Aparat de gatit Zass ZSVC 01 10L 800W Silver
-
Produs:Nou, Ofer garanție, Cu factură
-
Numar articol:221805663
-
Disponibilitate:Indisponibil
-
Preț:529,99 Lei
-
Anuntul a expirat la:03.08.2023, 11:01
-
Ai o nelamurire?
-
Vandut de:
-
Vinde si tu:Pune in vanzare un produs ca acesta
-
Optiuni:
Descriere
Vânzatorul este direct răspunzator pentru produsul afișat în această pagină.
Disponibilitate: Indisponibil - Vezi produse similare
Specificatii
Capacitate: 10 litri Sistemul puternic de incalzire de 800 W,
atinge usor temperatura setata. Afisaj LCD iluminat pentru:
temperatura selectata, temperatura curenta si temporizator.
Temporizator si temperatura reglabila. Interval reglaj temperatura:
0-99 °C. Interval reglaj temporizator: 0-24 ore. Permite gatire
uniforma datorita termostatului de inalta precizie (diferenta
maxima de 0,3 °C). Circulatia eficienta a apei. Control electronic
precis al temperaturii, pana la 99 °C. Fereastra vizualizare.
Curatare usoara. Panou de comanda digital, facil si prietenos.
Functionare silentioasa. Grilaj compartimentat (4 zone) din inox,
potrivit pentru majoritatea dimensiunilor de pungi vid. Carcasa din
otel inoxidabil. Cablu de alimentare detasabil. Dimensiunea
aparatului: 380mm*250mm*220mm Dimensiune zona de gatit:
300mm*220mm*150mm (8L~10L) Greutate: 3,5 kg 220V-240V~, 50/60Hz,
800W Sistem culinar Sous Vide pastreaza prin gatire sub vid toate
aromele si calitatile nutritive ale alimentelor preparate. Aparatul
este folosit pentru gatirea alimentelor in pungi vidate prin
introducerea acestora intr-un vas cu apa. Sistemul culinar Sous
Vide este o metoda de preparare a hranei ambalate in vid si
scufundate in apa la o temperatura exact controlata. Datorita
termostatului de inalta precizie (toleranta 0.3°C), hrana este
preparata uniform, de la exterior spre interior. Metoda Sous Vide
nu permite ca alimentele sa intre in contact cu apa, uleiul sau
aerul fierbinte din cuptor. Astfel prin metoda de gatit Sous Vide
alimentele preparate sunt sanatoase si hranitoare, cu gust perfect,
pastrand aroma si savoarea, toate vitaminele si nutrientii raman
concentrati in alimente. Avantajele aparatului sous vide: -
Rezultate perfecte. - Pierderi reduse a calitatii alimentelor. -
Eficienta energetica. - Preparare uniforma. - Reduce contractarea
pana la 5-10%. - Previne supra-gatitul si uscarea alimentelor.
Modalitati de livrare si plata
LIVRARE
In Bucuresti
-
- Predare personala in max. 3 zile lucratoare
-
Bucuresti: TRANSPORT 15 RON In tara: TRANSPORT 15 RON fara KM Suplimentari KM suplimentari COST 10 Ron indiferent de cati sunt fata de agentie
PLATA
- - La predare
- - Ramburs
- - Detalii: Comanda se achita la livrare, catre reprezentantul firmei de curierat.
Politica de retur
- - Produsul nu se poate returna.