Avem peste 6.000.000 de produse de la magazine si vanzatori profesionisti in Okazii.ro Marketplace
Cos cumparaturi
Favorite
Numar articol: 244335321. Vezi produse asemanatoare.
Pune in vanzare un produs ca acesta

Aparat de vidat produse alimentare 175W Lund 67882

Cost unic de transport la toate comenzile acestui vanzator
Disponibilitate:
In stoc 1 disponibil
Livrare:
  Curier rapid - 20,00 Lei Detalii
Estimat livrare:
Vineri, 17 Mai.
Cantitate:
Pret:
346,20 Lei
309,10 Lei
Economisesti 37,10 Lei
Primesti 309 puncte in aplicatie
Produs:
Nou, Ofer garanție, Cu factură
Politica de retur:
Acest produs poate fi returnat in 3 zile Detalii
Plata:
  • Ramburs
  • Online

Vânzatorul este direct răspunzator pentru produsul afișat în această pagină.

  • Vezi toate ofertele pentru
  • Ara de provenien
    polonia
  • Clasa de protecie
    ii
  • Clasa de utilizare
    semiprofesional
  • Debit de aer l min
    16
  • Dimensiuni lungime x lime x nlime
    340 x 150 x 64 mm
  • Frecvena hz
    50
  • Garanie
    12 luni - persoane juridice24 luni - persoane fizice
  • Ean produs
    5906083678820
  • Gradul de protecie ip
    ipx0
  • Greutate net kg
    1.4
  • Greutate produs
    1.75 kg
  • Limea sacului maxim mm
    28
  • Marca
    lund
  • Presiune negativ generat kpa
    -65 la -80
  • Product code
    67882
  • Putere
    175 w
  • Sku
    67882
  • Tensiune v
    230

Specificatii

Caracteristici produs

Mașină de ambalat sub vid LUND, putere de 175 W. Mașină de sudat simplă și ușor de utilizat într-o carcasă din oțel inoxidabil.

- Butonul „Ambalare” - pornirea procesului de ambalare
- Butonul „Oprire” - oprirea procesului de ambalare în orice moment
- Butonul „Sudare” - pornirea procesului de sudare la cerere, de ex. În timpul aspirației în modul impuls
- Butonul „Impuls” - pornire momentană al mașinii de sudat, ideal pentru ambalarea produselor delicate
- Lampă de control - semnalează că dispozitivul funcționează
- Puteți folosi pungi zimțate pentru ambalarea alimentelor sudate pe 3 margini sau pungi pentru ambalarea alimentelor sub formă de manșon înfășurat pe o rolă.
- Lățimea maximă a foliei 28 cm, lungimea după cum este necesar
- Grosimea maximă a pungii 200μ (microni)
- Suport cablu - pentru a ascunde excesul de cablu
- Funcționare stabilă cu cauciucul picioarelor
- Întrerupător de siguranță
- Manual în poloneză

Pachetul de ambalare se înfășoară în ambalarea sub vid a alimentelor - index 67 887 din 20x30 cm (50 buc în pachet) - index 67888 cu dimensiuni de 25x35 cm (50 buc în pachet).

 

Dimensiuni ambalator: 34 x 15 x 6cm (lungime x lățime x înălțime)

Domenii utilizare

Mașina de ambalat în vid este utilizată pentru ambalarea sub vid a produselor alimentare în pungi speciale moletite. Datorită acestor ambalaje, alimentele își păstrează prospețimea și valoarea nutrițională mai mult timp.

Sfaturi pentru ambalarea sub vid a alimentelor
- Pentru cele mai bune rezultate, ambalarea în vid a alimentelor proaspete.
- Dacă calitatea alimentelor se deteriorează, ambalarea sub vid poate întârzia procesul, dar nu o va opri niciodată. Bacteriile și microorganismele anaerobe care pot funcționa într-un mediu cu oxigen scăzut încă deteriorează calitatea alimentelor.
- Gătirea, dezghețarea și încălzirea alimentelor ambalate sub vid în apă păstrează gustul alimentelor și ușurează păstrarea lor curată.
- Când încălziți alimentele ambalate sub vid folosind cuptorul cu microunde, puneți întotdeauna punga cu găuri în mai multe locuri pentru a permite aerului fierbinte să scape.
- Alimentele ambalate sub vid pot fi încălzite prin scufundare și încălzire în apă caldă, temperatura apei nu trebuie să depășească 75 de grade C.

La ambalarea cărnii și a peștelui, se recomandă așezarea alimentelor în congelator timp de 1-2 ore mai întâi. Acest lucru va lega sucurile prezente în mod natural în alimente și își va păstra forma. Dacă nu este posibil să se răcească în prealabil mâncarea, se recomandă să așezați un prosop de hârtie laminat slab între mâncare și marginea pungii care urmează să fie sigilată. Prosopul va absorbi sucurile care ies din alimente în timpul aspirării aerului.

La ambalarea brânzeturilor, se recomandă ambalarea restului de brânză după fiecare utilizare. Dacă se folosește o pungă suficient de mare, aceasta poate fi refolosită după tăierea sigiliului.

Înainte de a ambala legumele în vid, se recomandă să le albiți. Albirea va opri enzimele care pot pierde aroma, culoarea și textura. Pentru a albi legumele, înmuiați-le în apă clocotită câteva zeci de secunde, apoi scoateți-le și scufundați-le în apă rece. Timpul de albire depinde de tipul de legume. Cu cât legumele sunt mai fine și mai delicate, cu atât timpul de albire este mai scurt. Albirea se poate face, de asemenea, folosind un cuptor cu microunde sau abur.

Înainte de a ambala alimentele lichide sub vid, de exemplu, supele, trebuie să le congelați într-un vas separat, a cărui formă și dimensiune trebuie selectate astfel încât produsul congelat să se încadreze în pungă. După congelare, produsul trebuie scos din vas, introdus în pungă, ambalat sub vid și apoi pus înapoi în congelator. Alimentele ambalate sub vid pot fi încălzite prin scufundare și încălzire în apă caldă, temperatura apei nu poate depăși 75 de grade C.

Metoda de utilizare

Ambalare sub vid
- Ridicați capacul dispozitivului. Dacă capacul este închis cu zăvorul, apăsați ambele butoane de blocare în același timp, deblocați capacul și apoi ridicați-l. Există un comutator de siguranță în interiorul dispozitivului, care va permite dispozitivului să pornească numai după ce capacul este închis corespunzător. Nu trebuie apăsat cu capacul deschis, este interzis blocarea întrerupătorului de siguranță.
- Pregătiți punga pentru utilizare în mașina de ambalat. Doar pungile speciale destinate utilizării în mașinile de ambalat sub vid trebuie utilizate. Vă recomandăm pungi cu piele LUND cu numărul de identificare 67888. Geanta poate fi tăiată pentru a se potrivi cu mărimea produsului ambalat. Vă rugăm să rețineți că toate marginile sacilor, cu excepția unuia, sunt întotdeauna sudate, iar marginea tăiată trebuie să fie uniformă și să nu fie mai lată decât lățimea maximă a pungilor enumerate în tabel. Când selectați dimensiunea, asigurați-vă că cel puțin 5 cm din pungă rămân de la marginea sa până la produsul ambalat.
- Așezați punga peste banda de încălzire cu marginea care trebuie sudată complet în garnitura capacului. Camera de ambalare este echipată cu plăci de oprire care facilitează poziționarea corectă a sacului. Marginea sacului trebuie să atingă placa de oprire. Aliniați ambele părți ale sacului astfel încât să nu se formeze îndoituri, pliuri sau riduri.
- Închideți capacul și asigurați-vă că zăvorul se cuplează. Capacul nu poate fi ridicat liber.
- Conectați dispozitivul la sursa de alimentare. Indicatorul luminos se va aprinde.
- Apăsați butonul „Ambalare”, acesta va începe procesul de aspirare a aerului și, după finalizarea acestuia, sudarea marginii sacului. Acest lucru este semnalat de aprinderea lămpii de control aflate sub buton.
- După finalizarea procesului de ambalare, dispozitivul va opri automat procesul de aspirație a aerului, care va fi semnalizat de indicatorul luminos de sub stingerea butonului. În acest caz, deconectați dispozitivul de la sursa de alimentare, deblocați dispozitivele de blocare a capacului apăsând ambele butoane de pe dispozitivele de blocare. Ridicați capacul și scoateți punga cu produsul ambalat.

Dacă în timpul procesului de ambalare devine necesar să-l opriți, apăsați butonul „Stop”.

Dacă, în timpul ambalării, se observă o deformare nedorită a produsului ambalat sau lichidele prezente în produs încep să fie aspirate de mașina de ambalat, apăsați butonul „Etanșare termică”, acest lucru va opri procesul de aspirație a aerului și va începe sudarea marginii punga.
În cazul ambalării produselor delicate, se recomandă utilizarea butonului „Impuls”. Dacă o apăsați o dată, porniți scurt mașina de ambalat și aspirați o cantitate mică de aer. Dacă apăsați și țineți apăsat butonul va provoca o funcționare continuă, dar eliberarea presiunii va opri imediat aspirația. Acest lucru vă permite să alegeți gradul de aspirație a aerului pentru produsele delicate.
După ce aspirarea în modul impuls este terminată, sigilați punga apăsând butonul „Încălzire”. Indicatorul luminos se va aprinde și se va stinge la finalizarea sudării. În acest caz, deconectați dispozitivul de la sursa de alimentare, deblocați zăvoarele capacului apăsând ambele butoane de zăvor. Ridicați capacul și scoateți punga cu produsul ambalat.

Etanșarea pungilor dintr-o rolă.
Pungile destinate ambalării sub vid pot avea forma unei mâneci lungi înfășurate pe o rolă, unde sunt sudate doar două margini ale pungilor. În acest caz, ar trebui să:
- tăiați o pungă de dimensiunea dorită
- așezați o margine în camera de ambalare în același mod ca și pentru ambalarea sub vid
- închideți capacul și asigurați-vă că zăvorul este cuplat; capacul nu poate fi ridicat liber
- conectați dispozitivul la sursa de alimentare; indicatorul luminos se va aprinde
- apăsați butonul „Sudare”, se va aprinde indicatorul luminos, care se va stinge după finalizarea sudării
- deconectați dispozitivul de la sursa de alimentare, deblocați zăvoarele capacului apăsând ambele butoane ale zăvoarelor
- ridicați capacul și scoateți punga cu margine sudată


Ambalare sub vid în containere Mașina de ambalat
are posibilitatea de a ambala sub vid recipientele. Recipientul trebuie conectat la conectorul extern cu un furtun. Pentru a pregăti un recipient pentru ambalarea sub vid, consultați informațiile furnizate împreună cu recipientul.
Atenţie! Mașina de ambalat este echipată fără tuburi și containere, orificiul extern are un diametru interior de 5,5 mm. Asigurați-vă că conectorul tubului se va potrivi cu conectorul ambalatorului.

- Închideți capacul și asigurați-vă că zăvorul se cuplează. Capacul nu poate fi ridicat liber.
- Conectați dispozitivul la sursa de alimentare. Indicatorul luminos se va aprinde.
- Apăsați butonul „Ambalare”, va începe procesul de aspirare a aerului. Acest lucru este semnalat de aprinderea lămpii de control aflate sub buton.
- După finalizarea procesului de ambalare, dispozitivul va opri automat procesul de aspirație a aerului, care va fi semnalizat de indicatorul luminos de sub stingerea butonului.
- Închideți supapa containerului astfel încât să nu poată pătrunde aer în ea după ce ați deconectat-o ​​de la mașina de ambalat.
- Deconectați dispozitivul de la sursa de alimentare, deblocați zăvoarele capacului apăsând ambele butoane de zăvor.
- Deconectați tubulatura de la conectorul extern și recipient. Se recomandă să lăsați cel puțin 2,5 cm spațiu liber între capacul recipientului și produsul ambalat în acesta. Asigurați-vă că sigiliul dintre recipient și capacul acestuia este curat și nedeteriorat. În caz contrar, aerul poate pătrunde în recipient sau ambalarea sub vid nu va fi deloc posibilă.

Conținutul pachetului

- mașină de ambalat sub vid
- manual de utilizare

Parametrii

  • Frecvență [Hz]: 50
  • Tensiune [V]: 230
  • Greutate netă [kg]: 1,4
  • Grad de protecție [IP]: IPX0
  • Dimensiuni [lungime x lățime x înălțime]: 340 x 150 x 64 [mm]
  • Clasa de protecție: II
  • Putere [W]: 175
  • Lățimea sacului (maxim) [mm]: 28
  • Debit de aer [l / min]: 16
  • Presiune negativă generată [kPa]: de la -65 la -80

Modalitati de livrare si plata

LIVRARE

In Carcea

  • - Prin Curier rapid - 20 Lei in max. 4 zile lucratoare

In Romania:

  • - Prin Curier rapid - 20 Lei in max. 4 zile lucratoare

PLATA

  • - Ramburs
  • - Online

Politica de retur

  • - Produsul se poate returna in maxim 3 zile lucratoare
  • - Metoda de retur: Ramburs contravaloare produs
  • - Costul transportului va fi suportat de catre cumparator
  • - Alte detalii: Retur acceptat in conditiile Garantiei de Livrare
Optiunea ta
Aparat de vidat produse alimentare 175W Lund 67882
CUMPARA
Pret curent:
30910 Lei
Comanda minima:
1 bucata
Cantitatea:
Fii primul care scrie un review

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Adauga review