Arta Bucatariei Sovietice, Anya Von Bremzen - Editura Curtea Veche
- Ramburs
-
Ramburs cu Garantia de Livrare
Curierul special îți livrează produsul pe care tu îl achiți la primire. Dacă produsul nu este ca în descriere, îți recuperezi banii, inclusiv taxele de transport.
- Online


Descriere
Raporteaza produsVânzatorul este direct răspunzator pentru produsul afișat în această pagină.
SKU: 9786065887688
-
Vezi toate ofertele pentru
Specificatii
Deschizand usa bucatariei sale, Anya von Bremzen reuseste sa se intoarca in propriul trecut, cand comunismul se servea uneori cu porumb si caviar, alteori cu paine goala si gloante. Desi, la o prima vedere, pare a fi vorba despre o colectie de retete traditionale, Arta bucatariei sovietice isi dovedeste valoarea memorialistica in momentul in care scriitoarea incepe sa asocieze diversele perioade istorice (razboiul civil, comunismul) cu anumite feluri de mancare. Astfel, placinta lui Lenin sau painea de malai pentru Hrusciov devin metafore pentru starea statului sovietic, iar arta de a gati se confunda cu aceea de a povesti. „Von Bremzen stie cum sa spuna o poveste — e incisiva, amuzanta, mereu prezenta.“ Chicago Tribune „Este privirea dulce-amara a unei inimi sensibile, indreptata — prin mancare — asupra istoriei sovietice.“ Los Angeles Times „O saga despre cum e sa cresti intr-un stat-superputere, intotdeauna la limita infometarii… e vie si sfasietoare.“ Time „Geniala… O biografie cu suflet si o reflexie a culturii sovietice (si a celei americane).“ Philadelphia Inquirer ANYA VON BREMZEN a crescut in Moscova, unde canta la pian, facea bisnita la scoala cu guma de mestecat Juicy Fruit si juca in filme sovietice. In Statele Unite, dupa ce a obtinut o diploma de master la Juilliard School, a devenit una dintre cele mai apreciate scriitoare pe teme culinare din generatia ei: castigatoare a trei premii James Beard; editor colaborator la revista Travel + Leisure; autoare a cinci carti de bucate intampinate cu entuziasm, printre care The New Spanish Table, The Greatest Dishes: Around the World in 80 Recipes si Please to the Table: The Russian Cookbook (in colaborare cu John Welchman). Anya colaboreaza constant la Food & Wine si Saveur si a scris pentru The New Yorker, Departures si Los Angeles Times. Articolele publicate in reviste au fost incluse in cateva dintre cele mai bune antologii Best Food Writing. Anya von Bremzen vorbeste curent patru limbi, traieste in Queens, New York, si are un apartament in Istanbul.
Galerie foto
Modalitati de livrare si plata
LIVRARE
In Bucuresti
-
- Prin curier cu Garantia de Livrare - 19.99 Lei in max. 3 zile lucratoare
In Romania:
-
- Prin curier cu Garantia de Livrare - 19.99 Lei in max. 3 zile lucratoare
- Ridicare de la locker Joi, 14 Aug. - 13,09 Lei
PLATA
- - Ramburs
- - Ramburs cu Garantia de Livrare
Curierul special îți livrează produsul pe care tu îl achiți la primire. Dacă produsul nu este ca în descriere, îți recuperezi banii, inclusiv taxele de transport.
- - Online
Politica de retur
- - Produsul se poate returna in maxim 3 zile lucratoare
- - Metoda de retur: Ramburs contravaloare produs
- - Costul transportului va fi suportat de catre cumparator
- - Alte detalii: Retur acceptat in conditiile Garantiei de Livrare
Spune-ti parerea acordand o nota produsului