Avem peste 6.000.000 de produse de la magazine si vanzatori profesionisti in Okazii.ro Marketplace
Cos cumparaturi
Favorite

2014 FIFA World Cup Brazil PS3

Cost unic de transport la toate comenzile acestui vanzator

Descriere

Vânzatorul este direct răspunzator pentru produsul afișat în această pagină.

Disponibilitate: Indisponibil - Vezi produse similare

Specificatii

2014 FIFA World Cup Brazil este un joc de fotbal distribuit de Electronic Arts cu ocazia Cupei Mondiale de Fotbal din Brazilia. Jocul apare pe platformele Xbox 360 si PlayStation 3.

Jocul beneficiaza de 10 moduri de joc, 203 echipe nationale, 7500 de fotbalisti si 12 stadioane oficiale. Tinand cont ca la turneul final au fost calificate 31 de echipe nationale, inseamna ca avea parte si de echipele care s-au aflat in calificari, inclusiv Romania. Echipa noastra nationala s-a aflat in grupa cu Olanda, Ungaria, Turcia si Estonia, fiind descalificata la barajul cu Grecia.
 
Printre modurile anuntate de dezvoltatori se afla si Captain Your Country, in care gamerii trebuie sa dovedeasca ca-si pot conduce echipa nationala prin grupele de calificari. Alte moduri includ Road to the FIFA World Cup, Kick Off, adidas Ball Physics, Story of Qualifying si Online Friendlies.

Modalitati de livrare si plata

LIVRARE

In Bucuresti

  • - Predare personala in max. 5 zile lucratoare

  • Costul de livrare este gratuit ( numai pentru comenzi mai mari de 50 Lei) prin Posta Livram contra cost prin Fan Curier in toata tara. Cost: 18lei/k

PLATA

  • - La predare
  • - Ramburs

Politica de retur

  • - Produsul nu se poate returna.
Fii primul care scrie un review

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Adauga review