Alge Kombu 40 grame Clearspring
Cost unic de transport la toate comenzile acestui vanzator
-
Produs:Nou, Ofer garanție, Cu factură
-
Numar articol:228851003
-
Disponibilitate:Indisponibil
-
Preț:31,75 Lei
-
Anuntul a expirat la:28.01.2024, 09:09
-
Ai o nelamurire?
-
Vandut de:
-
Vinde si tu:Pune in vanzare un produs ca acesta
-
Optiuni:
Descriere
Vânzatorul este direct răspunzator pentru produsul afișat în această pagină.
Disponibilitate: Indisponibil - Vezi produse similare
Specificatii
Descriere
Alge uscate din
specia Laminaria japonica. Algele kombu sunt o varietate japoneza
de alge kelp cu larga utilizare culinara in Japonia, in special
pentru a prepara ,,Dashi,,, o zeama de alge si peste folosita
traditional ca baza pentru supe (supa miso, supa clara, supa cu
paste, etc.), tocane sau sosuri. In timp ce multe alge kombu
japoneze sunt astazi cultivate, algele kombu Clearspring sunt
salbatice, recoltate din apele reci ale tarmurilor orasului Hidaka
din Hokkaido (insula nordica a Japoniei), respectand principiile
agriculturii durabile (sustenabile).
Algele kombu salbatice din Hidaka sunt de calitate superioara, premium, apreciate atat pentru fragezime (permite folosirea lor ca legume), cat si pentru puterea lor exceptionala de aromatizare.
Algele kombu salbatice din Hidaka sunt de calitate superioara, premium, apreciate atat pentru fragezime (permite folosirea lor ca legume), cat si pentru puterea lor exceptionala de aromatizare.
Ingrediente: 100%
alge de mare Laminaria japonica deshidratate.
Produs vegan ce poate contine datorita naturii sale urme de moluste, peste si/sau crustacee. Algele kombu contin in mod natural cantitati mari de iod.
Persoanele sensibile la efectele iodului sunt rugate sa solicite sfatul medicului inainte de a consuma acest produs.
Produs vegan ce poate contine datorita naturii sale urme de moluste, peste si/sau crustacee. Algele kombu contin in mod natural cantitati mari de iod.
Persoanele sensibile la efectele iodului sunt rugate sa solicite sfatul medicului inainte de a consuma acest produs.
Preparare: intr-un
vas se inmoaie o bucata de alga kombu de 5-7 cm in 1 l de apa timp
de 20-30 minute, dupa care se aduce incet apa la temperatura de
fierbere si se fierbe usor la foc mic 5 minute. Inainte de
utilizarea ulterioara a zemii se scoate alga kombu din apa. De
obicei algele kombu fierte se adauga cand se prepara fasolea,
pentru inmuierea acesteia.
Valori
nutritionale/100g - Alge Kombu:
Energie: 7 kJ / 2
kcal
Proteine: 0
g
Grasimi: 0 g din
care acizi grasi saturati: 0 g
Carbohidrati: 0.2 g
din care zaharuri: 0 g
Sare: 0.02
g.
Tara de provenienta:
Anglia.
Modalitati de livrare si plata
LIVRARE
PLATA
- - Ramburs
- - Detalii: Pentru colete peste 4kg se percepe o taxa suplimentara de 2.5lei/kg.
Politica de retur
- - Produsul nu se poate returna.