Avem peste 6.000.000 de produse de la magazine si vanzatori profesionisti in Okazii.ro Marketplace
Cos cumparaturi
Favorite

Amestec fara gluten pentru prajituri, 500g Felicia

Livrare gratuita la comenzile de 200 lei

Descriere

Vânzatorul este direct răspunzator pentru produsul afișat în această pagină.

Disponibilitate: Indisponibil - Vezi produse similare

Specificatii

FELICIA ? Amestec fara gluten pentru prajituri, 500g

Ideala pentru prepararea deserturilor

  • Fara gluten
  • Produs creat specific pentru persoane intolerante la gluten

Ingrediente: faina de orez, amidon de cartofi, amidon de porumb.
Produs intr-o unitate dedicata produselor fara gluten.

Re?eta ? Tarta Margherita

  • 200 g de faina de orez pentru prajituri fara gluten Felicia
  • 200 g de zahar ? 125 g de unt moale
  • 4 oua ? 125 ml de lapte
  • 1 plic de praf de copt
  • zahar pudra dupa gust
  • Separa?i albu?urile de galbenu?uri de ou. Bate?i albusurile de ou dupa ce adauga?i un varf de sare ?i pune?i-le in frigider. Amesteca?i untul ?i zaharul ?i folosind un mixer, mixa?i aprox. 2 minute pana se formeaza crema.
    Adauga?i galbenu?urile de ou ?i continua?i sa le amesteca?i, turnand pu?in cate pu?in, amesteca?i faina cu albu?urile de ou pana se ingroa?a, amesteca?i u?or de jos in sus, apoi se adauga?i plicul de praf de copt.
    Se toarna amestecul intr-o tava de tarta cu diametru de 24 / 26cm, unsa ?i tapetata cu faina. Coace?i la 180?C timp de aproximativ 40 de minute. Scoate?i din cuptor ?i lasa?i-o sa se raceasca bine inainte de a scoate din matri?a. Se presara cu zahar pudra sau glazura.

    Condi?ii de pastrare: loc uscat ?i racoros
    Termen de valabilitate: a se vedea data inscrip?ionata pe ambalaj.
    Con?inut: 500g

    Produs ?i ambalat de: Adriani S.p.A. Italia
    Distribuitor: S.C.PRONAT S.R.L.

    Modalitati de livrare si plata

    LIVRARE

    PLATA

    • - Ramburs

    Politica de retur

    • - Produsul nu se poate returna.
    Fii primul care scrie un review

    Spune-ti parerea acordand o nota produsului

    Adauga review