Avem peste 6.000.000 de produse de la magazine si vanzatori profesionisti in Okazii.ro Marketplace
Cos cumparaturi
Favorite

Aparat ambalare in vid A 1110

Livrare gratuita la 10 produse comandate

Descriere

Vânzatorul este direct răspunzator pentru produsul afișat în această pagină.

Disponibilitate: Indisponibil - Vezi produse similare

Specificatii

Ambalarea in vid reprezinta o tehnologie moderna de impachetare si pastrare a produselor alimentare. Procedeul ambalarii in vid (sau vacuum) consta in introducerea alimentului intr-un ambalaj dintr-un material impermeabil la gaze si extragerea aerului din interior cu ajutorul unei pompe de vid. Astfel se evita contactul produselor cu oxigenul care poate declansa reactii ce duc la alterarea produsului. In lipsa oxigenului inmultirea microorganismelor (bacterii, mucegai) este stopata si procesul de alterare a alimentelor este intarziata. In acest fel, produsele alimentare se pastreaza in conditii de siguranta.

Avantajele ambalarii alimentelor in vid:

- vidarea mareste perioada in care alimentele pot fi stocate de aproximativ 3-4 ori

- economiseste spatiu in frigider

- ambalarea se poate face si pentru produsele fragile

Timpul de conservare al alimentelor ambalate in vid
Alimente conservate prin congelare (-16oC/ -20oC)- timp de conservare in conditii normale de depozitare / timp de conservare dupa ambalare in vid:

- carne - conditii normale: 4-5 luni; ambalate vid: 15-20 luni

- peste - conditii normale: 3-4 luni; ambalate vid: 12 luni

- legume - conditii normale: 10 luni; ambalate vid: 18-24 luni

 
Alimente pastrate in frigider (+3oC/ +6oC) - timp de conservare in conditii normale de depozitare / timp de conservare dupa ambalare in vid:

- carne cruda - conditii normale: 2-3 zile; ambalate vid: 6-9 zile

- peste proaspat - conditii normale: 1-3 zile; ambalate vid: 4-5 zile

- vanat - conditii normale: 2 zile; ambalate vid: 6 zile

- salam feliat - conditii normale: 4-6 zile; ambalate vid: 22 zile

- salam - conditii normale: 7-14 zile; ambalate vid: 25-40 zile

- cascaval - conditii normale: 6-20 zile; ambalate vid: 25-60 zile

- legume - conditii normale: 1-4 zile; ambalate vid: 8-10 zile

- fructe - conditii normale: 5-8 zile; ambalate vid: 10-14 zile

- paste/Orez/Lasagna - conditii normale: 2-3 zile; ambalate vid: 6-9 zile

- carne gatita     3-4 zile - conditii normale: 10-15 zile

- dulciuri, deserturi - conditii normale: 5 zile; ambalate vid: 18-20 zile

 
Alimente pastrate la temperatura camerei (+23oC/ +27oC) - timp de conservare in conditii normale de depozitare / timp de conservare dupa ambalare in vid:

- paine - conditii normale: 2 zile; ambalate vid: 6-8 zile

- biscuiti - conditii normale: 4-5 luni; ambalate vid: 12 luni

- paste/orez - conditii normale: 6 luni; ambalate vid: 12 luni

- faina - conditii normale: 4 luni; ambalate vid: 12 luni

- cafea - conditii normale: 3 luni; ambalate vid: 12 luni

- ceai - conditii normale: 5 luni; ambalate vid: 12 luni

- fructe uscate - conditii normale: 4 luni; ambalate vid: 12 luni

Caracteristici:

- Alimentare la priza

- Dimensiuni: 391 mm (L) x 143 mm (A) x 78 mm (H)

- Latimea maxima a pungii: 280 mm

- Tensiune de operare 220 - 240 V ~, 50 Hz

- Consum 110 W

- Durata de functionare recomandata: 20 secunde

- Durata de pauza recomandata: 80 secunde

- 2 in 1: Vidare si sigilare intr-o singura etapa de lucru

- Functie separata de sigilare

- Functie de oprire

Pachetul contine:

- aparatul de vidat

- o rola cu dimensiunile 28 cm x 300 cm

- manual de utilizare

Garantie: 24 luni

Modalitati de livrare si plata

LIVRARE

  • Transportul prin Cargus curier este gratuit in orice localitate (chiar si la sate)pentru colete de pana la 1 kg. Peste 1kg se taxeaza volumetric.

PLATA

  • - Ramburs
  • - Detalii: Daca se achita produsul cu cardul pe site, vom expedia gratuit prin Cargus curier. Veti primi coletul acasa in 2-3 zile fara sa mai platiti nimic.

Politica de retur

  • - Produsul nu se poate returna.
Fii primul care scrie un review

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Adauga review