Aparat ambalare in vid A 1110
-
Produs:Nou, Ofer garanție, Cu factură
-
Numar articol:181493818
-
Disponibilitate:Indisponibil
-
Preț:279,80 Lei
-
Anuntul a expirat la:11.11.2017, 06:12
-
Ai o nelamurire?
-
Vandut de:
-
Vinde si tu:Pune in vanzare un produs ca acesta
-
Optiuni:
Descriere
Vânzatorul este direct răspunzator pentru produsul afișat în această pagină.
Disponibilitate: Indisponibil - Vezi produse similare
Specificatii
Ambalarea in vid reprezinta o tehnologie moderna de impachetare si pastrare a produselor alimentare. Procedeul ambalarii in vid (sau vacuum) consta in introducerea alimentului intr-un ambalaj dintr-un material impermeabil la gaze si extragerea aerului din interior cu ajutorul unei pompe de vid. Astfel se evita contactul produselor cu oxigenul care poate declansa reactii ce duc la alterarea produsului. In lipsa oxigenului inmultirea microorganismelor (bacterii, mucegai) este stopata si procesul de alterare a alimentelor este intarziata. In acest fel, produsele alimentare se pastreaza in conditii de siguranta.
Avantajele ambalarii alimentelor in vid:
- vidarea mareste perioada in care alimentele pot fi stocate de
aproximativ 3-4 ori
- economiseste spatiu in frigider
- ambalarea se poate face si pentru produsele fragile
Timpul de conservare al alimentelor ambalate in
vid
Alimente conservate prin congelare (-16oC/ -20oC)- timp de
conservare in conditii normale de depozitare / timp de conservare
dupa ambalare in vid:
- carne - conditii normale: 4-5 luni; ambalate vid: 15-20 luni
- peste - conditii normale: 3-4 luni; ambalate vid: 12 luni
- legume - conditii normale: 10 luni; ambalate vid: 18-24 luni
Alimente pastrate in frigider (+3oC/ +6oC) - timp de
conservare in conditii normale de depozitare / timp de conservare
dupa ambalare in vid:
- carne cruda - conditii normale: 2-3 zile; ambalate vid: 6-9
zile
- peste proaspat - conditii normale: 1-3 zile; ambalate vid: 4-5
zile
- vanat - conditii normale: 2 zile; ambalate vid: 6 zile
- salam feliat - conditii normale: 4-6 zile; ambalate vid: 22
zile
- salam - conditii normale: 7-14 zile; ambalate vid: 25-40 zile
- cascaval - conditii normale: 6-20 zile; ambalate vid: 25-60
zile
- legume - conditii normale: 1-4 zile; ambalate vid: 8-10 zile
- fructe - conditii normale: 5-8 zile; ambalate vid: 10-14 zile
- paste/Orez/Lasagna - conditii normale: 2-3 zile; ambalate vid:
6-9 zile
- carne gatita 3-4 zile - conditii normale:
10-15 zile
- dulciuri, deserturi - conditii normale: 5 zile; ambalate vid:
18-20 zile
Alimente pastrate la temperatura camerei (+23oC/ +27oC) -
timp de conservare in conditii normale de depozitare / timp de
conservare dupa ambalare in vid:
- paine - conditii normale: 2 zile; ambalate vid: 6-8 zile
- biscuiti - conditii normale: 4-5 luni; ambalate vid: 12 luni
- paste/orez - conditii normale: 6 luni; ambalate vid: 12 luni
- faina - conditii normale: 4 luni; ambalate vid: 12 luni
- cafea - conditii normale: 3 luni; ambalate vid: 12 luni
- ceai - conditii normale: 5 luni; ambalate vid: 12 luni
- fructe uscate - conditii normale: 4 luni; ambalate vid: 12
luni
Caracteristici:
- Alimentare la priza
- Dimensiuni: 391 mm (L) x 143 mm (A) x 78 mm (H)
- Latimea maxima a pungii: 280 mm
- Tensiune de operare 220 - 240 V ~, 50 Hz
- Consum 110 W
- Durata de functionare recomandata: 20 secunde
- Durata de pauza recomandata: 80 secunde
- 2 in 1: Vidare si sigilare intr-o singura etapa de lucru
- Functie separata de sigilare
- Functie de oprire
Pachetul contine:
- aparatul de vidat
- o rola cu dimensiunile 28 cm x 300 cm
- manual de utilizare
Garantie: 24 luni
Modalitati de livrare si plata
LIVRARE
-
Transportul prin Cargus curier este gratuit in orice localitate (chiar si la sate)pentru colete de pana la 1 kg. Peste 1kg se taxeaza volumetric.
PLATA
- - Ramburs
- - Detalii: Daca se achita produsul cu cardul pe site, vom expedia gratuit prin Cargus curier. Veti primi coletul acasa in 2-3 zile fara sa mai platiti nimic.
Politica de retur
- - Produsul nu se poate returna.