Amestec Pudra pentru Aluat Mix Tempura Asiatic 1kg Obento MLL
-
Produs:Nou, Ofer garanție, Cu factură
-
Numar articol:256543723
-
Disponibilitate:Indisponibil
-
Preț:55,00 Lei
-
Anuntul a expirat la:02.07.2025, 14:56
-
Ai o nelamurire?
-
Vandut de:
-
Vinde si tu:Pune in vanzare un produs ca acesta
-
Optiuni:
Descriere
Vânzatorul este direct răspunzator pentru produsul afișat în această pagină.
Disponibilitate: Indisponibil - Vezi produse similare
Specificatii
Amestec Pudra pentru Aluat Mix Tempura Asiatic &ndash, punga
1kg Obento, ideal in bucatarie pentru restaurante, baruri, terase,
hoteluri etc., perfect pentru pregatit cruste crocante, chiar si
acasa.
Cum se face cea mai buna tempura
Succesul tempurei tale este compoziția. Pentru a obține o textură
crocantă, este foarte important să minimizați câ,t mai mult posibil
formarea de gluten î,n aluat.
Păstrați apa la frigider, astfel î,ncâ,t să fie rece ca gheața.
Acest lucru ajută aluatul să se agațe de suprafața ingredientelor.
&bull, Nu amestecați prea mult aluatul &ndash, Utilizați
bețișoare pentru a amesteca timp de 15-20 de secunde, glutenul va
î,ncepe să se formeze atunci câ,nd amestecați prea mult. Este chiar
util să lăsați niște bulgări de făină î,n aluat. Un aluat cu
bulgări conține mai mult aer și iregularități, ceea ce conferă
tempurei un strat ușor neuniform. &bull, Scopul consistenței
&ndash, Aluatul finit nu trebuie să fie prea subțire sau prea
gros. &bull, Faceți aluatul chiar î,nainte de a prăji pentru a
reduce activarea glutenului. Practic, puteți face tempura cu o gamă
largă de ingrediente proaspete, cele mai frecvente opțiuni includ
fructe de mare, ciuperci, ardei, vinete, ,și legume
rădăcinoase. Există, de asemenea, meniuri tempura locale î,n toată
Japonia, care conțin ingrediente de sezon unice pentru zonă.
Sfaturi importante: &bull, Uscați ingredientul cu un prosop de
hâ,rtie, umezeala este dușmanul pentru obținerea unei texturi clare
de tempura. &bull, Ingredientul va fi bine acoperit cu aluat
dacă stropiți ușor făina peste el (numim stropirea făinii uchiko)
î,nainte de a î,l scufunda î,n aluatul tempura.
Preparare mix tempura: amestcati 125g de mix Tempura cu 180ml de
apa rece si amestecati usor. Scufundati ingredientele in acest
amestec si prajiti rapid in baie de ulei fierbinte &ndash, 160
&ndash, 190 grade Celsius, pana se rumenesc si devin
crocante.
Ingrediente: faina de grau, amidon de porumb, praf de copt, sare,
potentiator de aroma E621, pudra de piper alb. Contine gluten.
Fabricat in Coreea de Sud.
,

Modalitati de livrare si plata
LIVRARE
-
LIVRARE DOAR PRIN Curier URGENT CARGUS. Pt. comenzi urgente, confirmare pe forum. COMANDA MINIMA DE PRODUSE 30RON. FACTURA FISCALA SI GARANTIE.
PLATA
- - Ramburs
- - Ramburs cu Garantia de Livrare
Curierul special îți livrează produsul pe care tu îl achiți la primire. Dacă produsul nu este ca în descriere, îți recuperezi banii, inclusiv taxele de transport.
- - Detalii: LIVRARE PRIN CURIER CARGUS. PLATA RAMBURS, CU FACTURA FISCALA SI GARANTIE. COMANDA MINIMA: 30 RON (CV.PRODUSE). SUNTEM SOCIETATE COMERCIALA.
Politica de retur
- - Produsul se poate returna in maxim 3 zile lucratoare
- - Metoda de retur: Ramburs contravaloare produs
- - Costul transportului va fi suportat de catre cumparator
- - Alte detalii: Retur acceptat in conditiile Garantiei de Livrare
Spune-ti parerea acordand o nota produsului