Avem peste 6.000.000 de produse de la magazine si vanzatori profesionisti in Okazii.ro Marketplace
Cos cumparaturi
Favorite

Aparat de gatit Zass ZSVC 01 10L 800W Silver

Cost unic de transport la toate comenzile acestui vanzator

Descriere

Vânzatorul este direct răspunzator pentru produsul afișat în această pagină.

Disponibilitate: Indisponibil - Vezi produse similare

Specificatii

Capacitate: 10 litri Sistemul puternic de incalzire de 800 W, atinge usor temperatura setata. Afisaj LCD iluminat pentru: temperatura selectata, temperatura curenta si temporizator. Temporizator si temperatura reglabila. Interval reglaj temperatura: 0-99 °C. Interval reglaj temporizator: 0-24 ore. Permite gatire uniforma datorita termostatului de inalta precizie (diferenta maxima de 0,3 °C). Circulatia eficienta a apei. Control electronic precis al temperaturii, pana la 99 °C. Fereastra vizualizare. Curatare usoara. Panou de comanda digital, facil si prietenos. Functionare silentioasa. Grilaj compartimentat (4 zone) din inox, potrivit pentru majoritatea dimensiunilor de pungi vid. Carcasa din otel inoxidabil. Cablu de alimentare detasabil. Dimensiunea aparatului: 380mm*250mm*220mm Dimensiune zona de gatit: 300mm*220mm*150mm (8L~10L) Greutate: 3,5 kg 220V-240V~, 50/60Hz, 800W Sistem culinar Sous Vide pastreaza prin gatire sub vid toate aromele si calitatile nutritive ale alimentelor preparate. Aparatul este folosit pentru gatirea alimentelor in pungi vidate prin introducerea acestora intr-un vas cu apa. Sistemul culinar Sous Vide este o metoda de preparare a hranei ambalate in vid si scufundate in apa la o temperatura exact controlata. Datorita termostatului de inalta precizie (toleranta 0.3°C), hrana este preparata uniform, de la exterior spre interior. Metoda Sous Vide nu permite ca alimentele sa intre in contact cu apa, uleiul sau aerul fierbinte din cuptor. Astfel prin metoda de gatit Sous Vide alimentele preparate sunt sanatoase si hranitoare, cu gust perfect, pastrand aroma si savoarea, toate vitaminele si nutrientii raman concentrati in alimente. Avantajele aparatului sous vide: - Rezultate perfecte. - Pierderi reduse a calitatii alimentelor. - Eficienta energetica. - Preparare uniforma. - Reduce contractarea pana la 5-10%. - Previne supra-gatitul si uscarea alimentelor.

Modalitati de livrare si plata

LIVRARE

In Bucuresti

  • - Predare personala in max. 3 zile lucratoare

  • Bucuresti: TRANSPORT 15 RON In tara: TRANSPORT 15 RON fara KM Suplimentari KM suplimentari COST 10 Ron indiferent de cati sunt fata de agentie

PLATA

  • - La predare
  • - Ramburs
  • - Detalii: Comanda se achita la livrare, catre reprezentantul firmei de curierat.

Politica de retur

  • - Produsul nu se poate returna.
Fii primul care scrie un review

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Adauga review