Avem peste 6.000.000 de produse de la magazine si vanzatori profesionisti in Okazii.ro Marketplace
Cos cumparaturi
Favorite

Agent de Fermentare pentru Copt Bio Biovegan Rapunzel 20gr Cod: 14102r

Cost unic de transport la toate comenzile acestui vanzator

Descriere

Vânzatorul este direct răspunzator pentru produsul afișat în această pagină.

Disponibilitate: Indisponibil - Vezi produse similare

Specificatii

Ingrediente:

amidon de porumb* cultura starter



Descriere:

*provin din   agricultura ecologica

 

Coaceti pâ ine fara drojdie!


Cu fermentul pentru copt puteti coace fara drojdie pâ inea dumneavoastra vegana  si veti obtine astfel un gust natural fin dar si aromat.


Mod de preparare si ingrediente:  1 plic de ferment pentru copt Biovegan 550 g faina integrala 1 lingurita sare de mare 500 ml apa calduta.
Recomandare: cel mai bine se potriveste faina de grâ u sau cea de alac (nu folositi secara).

1. Î ntr-un recipient mai î nalt si î ngust puneti 350 ml apa calduta si varsati î ncet continutul unui plic î n timp ce amestecati cu telul. Apoi adaugati cu o lingura de lemn (nu din metal) 300 g faina integrala si amestecati bine si uniform iar la urma presarati niste faina integrala deasupra. Acoperiti bine recipientul  si î nveliti-l cu prosoape î ntr-o punga de plastic (efect termic) iar apoi asezati-l î ntr-un loc constant de cald la o temperatura de 30 &ndash 35 ° C (verificati cu termometrul) timp de aprox. 12 ore.

2. Adaugati î nca 150 ml apa calduta î n compozitie apoi amestecati 150 g faina integrala si presarati niste faina si deasupra. Acoperiti din nou î mpachetati bine si lasati compozitia î ntr-un loc cald (30 &ndash 35 ° C) timp de aprox. 5 -8 ore. Aluatul ar trebuie sa creasca acum cu jumatate din volumul sau.

3. Î n continuare adaugati 100 g faina integrala si o lingurita de sare de mare si amestecati bine apoi asezati compozitia î ntr-o tava unsa î n prealabil si tapetata cu faina. Acoperiti din nou î mpachetati bine si lasati la dospit î ntr-un loc cu temperatura constanta  (30 &ndash 35 ° C) timp de 2 ore.

4. Apoi puneti pâ inea î n cuptorul preî ncalzit la 180° C si lasati-o 60 minute la copt.

5. Rasturnati pâ inea din forma pe un gratar pentru a se raci. Este im portanta respectarea stricta a instructiunilor referitoare la timp si temperatura.


Sfatul lui Kä the:  Î n faza a 3-a adaugati niste seminte de floarea soarelui si de dovleac sau condimente pentru pâ ine.

Modalitati de livrare si plata

LIVRARE

  • In Cluj-Napoca, transportul este 16 lei.

PLATA

  • - Ramburs
  • - Detalii: Pentru colete peste 4kg se percepe o taxa suplimentara de 2.5lei/kg.

Politica de retur

  • - Produsul nu se poate returna.
Fii primul care scrie un review

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Adauga review