Avem peste 6.000.000 de produse de la magazine si vanzatori profesionisti in Okazii.ro Marketplace
Cos cumparaturi
Favorite

1000 3000 Kit Ascutire Cutite cu Piatra pentru Ascutirea Cutitelor prin Slefuire, cu 2 Granulatii

Livrare gratuita la comenzile de 499 lei

Descriere

Vânzatorul este direct răspunzator pentru produsul afișat în această pagină.

Disponibilitate: Indisponibil - Vezi produse similare

Specificatii



Piatra de ascutit cutit Premium BellFyd 1000/3000 cu gratar dublu este cea mai buna piatra grea pentru bucatarie, in plus, pachetul contine si ghidaj de unghi si baza de bambus antiderapant.
 


Setul complet de ascutit cutitele vine cu o piatra de ascutit fata-verso premium (# 1000 / # 3000), cu o baza din bambus pentru a tine piatra, ghidaj de unghi de ascutit cutite.

✅ Piatra de ascutit cutit este multifunctionala - Dispozitivul de ascutit cutite, de calitate profesionala este extrem de durabil si de lunga durata. Acest dispozitiv de ascutit cutite, poate ascuti orice cutit, cum ar fi cutitele de bucatarie, cutitele de vanatoare, cutitele de buzunar, foarfecele, daltele, cutitele Wüsthof, aparatul de ras si poate chiar ascuti toporul.

Ghidajul unghiului de ascutire a cutitului iti permite sa mentii unghiul corect si sa aplici in siguranta o presiune constanta in timp ce ascuti cutitul.

✅ Este usor de utilizat - Piatra de ascutire este extrem de accesibila si usor de asamblat. Dispozitivul foloseste apa pentru ascutit si nu este nevoie de uleiuri scumpe, si de asemenea, nu se formeaza reziduuri in timp ce ascuti. Poate fi usor curatata cu apa.

 


Fabricat din material de oxid de aluminiu (corindum), acesta ofera o combinatie perfecta fata-verso pentru a ascuti cutite si instrumente in cel mai scurt timp. Doua pietre la pretul uneia.

✅ Sharp Pebble 1000 - In cazul in care cutitele si-au pierdut marginea taioasa, atunci ar trebui sa incepi cu aceasta parte.

✅ Sharp Pebble  3000 - Acesta actioneaza ca o punte de legatura intre ascutire si finisaj super-ascutite. Este utilizat pentru un finisaj super-fin a marginei cutitului.

Fie ca esti un bucatar profesionist sau ocazional, o persoana activa in aer liber sau camping, acesta este unul dintre instrumentele esentiale. O lama ascutita e previzibila. Daca tragi cu cutitul pe suprafata alimentelor si lama nu aluneca, atunci ai nevoie de piatra de ascutire.

Un cutit plictisitor te incetineste, in timp ce un cutit ascutit face pregatirea mai usoara si mai placuta. Mai putina forta bruta inseamna mai putine daune la produsele alimentare, care pot fi usor de taiat. Ingredientele  delicate, cum ar fi ierburi, vor arata mai proaspat pentru mai mult timp, daca le tai usor cu lama ascutita, in timp ce un cutit bont va zdrobi mai multe dintre celule, accelerand astfel ofilirea.

 

Modalitati de livrare si plata

LIVRARE

In Posta Calnau

  • - Predare personala in max. 2 zile lucratoare

PLATA

  • - La predare
  • - Ramburs
  • - Ramburs cu Garantia de Livrare GdL

    Curierul special îți livrează produsul pe care tu îl achiți la primire. Dacă produsul nu este ca în descriere, îți recuperezi banii, inclusiv taxele de transport.

Politica de retur

  • - Produsul se poate returna in maxim 3 zile lucratoare
  • - Metoda de retur: Ramburs contravaloare produs
  • - Costul transportului va fi suportat de catre cumparator
  • - Alte detalii: Retur acceptat in conditiile Garantiei de Livrare
Fii primul care scrie un review

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Adauga review