Aparat profesional pulverizat ciocolata
- Online


Descriere
Raporteaza produsVânzatorul este direct răspunzator pentru produsul afișat în această pagină.
Specificatii
Aparat profesional pulverizat ciocolata Posibilitate de reglare a cantitatii si tipului pulverizate Ajustare a temperaturii de pulverizare Alimentare: 220 V Putere: 0.95 kW Presiune: 0.5-3.5 bari Capacitate: 1 litru Sistem pulverizare: airmix Dimensiuni: 34*18*39 cm Greutate: 12 kg *optional: Compresor **Acest aparat profesional pentru pulverizat ciocolata(video AICI !) este utilizat atat cu ciocolata cat si cu inlocuitor sau unt de cacao. Poate fi folosit cu usurinta pentru a pulveriza ciocolata pe torturi, prajituri, tarte, forme de tort sau tarta, praline. Pistolul si spatiul de sustinere al pistolului sunt incalzite, ceea impiedica inchegarea ciocolatei si blocarea pistolului. Cum presiunea, cantitatea de ciocolata si unchiul duzei de pulverizat sunt ajustabile, pot fi create mai multe tipuri de efecte si texturi: catifea, puncte, linii, etc. Aparat profesional pulverizat ciocolata
Galerie foto
Modalitati de livrare si plata
LIVRARE
In Bucuresti
-
- Prin curier cu Garantia de Livrare - 29.15 Lei in max. 1 zi lucratoare
In Romania:
-
- Prin curier cu Garantia de Livrare - 29.15 Lei in max. 1 zi lucratoare
PLATA
- - Online
Politica de retur
- - Produsul se poate returna in maxim 3 zile lucratoare
- - Metoda de retur: Ramburs contravaloare produs
- - Costul transportului va fi suportat de catre cumparator
- - Alte detalii: Retur acceptat in conditiile Garantiei de Livrare
Spune-ti parerea acordand o nota produsului