Aparat de vidat alimente pentru uz casnic Zass ZVS 03 NEGRU - RESIGILAT
Livrare gratuita la comenzile de 400 lei
-
Produs:Aproape Nou, Fără garanție, Cu factură
-
Numar articol:246497996
-
Disponibilitate:Indisponibil
-
Preț:
311,00 Lei249,00 Lei -
Anuntul a expirat la:27.05.2024, 18:37
-
Ai o nelamurire?
-
Vandut de:
-
Vinde si tu:Pune in vanzare un produs ca acesta
-
Optiuni:
Descriere
Vânzatorul este direct răspunzator pentru produsul afișat în această pagină.
Disponibilitate: Indisponibil - Vezi produse similare
Specificatii
- Utilizare: Pentru folie cu o latime
de maxim 30 cm.
- Presiune vid: 0,6-0,8 bar.
- Viteza de vidare: 7-8 L/min.
- Latime mare de sigilare: Pâna la 3 mm.
- Panou tactil digital: Pentru o operare simpla si intuitiva.
- Mod separat de vid: Pentru alimente uscate si umede, asigurând o etansare optima.
- Buton puls: Ideal pentru alimente moi, oferind control suplimentar asupra procesului de vidare.
- Vidare caserole: (Caserolele se vând separat).
- Potrivit pentru gatitul în vid (Sous Vide): O metoda excelenta pentru a pastra nutrientii si aroma alimentelor.
- Pastrati alimentele proaspete: Pâna la 5 ori mai mult, datorita tehnologiei de vidare.
- Design unic al cutitului de taiere a pungilor: Asigura o etansare precisa si sigura a pungilor.
Pentru a obtine cele mai bune rezultate cu aparatul de vidat alimente pentru uz casnic Zass ZVS 03 NEGRU, iata câteva sfaturi utile. Începe prin a te asigura ca alimentele sunt curate si uscate înainte de a le pune în pungile de vidare, astfel încât sa previi contaminarea si sa maximizezi eficienta procesului. Asaza alimentele în pungile speciale pentru vidare si sigileaza-le bine pentru a asigura etanseitatea. Apoi, introdu punga în zona de vidare a aparatului si activeaza functia de vacuum conform instructiunilor. Monitorizeaza procesul pentru a te asigura ca aerul este complet extras si ca punga este etans sigilata.
- Presiune vid: 0,6-0,8 bar.
- Viteza de vidare: 7-8 L/min.
- Latime mare de sigilare: Pâna la 3 mm.
- Panou tactil digital: Pentru o operare simpla si intuitiva.
- Mod separat de vid: Pentru alimente uscate si umede, asigurând o etansare optima.
- Buton puls: Ideal pentru alimente moi, oferind control suplimentar asupra procesului de vidare.
- Vidare caserole: (Caserolele se vând separat).
- Potrivit pentru gatitul în vid (Sous Vide): O metoda excelenta pentru a pastra nutrientii si aroma alimentelor.
- Pastrati alimentele proaspete: Pâna la 5 ori mai mult, datorita tehnologiei de vidare.
- Design unic al cutitului de taiere a pungilor: Asigura o etansare precisa si sigura a pungilor.
Pentru a obtine cele mai bune rezultate cu aparatul de vidat alimente pentru uz casnic Zass ZVS 03 NEGRU, iata câteva sfaturi utile. Începe prin a te asigura ca alimentele sunt curate si uscate înainte de a le pune în pungile de vidare, astfel încât sa previi contaminarea si sa maximizezi eficienta procesului. Asaza alimentele în pungile speciale pentru vidare si sigileaza-le bine pentru a asigura etanseitatea. Apoi, introdu punga în zona de vidare a aparatului si activeaza functia de vacuum conform instructiunilor. Monitorizeaza procesul pentru a te asigura ca aerul este complet extras si ca punga este etans sigilata.
Modalitati de livrare si plata
LIVRARE
PLATA
- - Ramburs
Politica de retur
- - Produsul nu se poate returna.