Aparat de facut taitei si paste Peterhof PH-1601
-
Produs:Nou, Ofer garanție, Cu factură
-
Numar articol:192038389
-
Disponibilitate:Indisponibil
-
Preț:99,00 Lei
-
Anuntul a expirat la:08.01.2018, 13:45
-
Vinde si tu:Pune in vanzare un produs ca acesta
-
Optiuni:
Descriere
Vânzatorul este direct răspunzator pentru produsul afișat în această pagină.
Disponibilitate: Indisponibil - Vezi produse similare
Specificatii
Aparat de facut taitei si paste Peterhof PH-1601 puteti prepara diferite tipuri de paste (spaghete - 1,5 mm, fettuccini - 6,6 mm), poate fi ajustat in functie de grosimea aluatului sau in functie de grosimea pastelor (buton reglare cu role, 7 setari de grosime).
Material otel inoxidabil de foarte buna calitate, maner detasabil, surub de fixare, recomandat pentru uz casnic.
Aparatul pentru
paste si taitei Peterhof PH-1601 are clema
detasabila de masa, maner detasabil, si ajustarea rolelor are 7
setari de grosime
Prepararea pastelor si a taiteilor cu masina Peterhof PH-1601:
Mai intai treceti
aluatul din prima fanta pentru a intinde foaia.
- Setati masina la
treapta 7 de grosime, si treceti aluatul prin aceasta.
- Pentru a obtine
grosimea potrivita treceti aluatul prin toate treptele
consecutiv.
- Grosimea minima se
obtine la treapta 1 fiind de 0.2 mm.
- Odata pregatita foaia
taiati-o cu ajutorul unui cutit la o lungime de aproximativ 25 cm.
apoi treceti-o prin fanta ce taie aluatul in fasii.
- Dupa obtinerea
pastelor acestea se tapeaza cu faina si se pun la uscat.
1: Daca lamele nu vor
taia aluatul inseamna ca acesta este prea moale, in acest caz mai
adaugati faina si treceti din nou aluatul prin prima
fanta.
2: Daca aluatul este
prea tare mai adaugati apa si apoi treceti aluatul din nou prin
prima fanta.
Exemplu de preparare taitei:
- Reteta de baza
pentru o persoana este: 125g de faina de grau si 1 ou.
- Sfat: nu folositi oul
direct din frigider.
- O portie pentru 4
persoane: 500g de faina si 4 oua. Puteti inlocui oul cu apa. In
locul unui ou folositi 80 ml de apa. NU adaugati sare! Pineti faina
intr-un vas si adaugati oul in mijlocul fainii.
- Amestecati oul cu
faina pana se omogenizeaza. Framantati compozitia cu mainile pana
veti obtine un aluat consistent.
- Daca aluatul este
prea tare adaugati un pic de apa, daca este prea moale, adaugati
faina. In momentul in care aluatul nu se mai lipeste de mana
inseamna ca este potrivita pentru a prepara taitei.
- Asezati aluatul
obtinut pe masa tapetata cu faina in prealabil si taiati-o in
bucati mai mici cu ajutorul uni cutit.
Modalitati de livrare si plata
LIVRARE
-
Detalii de livrare custom
PLATA
- - Ramburs
- - Ramburs cu Garantia de Livrare
Curierul special îți livrează produsul pe care tu îl achiți la primire. Dacă produsul nu este ca în descriere, îți recuperezi banii, inclusiv taxele de transport.
- - Detalii: Detalii despre plata custom
Politica de retur
- - Produsul se poate returna in maxim 3 zile lucratoare
- - Metoda de retur: Ramburs contravaloare produs
- - Costul transportului va fi suportat de catre cumparator
- - Alte detalii: Retur acceptat in conditiile Garantiei de Livrare