Agar Agar Fulgi Bio 30 grame Clearspring Cod: 5021554001768
Cost unic de transport la toate comenzile acestui vanzator
-
Produs:Nou, Ofer garanție, Cu factură
-
Numar articol:211842332
-
Disponibilitate:Indisponibil
-
Preț:27,75 Lei
-
Anuntul a expirat la:27.10.2022, 00:42
-
Ai o nelamurire?
-
Vandut de:
-
Vinde si tu:Pune in vanzare un produs ca acesta
-
Optiuni:
Descriere
Vânzatorul este direct răspunzator pentru produsul afișat în această pagină.
Disponibilitate: Indisponibil - Vezi produse similare
Specificatii
Descriere
Agar agar fulgi bio
Clearspring alternativa vegetala de inalta calitate pentru
gelatina. Se pot folosi pentru a prepara diverse deserturi jeleuri
sau aspic. Ingrediente: agar (Gelidium amansii) si gracilaria
(Gracilaria verrucosa) certificate ecologic. Agarul numit si geloza
este un produs organic cu putere de gelifiere foarte mare extras
dintr-o serie de alge marine rosii (agarofite) din familiile
Gelidiaceae (Gelidium) si Gracillariaceae (Gracilaria). Descoperit
in jurul anului 1660 in Japonia sub numele de kanten a fost folosit
in alimentatie in locul gelatinei. Desi in zilele noastre aproape
toate produsele ag. comercializate sunt obtinute folosind acid
sulfuric pentru dizolvarea amidonului inalbitori si coloranti
chimici pentru neutralizarea culorii si aromei algelor o serie de
mici producatori printre care se numara si familia ce prepara
fulgii de ag. Clearspring folosesc metodele traditionale ce implica
un timp mai indelungat pentru obtinerea lor respectiv fierberea
algelor pana acestea se inmoaie si apoi liofilizarea lor naturala
realizata iarna in aer liber.
Mod de utilizare agar
agar fulgi bio: continutul pachetului poate gelatiniza 1650 ml de
lichid.
Pentru a obtine un aspic/jeleu ferm se foloseste 1 lingura fulgi agar Clearspring la 240ml apa:
Pentru a obtine un aspic/jeleu ferm se foloseste 1 lingura fulgi agar Clearspring la 240ml apa:
se presara fulgii
deasupra lichidului inainte de incalzirea
acestuia
se incalzeste lichidul
pana la temperatura de fierbere fara a-l
amesteca
se fierbe la foc mic
fara sa clocoteasca amestecand ocazional pana la dizolvarea
completa a fulgilor (5-10 minute)
se toarma in forme si
se lasa sa se raceasca pentru a se
gelatiniza.
Atentie: alimentele
acide pot afecta puterea de gelifiere a produsului. Pentru a
verifica gradul final de gelifiere luati o lingura de lichid din
vasul de pe foc si raciti-o rapid asezand-o pe o suprafata rece.
Daca amestecul nu se gelifiaza in cateva minute adaugati fulgi si
fierbeti lichidul cateva minute in plus.
Reteta cu agar agar
fulgi bio - jeleu din suc de mere cu mere Ingrediente necesare (8
cuburi de jeleu):
1/2 litru suc de
mere
2 linguri de agar
agar
un varf de lingurita
de sare
1/2 lingura de suc de
ghimbir
doua mere taiate
cuburi mici
Preparare: se aduce la
temperatura de fierbere sucul de mere cu sarea se adauga fulgii de
agar si se fierbe la foc mic fara sa clocoteasca amestecand
continuu pana la dizolvarea completa a fulgilor (circa 10 minute).
Se adauga cuburile de mere si se mai fierbe compozitia 2 minute. Se
adauga sucul de ghimbir se toarna intr-un vas plat se lasa la racit
si se taie sub forma de cuburi.
Modalitati de livrare si plata
LIVRARE
-
In Cluj-Napoca, transportul este 16 lei.
PLATA
- - Ramburs
- - Detalii: Pentru colete peste 4kg se percepe o taxa suplimentara de 2.5lei/kg.
Politica de retur
- - Produsul nu se poate returna.