasta este un duplicat foarte asemanator cu o Katana reala. Lungimea, greutatea, dimensiunea si senzatiile sunt asemanatoare. Nu este la fel de rigida ca lemnul, dar are avantajul de a fi indestructibila, aceasta fiind incasabila, rigida si rezistenta la taiere. dm 19.12.12
Sabie Cold Steel Bokken Specificatii: - lungime lama: 30" (76.2cm) - lungimea total: 41 1/2 " (105.41cn) - greutate: 19.9 oz (564.15grame) - material: Polipropilena Cu sute de ani in urma, japonezii au descoperit ca pentru a deveni un bun spadasin trebuie sa exersezi. Pentru a deveni un spadasin foarte bun trebuie sa exersezi cu o sabie reala. In timpul perioadei dintre "bun" si "foarte bun", trebuie sa iti petreci timpul dezvoltandu-ti abilitatile si increderea suficient de bine pentru a folosi o lama ascutita Katana, eficient si in conditii de siguranta. Pentru a realiza acest lucru, japonezii se antreneaza, pentru o mare parte din formarea lor, cu o sabie de lemn numita "bokken". Aceasta a fost facuta din lemn de stajar alb japonez foarte dur numit Kashi. Sabiile produse din acest lemn au avantajul de a reproduce dimensiunea, greutatea si sa se simta ca o sabie de otel, minimalizand in acelasi timp posibilitatea de a provoca rani celor care o folosesc. Sabiile autentice Kashi Bokkens de lemn sunt inca folosite si astazi, dar au devenit destul de costisitoare. Ele au si dezavantaje, fiind din lemn, acestea pot putrezi, fisura sau ciobi. Solutia Cold Steel la aceasta problema a fost de a proiecta un substitut sintetic, dur, impermeabil si la pret scazut. Sabia de antrenament Bokken si Wakazashi Bokken este realizata din polipropilena de cea mai buna calitate. Aceasta este un duplicat foarte asemanator cu o Katana reala. Lungimea, greutatea, dimensiunea si senzatiile sunt asemanatoare. Nu este la fel de rigida ca lemnul, dar are avantajul de a fi indestructibila, aceasta fiind incasabila, rigida si rezistenta la taiere. dm 19.12.12
Modalitati de livrare si plata
LIVRARE
In Craiova
-
- Predare personala in max. 5 zile lucratoare
-
Detalii de livrare
PLATA
- - La predare
- - Ramburs
- - Detalii: Detalii despre plata
Politica de retur
- - Produsul nu se poate returna.