Avem peste 6.000.000 de produse de la magazine si vanzatori profesionisti in Okazii.ro Marketplace
Cos cumparaturi
Favorite

1860 PAPA IOAN XXIII rara CUTIE ROZAR cu ROZAR set RAR de colectie EXCEPTIONAL

Cost unic de transport la toate comenzile acestui vanzator

Descriere

Vânzatorul este direct răspunzator pentru produsul afișat în această pagină.

Disponibilitate: Indisponibil - Vezi produse similare

  • Tip
    Cutie

Specificatii

15 fotografii in galeria foto. Provenienta ITALIA, aprox 1960. Dimensiuni = foto 12. 13, 14 si 15. Executat manual, manopera EXCEPTIONALA. rar. DE COLECTIE. patina MINUNATA. Pretul afisat este pentru intregul set format din CUTIUTA si ROZARIU

Modalitati de livrare si plata

LIVRARE

In Arad

  • - Prin curier cu Garantia de Livrare - 18 Lei in max. 2 zile lucratoare Garantia de Livrare

  • - Prin Posta Romana - Coletarie - 15 Lei in max. 3 zile lucratoare

In Romania:

  • - Prin curier cu Garantia de Livrare - 18 Lei in max. 2 zile lucratoare Garantia de Livrare

  • - Prin Posta Romana - Coletarie - 15 Lei in max. 4 zile lucratoare

PLATA

  • - Ramburs
  • - Ramburs cu Garantia de Livrare GdL

    Curierul special îți livrează produsul pe care tu îl achiți la primire. Dacă produsul nu este ca în descriere, îți recuperezi banii, inclusiv taxele de transport.

  • - Online

Politica de retur

  • - Produsul se poate returna in maxim 3 zile lucratoare
  • - Metoda de retur: Ramburs contravaloare produs
  • - Costul transportului va fi suportat de catre cumparator
  • - Alte detalii: Retur acceptat in conditiile Garantiei de Livrare

Intrebari si raspunsuri (2 mesaje)

everlast (100% / 47)

V am rugat să mi dați un nr de telefon ca să discut ceva cu dv văd ca ori nu v ați deranjat ori nu ați văzut. Cum pot lua legătura cu dv scrieți mi când ați citit acest mesaj și spuneți mi vă rog o oră când pot să vă scriu dacă nu puteți vb 2 min la telefon cu mine. Mi a spus multă lume să nu intru pe okazii ca sunt tot felul de specimene și înclin să văd ca are dreptate. Mă deranjează bătaia de joc. Sper să mă înșel să fiți un om serios.

religieveche (100% / 47)

Buna ziua. Doar acum am vazut mesajele D-voastra. Nu am cum sa Va trimit nr. de telefon pentru ca risk sa inchida contul dei de la okazii. Dpdv al seriozitatii nu cred ca se pune cazul sa Va faceti prboleme. Vedeti calificativele primite de la cumparatori in decursul anilor pe unul dinttre conturile odinioara, mugabe si religieveche ( toate imi apartin ). Din pacate, datele de contact le putem vedea dupa finalizarea unei tranzactii, cand , ne intra fiecaruia mesaj cu datele celuilalt. ......Poate ca dupa tranzactie, totusi, nu mai doriti produsul si o sa solicitati anularea acestuia ca sa-,mi reuperez si eu comisionul perceput de okazii la tranzactia respectiva......Dar astfel ne auzim si putem discuta dspre el si ..... Multumesc frumos pentru intelegere si Numai de bine. Sarbatori Pascale Fericite.

everlast (100% / 47)

Bună ziua. Am trimis un mesaj iarăși dar văd ca nu a a trimis. Aș vrea toate rozariile ce le aveți și aș vrea să discutăm de preț.

religieveche (100% / 47)

OK, putem discuta, doar ca trebuie sa inteleg despre care este vorba. Faceti o cumparatura. Ne parvin datele de contact. Discutam...... . Articolul cumparat , daca..., se poate anula ca si tranzactie prin solicitarea D-voastra si eu accept. Astfel, imi voi recupera si eu comisionul retinut de okazii pentru tranzactia respectiva.... Sper ca intelegeti ce doresc sa spun.....Numai de bine

everlast (100% / 47)

OK. Fac o cumpărătură și după aceea ne putem intelege la preț. Aș dori mai multe de fapt toate rozariile ce le aveți

everlast (100% / 47)

Mulțumesc frumos. Acuma am încredere ca văd ca sunteți foarte serios. Am avut ceva neplăceri cu alți utilizatori care mi au trimis produse și nu erau de calitate. Sau cu defecte de aceea mi am pierdut puțin încrederea în unii utilizatori. Am văzut câteva rozarii și aș vrea să le iau ca îmi plac foarte mult. Dacă le iau toate nu se poate face reducere vă rog pentru ca prețul mi se pare foarte mare.

Fii primul care scrie un review

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Adauga review