Avem peste 6.000.000 de produse de la magazine si vanzatori profesionisti in Okazii.ro Marketplace
Cos cumparaturi
Favorite
Numar articol: 231302437. Vezi produse asemanatoare.
Pune in vanzare un produs ca acesta

Aparat vidat produse alimentare140w,Lund Lund 67880

Cost unic de transport la toate comenzile acestui vanzator
Disponibilitate:
In stoc 1 disponibil
Livrare:
  Curier rapid - 20,00 Lei Detalii
Estimat livrare:
Vineri, 17 Mai.
Cantitate:
Pret:
241,96 Lei
215,60 Lei
Economisesti 26,36 Lei
Primesti 216 puncte in aplicatie
Produs:
Nou, Ofer garanție, Cu factură
Politica de retur:
Acest produs poate fi returnat in 3 zile Detalii
Plata:
  • Ramburs
  • Online

Vânzatorul este direct răspunzator pentru produsul afișat în această pagină.

  • Vezi toate ofertele pentru
  • Ara de provenien
    polonia
  • Clasa de protecie
    ii
  • Clasa de utilizare
    semiprofesional
  • Debit de aer l min
    11
  • Dimensiuni lungime x lime x nlime
    260 x 160 x 55 mm
  • Ean produs
    5906083678806
  • Frecvena hz
    50
  • Garanie
    12 luni - persoane juridice24 luni - persoane fizice
  • Grad de protecie ip
    ipx0
  • Greutate net kg
    08
  • Greutate produs
    1.09 kg
  • Limea sacului maxim mm
    22
  • Marca
    lund
  • Presiune negativ generat kpa
    de la -40 la -60
  • Product code
    67880
  • Putere
    140 w
  • Sku
    67880
  • Tensiune v
    230

Specificatii

Caracteristici produs

Mașină de ambalat sub vid LUND, 140 W - dispozitiv complet automat pentru ambalarea sub vid - funcționare simplă și comodă - lățime maximă a foliei 22 cm, lungime după cum este necesar - funcționare stabilă datorită picioarelor cauciucate - întrerupător de siguranță - buton de sudare „Seal” - manual de utilizare în Mașina de ambalat este potrivită pentru ambalarea sub vid a alimentelor: - index 67887 cu dimensiuni de 20x30 cm (50 de articole în pachet)

 

Dimensiuni ambalator: 26 x16 x 5,5cm (lungime x lățime x înălțime)

Domenii utilizare

Mașina de ambalat sub vid este utilizată pentru ambalarea în vid a produselor alimentare în pungi speciale concepute în acest scop. Datorită acestor ambalaje, alimentele își păstrează prospețimea și valoarea nutrițională mai mult timp.

Sfaturi pentru ambalarea sub vid a alimentelor
- Pentru cele mai bune rezultate, ambalați alimentele proaspete în vid.
- Dacă calitatea alimentelor se deteriorează, ambalarea sub vid poate întârzia procesul, dar nu o va opri niciodată. Bacteriile și microorganismele anaerobe care pot funcționa într-un mediu cu oxigen scăzut încă deteriorează calitatea alimentelor.
- Gătirea, dezghețarea și încălzirea alimentelor ambalate sub vid în apă păstrează gustul alimentelor și ușurează păstrarea lor curată.
- Când încălziți alimentele ambalate sub vid folosind cuptorul cu microunde, puneți întotdeauna punga cu găuri în mai multe locuri pentru a permite aerului fierbinte să scape.
- Alimentele ambalate sub vid pot fi încălzite prin scufundare și încălzire în apă caldă, temperatura apei nu trebuie să depășească 75 de grade C.

La ambalarea cărnii și a peștelui, se recomandă plasarea alimentelor în congelator timp de 1-2 ore mai întâi. Acest lucru va lega sucurile prezente în mod natural în alimente și își va păstra forma. Dacă nu este posibil să se răcească în prealabil mâncarea, se recomandă să așezați un prosop de hârtie laminat slab între mâncare și marginea pungii care urmează să fie sigilată. Prosopul va absorbi sucurile care ies din alimente în timpul aspirării aerului.

La ambalarea brânzeturilor, se recomandă ambalarea restului de brânză după fiecare utilizare. Dacă se folosește o pungă suficient de mare, aceasta poate fi refolosită după tăierea sigiliului.

Înainte de a ambala legumele în vid, se recomandă să le albiți. Albirea va opri enzimele care pot pierde aroma, culoarea și textura. Pentru a albi legumele, înmuiați-le în apă clocotită câteva zeci de secunde, apoi scoateți-le și scufundați-le în apă rece. Timpul de albire depinde de tipul de legume. Cu cât legumele sunt mai fine și mai delicate, cu atât timpul de albire este mai scurt. Albirea se poate face, de asemenea, folosind un cuptor cu microunde sau abur.

Produse finese recomandă ambalarea în vid în ambalajul lor original. Acest lucru va împiedica pătrunderea particulelor de produs în mașina de ambalat împreună cu aerul aspirat, ceea ce poate împiedica chiar ambalarea adecvată în vid. Înainte de ambalarea sub vid a alimentelor lichide, de exemplu supe, trebuie să le congelați într-un vas separat, a cărui formă și dimensiune trebuie selectate astfel încât produsul congelat să se încadreze în pungă. După congelare, produsul trebuie scos din vas, introdus în pungă, ambalat sub vid și apoi pus înapoi în congelator. Alimentele ambalate sub vid pot fi încălzite prin scufundare și încălzire în apă caldă, temperatura apei nu poate depăși 75 de grade C.

Metoda de utilizare

Ambalare sub vid
- Ridicați capacul dispozitivului. Dacă capacul este închis cu zăvorul, împingeți zăvorul în jos, deblocați capacul și apoi ridicați-l.
Există un comutator de siguranță în interiorul dispozitivului, care va permite dispozitivului să pornească numai după ce capacul este închis corespunzător. Nu trebuie apăsat cu capacul deschis, este interzis blocarea întrerupătorului de siguranță.
- Pregătiți punga pentru utilizare în mașina de ambalat. Ar trebui utilizate numai pungi speciale destinate utilizării în mașinile de ambalat sub vid. Recomandăm pungi cu piele LUND cu numărul de identificare 67887. Geanta poate fi tăiată pentru a se potrivi cu mărimea produsului ambalat. Amintiți-vă că cele trei margini ale sacului trebuie întotdeauna sudate din fabrică, iar marginea tăiată trebuie să fie uniformă și să nu fie mai lată de 22 cm. Când selectați dimensiunea, asigurați-vă că cel puțin 5 cm din pungă rămân de la marginea sa până la produsul ambalat.
- Așezați punga peste banda de încălzire cu marginea care trebuie sudată complet în garnitura capacului.
- Aliniați ambele părți ale sacului astfel încât să nu se formeze îndoituri, pliuri sau riduri.
- Conectați dispozitivul la sursa de alimentare. Închideți capacul, apăsați și țineți apăsat.
- Procesul de aspirație și sudare a aerului va începe automat, care va fi semnalizat de lumina de pe carcasa dispozitivului.
- După terminarea procesului de ambalare, lumina se stinge. În acest caz, deconectați dispozitivul de la sursa de alimentare, deblocați zăvorul capacului apăsând butonul de zăvor.
- Ridicați capacul și scoateți punga cu produsul ambalat. Buton

sigilare
Acest buton trebuie utilizat la ambalarea produselor fragile sau a produselor care conțin lichide. Apăsarea acestui buton oprește procesul de aspirație a aerului și începe sudarea. Dacă, în timpul ambalării, se observă o deformare nedorită a produsului ambalat sau lichidele prezente în produs încep să fie aspirate de mașina de ambalat, apăsați butonul de etanșare marcat „Sigiliu”.

Conținutul pachetului

- mașină de ambalat sub vid
- manual de utilizare

Parametrii

  • Frecvență [Hz]: 50
  • Tensiune [V]: 230
  • Greutate netă [kg]: 0,8
  • Grad de protecție [IP]: IPX0
  • Dimensiuni [lungime x lățime x înălțime]: 260 x 160 x 55 [mm]
  • Clasa de protecție: II
  • Putere [W]: 140
  • Lățimea sacului (maxim) [mm]: 22
  • Debit de aer [l / min]: 11
  • Presiune negativă generată [kPa]: de la -40 la -60

Modalitati de livrare si plata

LIVRARE

In Carcea

  • - Prin Curier rapid - 20 Lei in max. 4 zile lucratoare

In Romania:

  • - Prin Curier rapid - 20 Lei in max. 4 zile lucratoare

PLATA

  • - Ramburs
  • - Online

Politica de retur

  • - Produsul se poate returna in maxim 3 zile lucratoare
  • - Metoda de retur: Ramburs contravaloare produs
  • - Costul transportului va fi suportat de catre cumparator
  • - Alte detalii: Retur acceptat in conditiile Garantiei de Livrare
Optiunea ta
Aparat vidat produse alimentare140w,Lund Lund 67880
CUMPARA
Pret curent:
21560 Lei
Comanda minima:
1 bucata
Cantitatea:
Fii primul care scrie un review

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Adauga review