Avem peste 6.000.000 de produse de la magazine si vanzatori profesionisti in Okazii.ro Marketplace
Cos cumparaturi
Favorite

Amestec Pudra pentru Aluat Mix Tempura Asiatic 1kg Obento MLL

Cost unic de transport la toate comenzile acestui vanzator

Descriere

Vânzatorul este direct răspunzator pentru produsul afișat în această pagină.

Disponibilitate: Indisponibil - Vezi produse similare

Specificatii

Amestec Pudra pentru Aluat Mix Tempura Asiatic &ndash, punga 1kg Obento, ideal in bucatarie pentru restaurante, baruri, terase, hoteluri etc., perfect pentru pregatit cruste crocante, chiar si acasa.
Cum se face cea mai buna tempura
Succesul tempurei tale este compoziția. Pentru a obține o textură crocantă, este foarte important să minimizați câ,t mai mult posibil formarea de gluten î,n aluat.
Păstrați apa la frigider, astfel î,ncâ,t să fie rece ca gheața. Acest lucru ajută aluatul să se agațe de suprafața ingredientelor. &bull, Nu amestecați prea mult aluatul &ndash, Utilizați bețișoare pentru a amesteca timp de 15-20 de secunde, glutenul va î,ncepe să se formeze atunci câ,nd amestecați prea mult. Este chiar util să lăsați niște bulgări de făină î,n aluat. Un aluat cu bulgări conține mai mult aer și iregularități, ceea ce conferă tempurei un strat ușor neuniform. &bull, Scopul consistenței &ndash, Aluatul finit nu trebuie să fie prea subțire sau prea gros. &bull, Faceți aluatul chiar î,nainte de a prăji pentru a reduce activarea glutenului. Practic, puteți face tempura cu o gamă largă de ingrediente proaspete, cele mai frecvente opțiuni includ fructe de mare, ciuperci, ardei, vinete,  ,și legume rădăcinoase. Există, de asemenea, meniuri tempura locale î,n toată Japonia, care conțin ingrediente de sezon unice pentru zonă. Sfaturi importante: &bull, Uscați ingredientul cu un prosop de hâ,rtie, umezeala este dușmanul pentru obținerea unei texturi clare de tempura. &bull, Ingredientul va fi bine acoperit cu aluat dacă stropiți ușor făina peste el (numim stropirea făinii uchiko) î,nainte de a î,l scufunda î,n aluatul tempura.
Preparare mix tempura: amestcati 125g de mix Tempura cu 180ml de apa rece si amestecati usor. Scufundati ingredientele in acest amestec si prajiti rapid in baie de ulei fierbinte &ndash, 160 &ndash, 190 grade Celsius, pana se rumenesc si devin crocante.
Ingrediente: faina de grau, amidon de porumb, praf de copt, sare, potentiator de aroma E621, pudra de piper alb. Contine gluten.
Fabricat in Coreea de Sud.
 ,

Modalitati de livrare si plata

LIVRARE

  • LIVRARE DOAR PRIN Curier URGENT CARGUS. Pt. comenzi urgente, confirmare pe forum. COMANDA MINIMA DE PRODUSE 30RON. FACTURA FISCALA SI GARANTIE.

PLATA

  • - Ramburs
  • - Ramburs cu Garantia de Livrare GdL

    Curierul special îți livrează produsul pe care tu îl achiți la primire. Dacă produsul nu este ca în descriere, îți recuperezi banii, inclusiv taxele de transport.

  • - Detalii: LIVRARE PRIN CURIER CARGUS. PLATA RAMBURS, CU FACTURA FISCALA SI GARANTIE. COMANDA MINIMA: 30 RON (CV.PRODUSE). SUNTEM SOCIETATE COMERCIALA.

Politica de retur

  • - Produsul se poate returna in maxim 3 zile lucratoare
  • - Metoda de retur: Ramburs contravaloare produs
  • - Costul transportului va fi suportat de catre cumparator
  • - Alte detalii: Retur acceptat in conditiile Garantiei de Livrare
Fii primul care scrie un review

Spune-ti parerea acordand o nota produsului