Agent de Fermentare pentru Copt Bio Biovegan Rapunzel 20gr Cod: 14102r
-
Produs:Nou, Ofer garanție, Cu factură
-
Numar articol:214016775
-
Disponibilitate:Indisponibil
-
Preț:7,50 Lei
-
Anuntul a expirat la:27.10.2022, 00:45
-
Ai o nelamurire?
-
Vandut de:
-
Vinde si tu:Pune in vanzare un produs ca acesta
-
Optiuni:
Descriere
Vânzatorul este direct răspunzator pentru produsul afișat în această pagină.
Disponibilitate: Indisponibil - Vezi produse similare
Specificatii
amidon de porumb* cultura starter
Descriere:
*provin din agricultura ecologica
Coaceti pâ ine fara drojdie!
Cu fermentul pentru copt puteti coace
fara drojdie pâ inea dumneavoastra vegana si veti obtine
astfel un gust natural fin dar si aromat.
Mod de preparare si
ingrediente: 1 plic de ferment pentru copt Biovegan
550 g faina integrala 1 lingurita sare de mare 500 ml apa
calduta.
Recomandare: cel mai bine se potriveste faina de grâ u sau cea de
alac (nu folositi secara).
1. Î ntr-un recipient mai î nalt si î ngust puneti 350 ml apa
calduta si varsati î ncet continutul unui plic î n timp ce
amestecati cu telul. Apoi adaugati cu o lingura de lemn (nu din
metal) 300 g faina integrala si amestecati bine si uniform iar la
urma presarati niste faina integrala deasupra. Acoperiti bine
recipientul si î nveliti-l cu prosoape î ntr-o punga de
plastic (efect termic) iar apoi asezati-l î ntr-un loc constant de
cald la o temperatura de 30 &ndash 35 ° C (verificati cu
termometrul) timp de aprox. 12 ore.
2. Adaugati î nca 150 ml apa calduta î n compozitie apoi amestecati
150 g faina integrala si presarati niste faina si deasupra.
Acoperiti din nou î mpachetati bine si lasati compozitia î ntr-un
loc cald (30 &ndash 35 ° C) timp de aprox. 5 -8 ore. Aluatul ar
trebuie sa creasca acum cu jumatate din volumul sau.
3. Î n continuare adaugati 100 g faina integrala si o lingurita de
sare de mare si amestecati bine apoi asezati compozitia î ntr-o
tava unsa î n prealabil si tapetata cu faina. Acoperiti din nou î
mpachetati bine si lasati la dospit î ntr-un loc cu temperatura
constanta (30 &ndash 35 ° C) timp de 2 ore.
4. Apoi puneti pâ inea î n cuptorul preî ncalzit la 180° C si
lasati-o 60 minute la copt.
5. Rasturnati pâ inea din forma pe un gratar pentru a se raci. Este
im portanta respectarea stricta a instructiunilor referitoare la
timp si temperatura.
Sfatul lui Kä
the: Î n faza a 3-a adaugati niste seminte de
floarea soarelui si de dovleac sau condimente pentru pâ
ine.
Modalitati de livrare si plata
LIVRARE
-
In Cluj-Napoca, transportul este 16 lei.
PLATA
- - Ramburs
- - Detalii: Pentru colete peste 4kg se percepe o taxa suplimentara de 2.5lei/kg.
Politica de retur
- - Produsul nu se poate returna.