Afumaturi, pastrama, carnati - Franz S. Wagner
- Ramburs
- Online
Descriere
Raporteaza produsVânzatorul este direct răspunzator pentru produsul afișat în această pagină.
-
Vezi toate ofertele pentru
Specificatii
Toate informatiile privind condimentele, saramura potrivita,
precum si tehnicile adiacente - afumarea, maturarea - necesare
fabricarii produselor din carne nu sunt informatii pe care le
detine toata lumea. Aceasta carte vi le dezvaluie pe toate, pas cu
pas! Din cuprins: Calitatea produsului brut Tehnologia afumarii:
diferitele metode de afumare, construirea unei afumatori, greseli
legate de metodele de afumare si urmarile acestora Nu toata sunca
este la fel Tehnologia asezarii in saramura Tehnologia obtinerii
carnatilor: materia prima, tehnici de tocare, umplerea, diferite
tipuri de carnati Tehnologia procesului de maturare si depozitare
Retete (sunca, slanina, carnati, kaiser)
- Categorie: Gastronomie
- Subcategorie: Bucatarie
- Brand: Franz S. Wagner
- Data adaugarii: 19-10-2021
Galerie foto
Modalitati de livrare si plata
LIVRARE
In Bucuresti
-
- Prin Curier rapid - 12.9 Lei in max. 2 zile lucratoare
In Romania:
-
- Prin Curier rapid - 12.9 Lei in max. 2 zile lucratoare
PLATA
- - Ramburs
- - Online
Politica de retur
- - Produsul se poate returna in maxim 3 zile lucratoare
- - Metoda de retur: Ramburs contravaloare produs
- - Costul transportului va fi suportat de catre cumparator
- - Alte detalii: Retur acceptat in conditiile Garantiei de Livrare