Bucura-te din plin de primavara. Ti-am pregatit oferte speciale!
Avem peste 6.000.000 de produse de la magazine si vanzatori profesionisti in Okazii.ro Marketplace
Cos cumparaturi
Favorite

Artrita reumatoidala - Natrol, Omega-3 Fish Oil, Lemon Flavor, 1000 mg, 150 Softgels

Descriere

Vânzatorul este direct răspunzator pentru produsul afișat în această pagină.

Stare produs: Nou

Garanție: Fără garanție

Disponibilitate: - Vezi produse similare

Specificatii

Livrarea Produsului

Datorita calitatilor extraordinare, produsul oferit de noi vine doar pe comanda, termenul de 15 zile lucratoare se va aplica pentru a putea primi acest produs. Produsul vine din SUA. Va multumim pentru intelegere si spor la cumparaturi.

________________________________________________________________________________

Artrită reumatoidă

Tratamente naturale principale propuse | Alte tratamente naturale propuse | ierburi si suplimente de a utiliza numai cu prudenţă | Referinte


Principalele propuse Tratamente naturale
• Ulei de peşte
Alte propuse Tratamente naturale
• Acupunctura , Balneoterapie (Spa Terapie) , Boswellia , bromelina , Gheara Pisicii ; Curcumina (turmeric) , Velvet Deer ; Gheara Diavolului , Acid folic , alergeni evitarea produselor alimentare , gama-linolenic (GLA) , glucozamina , Ulei de Krill , Terapia Magnet ; de măsline ulei; terapii de relaxare , Rose Hips ; Tripterygium wilfordii ; dieta vegetariana ; vitamina B6 , vitamina E ; de zinc

Artrita reumatoida (RA) este o boala autoimuna, in general, familia de lupus . Din motive care nu sunt înţelese, în artrita reumatoidă sistemul imunitar o ia razna si incepe sa atace tesuturile nevinovaţi, în special cartilajului în articulaţii. Articulaţiilor Diverse deveni fierbinte roşu, umflat şi în atac. Modelul de inflamaţie este, de obicei simetric, care apar pe ambele parti ale corpului. Alte simptome includ inflamarea ochilor, noduli sau noduli sub piele, si un sentiment general de stare generala de rau.

Poliartrita reumatoida este mai frecventa la femei decat la barbati si de obicei incepe cu vârste cuprinse între 35 şi 60. Diagnosticul se face prin potrivirea model de simptome cu anumite rezultate de laborator caracteristice.

Tratamentul medical constă în principal din două categorii de medicamente: medicamente anti-inflamatorii în familie ibuprofen (nonsteroidal anti-inflamator de droguri, sau antiinflamatoare nesteroidiene), precum şi medicamente care pot fi în măsură să pună artrita reumatoida în remisiune completă sau parţială, boala, aşa-numitul modificatoare medicamente antireumatice (DMARDs).

Anti-inflamatorii medicamente ameliorarea simptomelor de artrita reumatoida, dar nu se schimba progresie globală a bolii, în timp ce DMARD par a afecta boala în sine. O bună analogie ar fi diferitele opţiuni disponibile pentru a "trata" o casă "suferinta", de la o infestare severă termite. Ai putea elimina mobilier grele, despre vârful picioarelor în loc de a deţine dansuri publice, şi a pus grinzi de mari dimensiuni sub grinzi. Cu toate acestea, niciuna dintre aceste metode ar face nimic pentru a opri distrugerea treptată a casei dumneavoastră. Aceste metode sunt ca AINS şi alte tehnici de sprijin, în care le tratează doar simptomele.

O abordare mai definitiv ar fi să angajeze un distrugător şi-l omoare pe termite. În termeni medicali, acest lucru ar putea fi descris ca un tratament boala-modificarea. Deoarece tratamente medicale pentru boli cronice sunt rareori la fel de complet de eficace ca acest exemplu, o analogie ar putea fi mai aproape de pulverizare un produs chimic care încetineşte răspândirea de insecte, dar nu le opri.

În artrita reumatoidă, medicamentele crezut de a modifica cursul bolii (pentru a încetini sau opri) include antimalarice (hidroxiclorochină şi clorochina), sulfasalazină, inhibitori de TNF (etanercept, infliximab, şi adalimumab), interleukina-1 antagonişti ai receptorilor, leflunomidă metotrexat, compuşi de aur, D-penicilamina, şi agenţi citotoxici (azatioprina, ciclofosfamida, şi ciclosporina). Ele nu au legătură unul cu altul, dar funcţionează oarecum similar în practică.

Din păcate, de cele mai multe medicamente din această categorie poate provoca reacţii adverse severe. Din aceasta cauza toxicitate, de ani de zile o abordare aşa-numita piramida a fost luată cu persoanele cu artrita reumatoida. Medicii au început cu AINS pentru a ajuta cu durerea şi inflamaţia, şi a progresat la medicamente succesiv mai puternice şi mai toxice numai atunci când tratamentele de bază au eşuat. Tratamente naturale, cum ar fi cele descrise aici, ar putea fi, de asemenea, util în stadii incipiente.

Cu toate acestea, în ultimii ani, de cercetare a constatat ca daune severe comun apare foarte devreme in artrita reumatoida. Această dovadă a cauzat mai multe autorităţi pentru a sugera un tratament precoce, agresiv cu boala-modificarea medicamente pentru a preveni daune in comun. Cu toate acestea, această abordare nu a fost universal adoptat, iar unii medici prescriu AINS în continuare pentru etapele timpurii ale artritei reumatoide. Tratamentele descrise aici pot fi opţiuni alternative rezonabile.

 

Principalele propuse Tratamente naturale

Poliartrita reumatoida este o boala dificil, şi o abordare alternativă se rezolvă uşor. Chiar dacă alegeţi să utilizaţi metode alternative, ar trebui să menţină vizite regulate la un reumatolog pentru a viziona de complicatii grave. În cele din urmă, ţine cont de faptul că tratamentul medical poate fi capabil de a incetini progresia de artrita reumatoida. Nu este probabil ca oricare dintre următoarele opţiuni alternative au aceeaşi putere.

Untură de peşte

Ulei de peşte este singurul tratament natural pentru artrita reumatoida cu documentaţia semnificativ. Conform rezultatelor de cel puţin 13 dublu-orb, controlate cu placebo studii care au inclus un total de peste 500 de participanţi, suplimentarea cu omega-3 acizi graşi poate reduce în mod semnificativ simptomele de artrita reumatoida.1,2În plus, cel puţin una mica Studiul sugereaza ca aceasta ar putea ajuta pacientii cu artrita reumatoida reduce doza lor de medicament anti-inflamatorii medicamente (de exemplu, ibuprofen).84

Cu toate acestea, spre deosebire de unele dintre tratamentele standard, ulei de peşte nu a fost dovedit a incetini progresia de artrita reumatoida. Acesta a fost sugerat ca suplimentarea cu Omega-3 este mult mai eficientă atunci când aportul de omega-6 (în special de acid arahidonic) este menţinut scăzut, asa cum se intampla cu o dieta vegetariana.67Beneficiile de ulei de peşte poate fi de asemenea îmbunătăţită prin utilizarea simultană de ulei de măsline.74Un prost conceput indicii omului studiu, ca o rudă de ulei de peşte, uleiul de krill , ar putea fi de ajutor, de asemenea.79

Pentru mai multe informaţii, inclusiv probleme de dozare şi de siguranţă, a se vedea complet ulei de peşte articol.

Ulei de seminte de in a fost oferit ca un substitut mai gustos pentru uleiul de peşte, dar aceasta nu pare să funcţioneze.8

 

Alte tratamente propuse pentru poliartrita reumatoida

Boswellia

Boswellia serrata este un copac, ca arbust care creste pe dealurile uscate din subcontinentul indian. Este sursa de o rasina numita salai guggal, care a fost folosit de mii de ani în medicina ayurvedică, medicina traditionala a regiunii. Este foarte similar cu o răşină de la un copac conexe, Boswellia carteri, care este, de asemenea, cunoscut sub numele de tămâie. Ambele substanţe au fost utilizate istoric pentru artrita.

Cercetarile recente au identificat Bosurelic acizi ca ingrediente active din Boswellia probabile. În studiile la animale, acizi Bosurelic au demonstrat efecte anti-inflamatorii, dar mecanismul lor de actiune pare a fi destul de diferită de cea standard de medicamente anti-inflamatorii.10-13

O problemă de Phytomedicine care a fost consacrat de Boswellia scurt analizat anterior de studii nepublicate de pe planta.14 O pereche de studii controlate cu placebo care implică un total de 81 de persoane cu artrita reumatoida a constatat reduceri semnificative in umflarea şi durere pe parcursul a 3 luni. Mai mult, un studiu comparativ de 60 de participanti, de peste 6 luni a găsit simptome de extract de Boswellia degrevaţi despre precum şi terapie de aur pe cale orală. Cu toate acestea, reţineţi că în timp ce fotografii de aur poate induce remisie în artrita reumatoidă, nu avem nici o dovadă că Boswellia poate face acelaşi lucru.

Un alt studiu dublu-orb, a constatat nici o diferenţă între Boswellia şi placebo.15Linia de jos este că avem nevoie de mai multa cercetare pentru a şti sigur dacă Boswellia este un tratament eficient pentru artrita reumatoida.

Pentru mai multe informaţii, inclusiv probleme de dozare şi de siguranţă, a se vedea complet Boswellia articol.

Diavolul cu gheare

Gheara diavolului planta poate fi benefic in artrita reumatoida. Un studiu dublu-orb a urmat 89 de oameni cu artrita reumatoida timp de 2 luni. Anumit grup de gheara diavolului au arătat o scădere semnificativă a intensităţii durerii şi o îmbunătăţire a mobilităţii.16

Un alt studiu dublu-orb de 50 de persoane cu diferite tipuri de artrita au arătat că 10 de zile de tratament cu gheara diavolului, cu condiţia ajutor semnificativ durerea.17

Pentru mai multe informaţii, inclusiv probleme de dozare şi de siguranţă, a se vedea complet Diavolului gheare articol.

Alte ierburi si suplimente

Glucozamina este cel mai bine cunoscut ca un tratament propus pentru osteoartrita. Cu toate acestea, ar putea fi de ajutor pentru RA, de asemenea. Un dublu-orb, controlat cu placebo, studiu de 51 de persoane cu RA a constatat ca glucozamina, la o doză de 1500 mg pe zi a imbunatatit semnificativ simptomele.77nu a fost, totuşi, să modifice măsurile de inflamatie, determinată prin teste de sange.

Unele dovezi, inclusiv mici studii dublu-orb, susţine, în plus, utilizarea de urmatoarele plante şi suplimente pentru tratamentul poliartritei reumatoide:

 • Gamma-linolenic (GLA), găsit în seara Primrose Oil şi ulei de limba mielului30-33,94
 • Cat de gheare (Uncaria tomentosa)68
 • Rose hip praf88
 • Chineză planta Tripterygium wilfordii (fie aplicate local sau administrat pe cale orală),25,56,69,94

Notă:. Wilfordii Tripterygium este considerat a fi periculoase pentru femeile gravide sau care alăptează, şi poate prezenta riscuri, în alte grupuri, precum şi26,27,75

Dovezile preliminare sugerează extrem de beneficiile potenţiale, cu urmatoarele plante şi suplimente: metil sulfonil metan (MSM) ,40yucca ,28şi un amestec de plop, frasin, si splinuta .29

Vitamina E poate reduce durerile in artrita reumatoida, dar aceasta nu pare a reduce inflamatia.37,54,55Unele dovezi sugereaza ca adaugarea de vitamina E, sau vitamina E, plus alti antioxidanti, la terapia standard de artrita reumatoida ar putea îmbunătăţi rezultatele.39Cu toate acestea, un proces extrem de amplu, randomizat, implicat peste 39.000 de femei a constatat ca administrarea de 600 UI de vitamina E, în fiecare zi alt nu a reduce riscul de artrita reumatoida.87

Persoanele care iau droguri metotrexat pentru tratamentul de artrita reumatoida pot beneficia de a lua acid folic suplimente. Acid folic apare pentru a reduce efectele secundare metotrexat, inclusiv ulceraţii bucale, greata, si inflamatia ficatului.57-59În plus, suplimentele de acid folic poate ajuta inversa o metotrexat, mai subtil efect secundar: o creştere a nivelului de sange de homocisteina .60,61niveluri crescute de homocisteina sunt considerate a creşte riscul de boli de inima.

Următoarele tratamente sunt, de asemenea, uneori, propuse de eficace pentru artrita reumatoida, dar nu este încă mică pentru nici o dovadă ştiinţifică pentru sau împotriva folosirii lor: extract de suprarenale , beta-caroten , betaină molibden, acid pantotenic , D-fenilalanină , Perilla frutescens , pregnenolonă , enzime proteolitice , castraveti de mare, şi de vitamina C .

Dovezile actuale privind midie verde buze pentru artrita reumatoida este mai negativ decât pozitiv.62-66

Un studiu nu a reuşit să găsească vitamina B6 , la o doză de 50 mg pe zi, utile pentru artrita reumatoida, in ciuda general B6 observate la persoanele cu această condiţie.76

De zinc suplimentele au fost evaluate ca un tratament pentru artrita reumatoida, dar în ansamblu, rezultatele studiului nu au fost încurajatoare.34,35,49-53alte tratamente care au încă, în general, nu au reuşit să dovedească eficiente in mici studii dublu-orb includ seleniu , de colagen ,46,47-50probiotice ,72de salcie albă ,73şi un amestec pe bază de plante ayurvedice care conţin extracte de ashwagandha , Boswellia , ghimbir , şi curcuma .45Două studii frecvent citată ca dovadă că curcuma este util numai pentru artrita reumatoida nu de fapt, să furnizeze orice dovezi semnificative de sprijin.20,21

Un studiu de 6 luni, dublu-orb, controlat cu placebo, de 168 de persoane cu artrita reumatoida nu a reuşit să afle că catifea antler elan sporit eficacitatea tratamentului convenţional pentru artrita reumatoida.83

Alte terapii alternative

Adoptarea unui vegan (vegetarian pur), dieta ar putea ajuta la artrita reumatoida uşoară, deşi documentele justificative este slabă.41,42

Identificarea si evitarea alergeni alimentari , de asemenea, a fost încercat,43dar un studiu controlat gasit nici o dovada clara de beneficii, cu o dieta bogata in grasimi saturate redus, hipoalergenic.44

Balneoterapie (bai fierbinti) ,78terapie de relaxare ,80-82şi terapie magnet70au arătat un pic de promisiune pentru artrita reumatoida.

Două grupuri separate de cercetători efectuează comentarii detaliate de 8 studii clinice randomizate controlate gasit unele efecte benefice ale acupuncturii pentru artrita reumatoida, dar s-au convins că a fost mult mai benefic decât placebo acupunctura sau alte tratamente standard.85,86

Homeopatia a fost evaluat, de asemenea, pentru poliartrita reumatoida cu nici o dovadă consecventă de efect benefic.89-93

_____________________________________________________________________________________

Descrierea Produs

Natrol, Omega-3 Fish Oil, Lemon Flavor, 1000 mg, 150 Softgels

Description
 • Supports Heart, Eye and Bone Health
 • Contains Fish Oil Distilled for Purity
 • Dietary Supplement

Natrol Omega-3 Fish Oil includes natural lemon oil for a great tasting lemon flavor. When taken regularly, Omega-3 fish oil helps promote heart health.

Natrol Omega-3 Fish Oil is molecularly distilled to remove pesticides, PCB's and heavy metals.

Suggested Use

Take 1 softgel, two times daily, with a meal.

Supplement Facts
Supplement Facts
Serving Size: 1 Softgel
  Amount Per Serving % Daily Value
Calories 10  
Calories from Fat 10  
Total Fat 1 g 2%*
Saturated Fat 0 g 0%
Trans Fat 0 g **
Polyunsaturated Fat 0.5 g **
Monounsaturated Fat 0 g **
Cholesterol 10 mg 3%*
Omega-3 Fish Oil (anchovy, cod, mackerel, sardine) 1,000 mg **
EPA (Eicosapentaenoic Acid) 180 mg 188%***
DHA (Docosahexaenoic Acid) 120 mg
*Percent Daily Values are based on a 2,000 calorie diet.
**Daily Value (DV) not established.
***Combined daily value for EPA & DHA.
Other Ingredients

Gelatin, glycerin, water, mixed natural tocopherols (as preservative), natural lemon oil.

No yeast, wheat, corn, milk, egg, glutens, artificial colors or favors, added sugar or starch.

Warnings

Consult your healthcare professional prior to use if you have or suspect a medical condition, or are taking prescription drugs, or are pregnant or lactating. People with allergies to fish should consult their healthcare professional before taking this product.

Store in a cool, dry place.
Keep out of reach of children.

_________________________________________________________________________________

Livrarea Produsului

Datorita calitatilor extraordinare, produsul oferit de noi vine doar pe comanda, termenul de 15 zile lucratoare se va aplica pentru a putea primi acest produs. Produsul vine din SUA. Va multumim pentru intelegere si spor la cumparaturi.

_________________________________________________________________________________

Abces dentar , Bruxism - scrasnit din dinti , Caria dentara , Discromiile dentare - dintii ingalbeniti , Durerea de dinti , Eroziunea dintilor , Halena - respiratia urat mirositoare , Sangerarea gingivala , Sensibilitatea dentara  , Ulcer aftos , Afectiuni congenitale ale cristalinului ,  Afectiuni congenitale ale sclerei , Afectiuni congenitale ale uveei , Afectiunile congenitale ale pleoapelor , Alergii oculare , Amaurosis fugax , Anomali congenitale ale corneei , Anomalii congenitale ale aparatului lacrimal , Anomalii congenitale ale conjunctivei , Anomaliile congenitale ale nervului optic , Anomaniile congenitale ale vitrosului , Arsurile corneei , Astigmatismul , Blefarita  , Blefaroptoza , Blefarospasmul , Cataracta , Concretiunile calcare conjunctivale , Conjunctivita  , Conjunctivita acuta cu bacil Weeks , Conjunctivita alergica , Conjunctivita bacteriana simpla , Conjunctivita cu Chlamydii  , Conjunctivita difterica , Conjunctivita din eritemul polimorf , Conjunctivita fungica , Conjunctivita gonococica , Conjunctivita herpetica , Conjunctivita lemnoasa , Conjunctivita purulenta gonococica a nou nascutului , Conjunctivite virale , Conjunctivitele parazitare , Conjunctivitele produse de agenti iritanti , Degenerescenta maculara , Degenerescente vitreene , Dezlipirea de retina , Distrofii ale stromei corneene , Distrofii corneene anterioare , Distrofiile corneene de acumulare (tezaurismoze) , Distrofiile corneene posterioare , Ectropionul , Eczema pleoapelor , Entropionul , Erizipelul pleoapei , Fracturile orbitei , Glaucom , Hemoragiile vitreene , Hepesul palpebral , Hipermetropia , Hipotonia oculara , Infectiile pleoapelor , Keratita fungica , Keratitele - Inflamatiile corneei , Lagoftalmia paralitica , Leziuni ale pleoapelor in antrax , Leziuni oculare in lepra , Leziunile pleoapelor in Moluscum contagiosum , Meibomita si Tarsita , Miopia , Modificari involutive ale corneei , Orbirea – cecitatea , Orjeletul (ulcior) , Pemfigusul conjunctivei , Pinguecula , Prezbiopia , Pterigionul , Retinoblastomul , Salazionul (Chalazionul) , Sifilisul palpebral , Sindroame psihovizuale , Sindromul de retractie a pleoapelor , Sindromul ochi uscat , Sindromul Parinaud , Supuratiile palpebrale - flegmonul si abcesul palpebral , Toxoplasmoza oculara , Trahomul , Traumatismele pleoapelor , Tuberculoza palpebrala , Tulburarile de statica si motilitate palpebrala , Tumorile aparatului lacrimal , Tumorile conjunctivale , Tumorile coroidei , Tumorile nervului optic , Tumorile pleoapelor , Tumorile sclerei , Vaccina , Xeroza conjunctivei , Zona zoster oftalmica , ,  Acneea – cosurile , Acrodermatita enteropatica , Adiposis dolorosa – neurolipomatoza , Albinism , Alergii cutanate , Alopecia areata , Alopecia-caderea parului , Alopecie androgenica , Alopecie mucinoasa , Alunite - Nevul melanocitic , Angiokeratom circumscris , Argiria  , Arsura solara , Arsurile , Balanita xerotica obliteranta , Boala Bowen , Boala buloasa a dializei , Boala Fordyce , Boala pilonidala , Calvitia precoce , Cancerul de piele , Cancerul labial (buze) , Candidoza orala , Carcinom bazal celular , Carcinom celular scuamos , Carotenodermia , Celulita , Cheilita , Chist mucos – mucocel , Chistul mucos al buzei , Chisturi sebacee , Contractura Dupuytren , Corn cutanat , Degete hipocratice – hipocratism , Dermatita atopica , Dermatita seboreica , Dermatofibrom  , Dermatofitia – Tinea , Dermatoza papuloasa neagra , Dermografism , Ectima , Eczema , Eritemul polimorf , Eritrasma , Eritrodermie - Dermatita exfoliativa , Erizipeloid , Erizipelul , Eruptie acneiforma , Eruptiile medicamentoase , Favus , Flictene-Basici , Foliculita , Fotosensibilitate indusa de medicamente , Furunculul , Gonococcemia - manifestari cutanate ale infectiei cu Neisseria gonorhoeae , Granulom gluteal , Hemangioame cutanate , Hemangiomul senil al buzei , Hidrosadenita supurativa , Hiperhidroza - transpiratia excesiva , Hiperticoza , Hipomelanoza idiopatica gutata , Hirsutismul , Impetigo , Infectii asociate cu leziuni crustoase , Infectiile asociate cu bule , Infectiile asociate cu vezicule , Intertrigo , Keratoza actinica , Keratoza pilara , Keratoza seboreica (keratoza senila) , Lentigo , Leucoplaziile buzelor , Lichen mixedematos , Lichen scleros si lichen atrofic , Lichen spinulosum , Lichen striat , Limba fisurata , Limba geografica , Loose anagen syndrome , Malacoplakie , Manifestari cutanate ale fumatului , Matreata , Melanomul , Melanonichia , Melasma , Morfea - Sclerodermia localizata , Necrobioza lipoidica , Negi (veruci) , Nev congenital paros , Nev sebaceu , Onicoliza , Onicomatricom , Onicomicoza , Panaritiu – Paronichia , Paniculita la rece , Papule perlate peniene , Pelada , Pemfigoidul gestational , Piodermita vegetanta , Pistrui, Pitiriazis alba , Pitiriazis rozat , Pitiriazis rubra pilar , Porfiria cutanata tardiva , Porokeratoza , Porom , Protoporfiria eritropoietica, Prurigo nodular (Prurigo nodularis Hyde) , Pseudofoliculita barbii , Pseudopelada lui Brocq , Pseudoporfiria , Psoriazis , Reactiile cutanate la tatuaje , Rinosclerom , Rozacea , Scabia , Sindrom Netherton - parul de bambus ,  Sindrom Schnitzler , Sinusul congenital al buzei inferioare , Sinusurile angulare , Telogen si anagen effluvium , Tinea nigra , Tinea versicolor - pitiriazis versicolor , Tricomicoza axilara si pubiana , Tricorexa nodoza , Tumori desmoide , Ulceratii cu sau fara escare , Urticaria cronica , Urticaria la presiune , Urticarie solara , Vergeturi , Vitiligo , Xantom veruciform , Xeroderma pigmentosum , Zona Zoster , Abcese hepatice , Acalazia cardiei , Aclorhidria si hipoclorhidria , Adenomul hepatic , Aftele bucale (Ulcerele bucale sau stomatita aftoasa) , Amoebiaza intestinala , Angiodisplazia colonica , Anorexie , Apendicita , Ascaridioza (limbricii) , Ascita , Boala celiaca , Boala Crohn , Boala Hirschsprung (Aganglioza intestinala, Megacolonul congenital) , Boala Menetrier , Boala polichistica hepatica , Boala Whipple , Boala Wilson - Degenerescenta hepatolenticulara , Bulimie , Cancer rectal , Cancerul colorectal , Cancerul esofagian  , Cancerul gastric , Cancerul hepatic – Hepatoblastomul , Cancerul hepatic – Hepatocarcinomul , Cancerul pancreasului endocrin – Insulinomul , Cancerul pancreasului endocrin-Somatostatinomul , Cancerul pancreasului endocrin-Vipomul (Sindromul WDHA) , Cancerul peritoneal primitiv , Cancerul veziculei biliare , Chistul hidatic (Hidatoza) , Ciroza biliara primitiva , Ciroza hepatica , Colangiocarcinomul , Colangita sclerozanta primitiva  , Colecistita acuta , Colecistita acuta acalculozica , Colecistita clostridica , Colita colagenoasa si colita limfocitica , Colita cu citomegalovirus , Colita cu Clostridium difficile (Colita pseudomembranoasa) , Colita ulcerativa , Colon iritabil , Constipatia , Criptosporidioza intestinala , Deficienta de alfa-1 antitripsina , Diareea acuta infectioasa (toxiinfectia alimentara) , Dificultate in deglutitie , Disfagia , Diverticulii esofagieni - Diverticulul Zenker , Diverticulita , Diverticulul Meckel , Dizenteria( Shigelloza) , Empiemul veziculei biliare , Encefalopatia hepatica (Encefalopatia porto-sistemica) , Enterocolita neutropenica , Enteropatia cu pierdere de proteine , Esofagita acuta postcaustica , Esofagita cu human papilloma virus , Esofagita cu varicela-zoster virus , Esofagita cu virusul citomegalic , Esofagita herpetica , Esofagita HIV , Esofagitele , Esofagul Barrett , Eventratia , Evisceratia , Fibroza chistica (Mucoviscidoza) , Fibroza hepatica congenitala , Fisurile anale ,  Gastrita acuta , Gastrita atrofica , Gastrita cronica , Gastrita indusa de stress , Gastrita limfocitica , Gastroenterita , Gastroenterita bacteriana , Gastroenterita cu rotavirus , Gastroenterita eozinofilica , Gastroenterita virala (Gripa stomacului) , Gastropareza diabetica , Giardioza (Lambliaza) , Hematomul esofagian , Hemoragia digestiva superioara – hematemeza , Hemoragiile digestive inferioare , Hemoroizi , Hepatita A , Hepatita alcoolica , Hepatita autoimuna , Hepatita B , Hepatita C , Hepatita D  , Hepatomegalia (Hipertrofia hepatica) , Hernia hiatala , Hernia inghinala , Hernia strangulata , Herniile peretelui abdominal , Hipertensiunea portala , Holera , Icterul - Sindromul icteric ,  Incontinenta fecala ,  Indigestia – Dispepsia , Infarctul intestinal acut (Ischemia mezenterica acuta) , Infectia digestiva cu Helicobacter pylori , Infectiile orofaringiene si esofagiene fungice , Insuficienta hepatica , Intoleranta la lactoza , Invaginatia intestinala , Leziunile intestinale de iradiere , Limfangiectazia intestinala (hipoproteinemia idiopatica) , Limfomul esofagian , Litiaza biliara (calculi biliari) , Malabsorbtia (Maldigestia) , Megacolonul toxic , Membrane si inele esofagiene, Inelul Schatzki , Obstructia intestinala (Ocluzia intestinala) , Oxiuraza , Pancreatita acuta , Parazitozele intestinale , Parotidita epidemica (Oreionul sau infectia urliana) , Perforatia esofagiana , Pericolangita , Peritonita acuta , Polipii colonici adenomatosi , Polipoza colo-rectala , Polipoza intestinala - sindroame polipozice intestinale , Prolapsul rectal (Procidenta rectala) , Refluxul gastroesofagian , Ruptura spontana de esofag - Sindromul Boerhaave , Salmoneloza (Enterocolita cu Salmonela) , Sialoadenita (Sialolitiaza) , Sindromul Budd-Chiari (Boala veno-ocluziva hepatica) , Sindromul de ansa aferenta , Sindromul de intestin scurt , Sindromul Dumping , Sindromul hemolitic-uremic , Sindromul hepato-renal , Sindromul levator , Sindromul Mallory-Weiss , Sindromul Ogilvie (Pseudo-obstructia colonica) , Sindromul Peutz-Jeghers , Sindromul Plummer-Vinson , Sindromul postcolecistectomie , Sindromul Zollinger-Ellison , Spasmul esofagian , Sprue tropical , Steatoza hepatica - Ficatul gras , Strictura esofagiana , Strongiloidoza , Suprapopularea bacteriana intestinala , Teniaza si cisticercoza , Tifilita (Cecita) , Trichineloza , Tromboza portala hepatica , Tuberculoza gastro-intestinala , Tumorile esofagiene benigne , Ulcerul gastric si duodenal , Varice esofagiene , Volvulus gastric , Volvulusul intestinului subtire , Abcesul pulmonar , Apneea nocturna , Apneea obstructiva in somn , Aspirare de corp strain , Astmul bronsic , Atelectazie pulmonara , Azbestoza  , Boala Milroy , Boala veno-ocluziva pulmonara , BPOC , Bronsiectazia , Bronsita acuta , Bronsita cronica , Cancerul bronhopulmonar , Chilotorax , Edemul pulmonar , Emfizemul interstitial pulmonar , Emfizemul pulmonar , Eozinofilia pulmonara , Faringita , Febra de fan – Polinoza , Fibroza pulmonara , Granulomatoza Wegener - vasculita pulmonara , Gripa aviara , Hemotorax , Hipertensiunea pulmonara , Infectiile respiratorii , Laringita subglotica , Mezoteliomul pleural malign , Paralizia diafragmatica , Pleurezia , Pleurezia maligna , Pleurezia purulenta - Empiem pleural , Pneumonia , Pneumonia atipica primara, cu Mycoplasma , Pneumonia de aspiratie , Pneumotorax , Proteinoza alveolara , Proteinoza alveolara pulmonara , Raceala - Virozele respiratorii , Relaxarea diafragmatica - eventratia diafragmatica , Revarsatul pleural , Sarcoidoza , Sforaitul (Roncopatia) , Sindromul Churg-Strauss , Sindromul de apertura toracica , Sindromul de detresa respiratorie a adultului , Sindromul de detresa respiratorie a nou-nascutului , Sindromul de hiperventilatie , Sindromul hemoragic alveolar , Sindromul Kartagener , Sindromul Pickwick , Sindromul respirator acut sever (SRAS) - Pneumonia atipica , Traheomalacia , Trombembolismul pulmonar (TEP) , Tuberculoza pulmonara – TBC , Tumora Pancoast , Tumori fibroase pleurale , Tusea convulsiva  , Vasculitele pulmonare , Abcesul cerebral , Abcesul epidural , Accident ischemic tranzitor , Accident vascular cerebral (AVC) , Afazia primitiva progresiva , Alcoolismul , Alzheimer , Anevrism cerebral , Ataxia Friedreich , Ataxia spinocerebeloasa , Ataxie-telangiectazie , Atrofia musculara spinobulbara X-lincata , Atrofiile musculare spinale , AVC ischemic (ischemia cerebrala) , Boala de cheson (boala scafandrilor) , Boala difuza cu corpi Lewy , Boala Huntington , Boala Pick , Boala Tay Sach a adultului , Catatonia , Cefaleea Cluster , Coma , Comotia cerebrala , Compresiile neoplazice ale maduvei spinarii , Contuzia cerebrala , Convulsiile febrile , Corea , Degenerescenta corticala bazala , Delirul sau statusul confuzional acut , Dementa de lob frontal sau frontotemporala , Dementa vasculara , Dilacerarea cerebrala , Durerea faciala persistenta idiopatica , Empiemul subdural , Encefalita , Encefalita paraneoplazica , Encefalitele virale , Encefalomielita acuta diseminata , Encefalopatia hipoglicemica , Encefalopatia Wernicke , Epilepsia , Epilepsia la femei – particularitati , Fracturile craniului , Hematomielia , Hematomul epidural  , Hematomul extradural , Hematomul intraparenchimatos , Hematomul subdural , Hemicrania cronica  , aroxistica (sindromul Sjaastad) , Hemoragia intracerebrala , Hemoragia intracerebrala asociata  , abuzului de droguri , Hemoragia intracerebrala lobara , Hemoragia subarahnoidiana , Hemoragii intracraniene din encefalopatia hipertensiva , Hemoragii intracraniene in tumori cerebrale , Hemoragiile intracraniene asociate cu medicatia antitrombotica , Hemoragiile intracraniene din bolile de sange , Hemoragiile intracraniene din traumatisme craniene , Hernia de disc vertebral , Hidrocefalia normotensiva , Hipertensiunea intracraniana , Infarctul maduvei spinarii , Leucoencefalita acuta hemoragica , Leziuni traumatice ale creerului , Lombalgia cronica nespecifica , Malformatiile vasculare cerebrale , Manifestarile neurologice ale infectiei cu virusul HIV , Meningita , Meningita bacteriana acuta , Meningitele virale , Miastenia Gravis , Mielita transversa , Mielopatia asociata cu retrovirusuri , Mielopatia progresiva cauzata de malformatii vasculare , Mielopatia spondilitica , Migrena , Neuromul acustic - schwanomul vestibular , Neuropatia diabetica , Neuropatia optica nutritionala si toxica , Neuropatia periferica , Nevralgia de trigemen , Nevralgia de trigemen - ticul dureros , Nevralgia nervului glosofaringian , Oboseala cronica , Oftalmoplegia cronica progresiva , Paralizia Bell , Paralizia nervilor oculomotori , Paralizia nervul glosofaringian , Paralizia nervului facial , Paralizia nervului hipoglos , Paralizia nervului trigemen , Paralizia nervului vag , Paralizia supranucleara progresiva , Paraplegia spastica ereditara , Paraplegia spastica familiala sau boala Strumpell-Lorrain , Parasomniile , Parkinson , Retard mental , Scleroza laterala amiotrofica , Scleroza laterala primitiva , Scleroza multipla , Scleroza multipla , Sindroame ale nervilor cranieni , Sindrom de tunel carpian , Sindromul Cockayne , Sindromul de fosa cerebrala posterioara , Sindromul de lob frontal , Sindromul de lob occipital , Sindromul de lob parietal , Sindromul de lob temporal , Sindromul Marinescu-Sjogren , Sindromul Meniere , Sindromul omului intepenit , Sindromul picioarelor nelinistite , Sindromul Ramsay Hunt , Siringomielia , Status epilepticus , Tourette Sdr. , Traumatismele maduvei spinarii , Tremorul esential, familial sau benign , Tromboflebita intracraniana supurativa , Tulburari asociate ce apar in traumatismele cranio-cerebrale severe , Tulburarile ataxice , Tumorile cerebrale , Vertijul pozitional benign , Acondroplazie , Artrita bacteriana  , Artrita degenerativa – Osteoartrita , Artrita gonococica , Artrita reumatoida , Artrita virala , Artrogripoza  ,Artropatia Charcot  , Boala Bechterew, , Boala Blount , Boala Charcot-Marie-Tooth , Boala de disc degenerativa , Boala Kohler , Boala Legg-Clave-Perthes , Boala Marie-Strumpell , Boala Osgood- Schlatter , Boala Paget a osului ,  Boala Sever - Apofizita calcaneana , Bursita , Capsulita adeziva , Chist Baker , Chist osos , Cifoza , Condroblastom , Condrocalcinoza , Condromatoza sinoviala , Condrosarcom , Costocondrita , Crampe musculare , Craniosinostoza , Displazia congenitala de sold , Displazia fibroasa a osului , Distoniile (Crampe musculare) , Distrofia musculara , Distrofie miotonica , Distrofie simpatica reflexa , Durere de spate , Durerea regionala , Encondrom si encondromatoza , Entorsa cervicala , Entorsa gleznei , Entorsa si intinderea musculara , Fasceita eozinofilica , Febra musculara ,Fibrom condromixoid , Fibrom osificant , Fibromialgie , Fibrosarcom , Fibroza deltoidului ,, Fractura , Fractura la copii , Hernia diafragmatica , Hernie de disc , Infarctul osos , Intindere musculara , Lordoza , Meralgia parestezica - sindromul Bernhardt-Roth ,  Mersul pe varfuri , Mersul schiopatat , Metatarsalgie , Miochimia , Miopatiile endocrine , Monturi , Monturile piciorului (Hallux valgus) , Neurom Morton , Osificarea heterotopica - ectopica (miozita osificanta) , Osteocondrita disecanta , Osteocondrom , Osteofite , Osteogenesis imperfecta , Osteomalacie , Osteomielita , Osteonecroza , Osteopetroza , Osteosarcom , Pectus carinatum , Pectus excavatum - Torace infundat , Plagiocefalia pozitionala (Capul turtit) ,Platfus - picior plat , Policondrita recurenta , Polimialgia reumatica , Poliomielita , Reumatismul articular acut – RAA , Sarcom Ewing , Scolioza , Sindactilie , Sindrom eozinofilie-mialgie , Sindrom Felty , Sindrom Klippel-Feil , Sindromul de compartiment ,Sindromul miastenic Eaton-Lambert , Spina bifida , Spondilita anchilozanta ,Spondilita tuberculoasa - Morb Pott , Spondilolisteza , Spondiloza cervicala ,Spondiloza lombara  , Stenoza spinala , Tendinita , Tendinita si tendinopatia , Tenosinovita , Torticolis - gat intepenit ,  Adenoidita ,Aerosinuzita  ,barosinuzita) ,Amigdalita-Angina ,Chisturile corzilor vocale ,Condrodermatita nodulara cronica a  ,rechii , Corpii straini auriculari , Corpii straini nazali , Epiglotita , Epistaxis , Faringita , Herpes zoster  , ticus , Hipoacuzie , Labirintita , Laringita , Laringita de reflux , Leucoplakia orala , Mastoidita , Microtia  ,  Atrezia urechii externe , Otalgia - durerea de ureche , Otita externa , Otita externa maligna , Ototoxicitatea , Paralizia de corzi vocale , Perforatia de sept nazal , Rinita , Rinita alergica , Rinita  , edicamentoasa , Sinuzita , Stenoza laringiana (glotica) , Surditatea indusa de zgomot , Tulburari ale  , ustului si mirosului , Ulcerele aftoase , Vertijul, ameteala si dezechilibrul , Andropauza , Disfunctia erectila , Dispareunia  , Ejacularea precoce , Ejacularea retrograda , Frigiditate , Vaginismul , Anemia in timpul sarcinii , Atonia uterina , Avortul recurent (habitual) , Avortul spontan , Boala pituitara si sarcina , Boala trofoblastica gestationala , Cardiopatiile si sarcina , Circulara de cordon ombilical , Depresia postpartum , Diabetul gestational , Greata si varsaturi severe in sarcina - Hiperemezis gravidarium , Hemoragia in post-partum , Icterele si sarcina , Infectiile urinare si urolitiaza in sarcina , Nasterea prematura , Nodurile de cordon ombilical , Patologia cordonului ombilical , Preeclampsia si eclampsia , Procidenta de cordon ombilical , Sarcina ectopica – extrauterina , Sarcina prelungita cronologic , Sifilisul si sarcina , Sindrom Sheehan - Hipopituitarismul postpartum , Sindromul benzilor amniotice (displazia Streeter) , Sindromul de hiperstimulare ovariana, Sindromul geamanului disparut , Torsiunile cordonului ombilical , Adenoidita , Amigdalita cronica , Anemia carentiala feripriva , Artrita cronica juvenila , Ascaridiaza , Asfixia perinatala , Astmul la copii , Autismul , Boala hemolitica a nou-nascutului , Boala mana-picior-gura , Bronhopneumonia la copil , Bronsiolita acuta , Colicile , Comele toxice la copil , Conjunctivita neonatala , Convulsiile febrile , Convulsiile neonatale , Copilul cu boala critica , Dermatomiozita juvenila (DMJ) , Diareea acuta la copil , Dislalia , Dismaturitatea , Encefalopatia hipoxic-ischemica perinatala (EHIP) , Epilepsia , Eritemul fesier , Febra la sugari , Gastroschizis (laparoschizis) , Hemofilia de tip A , Hemofilia de tip B , Hemoragia intracraniana la nou- nascut , Hipertensiunea intracraniana la copil , Histiocitoza cu celule Langerhans , Icter neonatal , Infectia cu citomegalovirus la copil , Infectia perinatala cu HIV , Infectiile neonatale , Infectiile nosocomiale la copil , Intarzierea in cresterea fetala , Intoxicatiile la copil , Larva migrans cutanata , Macrosomia - nou-nascutul cu greutate mare la nastere , Malnutritia , Nefroblastom ( Tumora Wilms  , Neuroblastomul la copil , Nou-nascutul cu risc , Omfalocelul , Otita medie , Palatoschizis, cheiloschizis si cheilo-palato-schizis , Paraliziile cerebrale la copil , Pneumonia interstitiala la copil , Pneumonia lobara la copil , Pneumonia stafilococica , Postmaturitatea , Prematurii cu greutate foarte mica la nastere (VLBW) , Prematuritatea , Raceala , Rahitismul , Rinofaringita acuta , Rubeola  congenitala , Septicemia neonatala,  Sifilis congenital , Sindroame de malabsorbtie , Sindrom Reye , Sindromul abstinentei neonatale (Sevrajul nou-nascutului) , Sindromul alcoolismului fetal , Sindromul de detresa respiratorie a prematurului , Sindromul mortii subite a sugarului , Sindromul zgaltairii  , opilului , Sinuzita , Strabismul la copii , Tetanie , Toxocaroza , Toxoplasmoza congenitala , Traumatismul obstetrical la nou-nascut , Vegetatiile adenoide - adenoidita cronica , Abcesele intraperitoneale , Abcesul hepatic , Abcesul perinefretic si renal , Abcesul splenic , Actinomicoza , Angiomatoza bacilara , Antrax , Boala zgarieturii de pisica , Borelioza Lyme , Botulism , Difteria , Donovanoza (granulomul inghinal) , Ehrlichioza , Fasceita necrozanta , Febra de origine necunoscuta , Febra de transee , Febra Oroya si veruca peruana , Febra patata a Muntilor Stancosi , Febra patata  , editereneana si alte infectii cu Rickettsia , Febra Q (Boala Derrick-Burnet) , Febra recurenta , Gripa , Gripa porcina , Infectia arsurilor , Infectia stafilococica , Infectia streptococica si enterococica , Infectii ale tesuturilor moi, oaselor, muschilor si articulatiilor produse de MNT , Infectii cu Aeromonas si  Plesiomonas , Infectii cu Clostridium , Infectii cu micobacterii netuberculoase in SIDA , Infectii  ,  utanate produse de MNT (micobacterii netuberculoase) , Infectii dupa muscaturi produse de animale , Infectii dupa transplant de maduva osoasa , Infectii dupa transplant de organ parenchimatos , Infectii meningococice - Meningita meningococica , Infectii pneumococice , Infectii post-transplant , Infectii produse de micobacterii netuberculoase , Infectii pulmonare cu micobacterii netuberculoase , Infectiile cu Corynebacterium, Infectiile gonococice (gonoreea), Infectiile Herpetice (virusul herpes  , implex), Infectiile intraabdominale, Infectiile virale la om, Lepra (boala Hansen) , Leptospiroza ,Limfadenita cu micobacterii netuberculoase ,Listerioza ,Miozita Mononucleoza infectioasa, Nocardioza , Osteomielita , Pandemia 2009-2010 - gripa porcina A/H1N1, Peritonita, Pesta (ciuma), Psitacoza,Rabia (Turbarea) , Rickettioza variceliforma , Rubeola , Rujeola (Pojarul) , Scarlatina , Sepsisul si socul septic , Septicemie – sepsis ,  Sifilisul , Tetanos , Tifosul endemic (tifos murin) , Tifosul  , xantematic (tifos epidemic) , Tifosul tropical (Boala Tsutsugamushi) ,  Tularemia , Tusea convulsiva , Varicela (Varsat de vant) , Yersinioza - infectii cu Yersinia, Afectiuni congenitale ale cristalinului ,  , Afectiuni congenitale ale sclerei ,mAfectiuni congenitale ale uveei  , Afectiunile congenitale ale  , leoapelor ,  Alergii oculare , Amaurosis fugax , Anomali congenitale ale corneei , Anomalii congenitale  ,le aparatului lacrimal mAnomalii congenitale ale conjunctivei  , Anomaliile congenitale ale nervului  ,ptic m,Anomaniile congenitale ale vitrosului  , Arsurile corneei,Astigmatismul ,  Blefarita , Blefaroptoza ,Blefarospasmul ,  Cataracta, ,Concretiunile calcare conjunctivale  ,Conjunctivita  , Conjunctivita acuta cu bacil Weeks , ,Conjunctivita alergica , Conjunctivita bacteriana simpla , Conjunctivita cu Chlamydii ,Conjunctivita difterica , Conjunctivita din eritemul polimorf , Conjunctivita fungica , Conjunctivita gonococica , Conjunctivita herpetica , Conjunctivita lemnoasa , Conjunctivita purulenta gonococica a nou nascutului , Conjunctivite virale , Conjunctivitele parazitare , Conjunctivitele produse de agenti iritanti , Degenerescenta maculara , Degenerescente vitreene , Dezlipirea de retina , Distrofii ale stromei corneene , Distrofii corneene anterioare , Distrofiile  corneene de acumulare (tezaurismoze) , Distrofiile corneene posterioare , Ectropionul , Eczema  ,leoapelor , Entropionul , Erizipelul pleoapei ,Fracturile orbitei ,mGlaucom , Hemoragiile vitreene ,Hepesul palpebral ,Hipermetropia ,Hipotonia oculara ,Infectiile pleoapelor ,Keratita fungica , ,Keratitele - Inflamatiile corneei , magoftalmia paralitica , Leziuni ale pleoapelor in antrax, Leziuni oculare in lepra , Leziunile pleoapelor in Moluscum contagiosum , Meibomita si Tarsita , Miopia , Modificari involutive ale corneei , Orbirea – cecitatea , Orjeletul (ulcior) , Pemfigusul conjunctivei , Pinguecula , Prezbiopia , Pterigionul , Retinoblastomul , Salazionul (Chalazionul) ,Sifilisul palpebral ,Sindroame psihovizuale , Sindromul de retractie a pleoapelor, Sindromul ochi uscat, Sindromul , arinaud , Supuratiile palpebrale - flegmonul si abcesul palpebral ,Toxoplasmoza oculara , Trahomul , Traumatismele pleoapelor , Tuberculoza palpebrala , Tulburarile de statica si motilitate palpebrala , Tumorile aparatului lacrimal , Tumorile conjunctivale , Tumorile coroidei , Tumorile nervului optic , Tumorile pleoapelor , Tumorile sclerei ,Vaccina ,Xeroza conjunctivei ,Zona zoster oftalmica ,Anevrismele aortei ,Anevrismele aortei abdominale ,Anevrismele aortei toracice ,Anevrismul  ,isecant al aortei ,Anevrismul micotic al aortei ,Anevrismul sinusului Valsalva ,Angina abdominala Angina pectorala instabila,Angina pectorala stabila ,Angina Prinzmetal (angina vasospastica) ,Aortita Aortita luetica,Aritmia ,Ateroscleroza Atrezia tricuspidiana, Blocul atrioventricular, Boala cardiaca , ipertensiva, Boala cardiaca reumatismala,Boala Ebstein ,Bradicardia Cardiomiopatia alcoolica,Cardiomiopatia dilatativa ,Cardiomiopatia dilatativa idiopatica Cardiomiopatia hipertrofica , ,MH),Cardiomiopatia la cocaina ,Cardiomiopatia peri partum ,Cardiomiopatia restrictiva (CMR) , ,Cardiomiopatia Takotsubo ,Cardiomiopatia ventriculara dreapta Cardiomiopatiile (CM) Cardiopatii  , m ,congenitale la adult, , iroza cardiaca , Coarctatia , aorta, Complexul Carney, , ordul pulmonar , ,ronic – CPC, ,efecte ale canalului atrio-ventricular comun, Defectul septal atrial (DSA), Defectul septal ventricular (DSV) , Diabetul zahara si bolile cardiovasculare , Disectia aortica , Disfunctia de n od sinusal , Dispneea cardiaca , , Durerea precordiala , Endocardita infectioasa , Endocardita Libman-Sacks , Endocardita Loffler – eozinofilica , Extrasistole atriale , Extrasistolele ventriculare , Fibrilatia atriala , Fibrilatia ventriculara , Fibroza endomiocardica , Flutter atrial , Hipertensiunea arteriala (HTA) , Hipertensiunea arteriala maligna , Hipertensiunea indusa de sarcina - Preeclampsia si eclampsia , Hipertensiunea renovasculara , Hipotensiunea arteriala , Inelele vasculare , Infarctul miocardic , Insuficienta aortica , Insuficienta cardiaca , Insuficienta cardiaca congestiva , Insuficienta mitrala , Insuficienta pulmonara (a valvelor pulmonare) , Insuficienta tricuspidiana , Insuficienta venoasa , Ischemia silentioasa , Limfedemul , Malpozitiile cordului , Manifestari cardiovasculare in acromegalie , Manifestari cardiovasculare in bolile tiroidiene , Manifestari cardiovasculare in feocromocitom , Manifestari cardiovasculare in lupus (LES) , Manifestari cardiovasculare in poliartrita reumatoida (PR) , Manifestari cardiovasculare in polimiozita si dermatomiozita , Manifestari cardiovasculare in sclerodermie , Manifestari cardiovasculare in sindromul Marfan  , Manifestari cardiovasculare in spondilita ankilopoetica (SA) , Mediastinita , Miocardita nonvirala , Miocardita virala , Mixomul atrial , Ocluzia aortei abdominale , Palpitatii , Pericardita acuta , Pericardita constrictiva , Pericardita cronica , Persistenta canalului arterial , Poliangeita microscopica , Prolapsul valvei mitrale , Regurgitare aortica , Regurgitare mitrala , Regurgitarea pulmonara , Regurgitarea tricuspidiana , Ruptura miocardica , Sincopa cardiaca , Sindromul Adams-Stokes , Sindromul Brugada , Sindromul de arc aortic (boala fara puls, sindromul Takayasu) , Sindromul de sinus bolnav , Sindromul de vena cava superioara , Sindromul Eisenmenger , Sindromul Holt-Oram , Sindromul Lown-Ganong-Levine , Sindromul Lutembacher , Sindromul Q-T lung , Sindromul Wolff-Parkinson-White (WPW) , Socul cardiogenic , Stenoza aortica , Stenoza mitrala , Stenoza pulmonara , Stenoza pulmonara cu sept ventricular intact , Stenoza tricuspidiana , Sunturi intre radacina aortei si cordul drept , Tahicardia , Tahicardia ventriculara , Tahicardie sinusala , Tahicardie supraventriculara , Tamponada cardiaca , Tetralogia Fallot , Torsada virfurilor , Toxicitatea la digitalice , Transpozitia corectata congenital , Transpozitia marilor vase , Trombembolismul pulmonar , Tromboflebita superficiala , Tromboza venoasa profunda , Trunchiul arterial comun , Varicele , Vasculita , Ventricul stang unic (cord trilocular) , Abcesul renal , Adenomul de prostata , Afectiuni renale congenitale , Agenezia renala , Anevrismul arterei renale , Anomalii ureterale , Anomalii urogenitale congenitale , Aplazia renala , Atrezia ureterala , Boala chistica renala dobindita , Cancerul de prostata , Cancerul renal , Caruncul uretral , Chistul renal simplu , Cistita , Cistita de iradiere , Cistita interstitiala , Diverticul uretral , Diverticulii congenitali vezicali , Duplicitatea ureterala , Ectopia orificiului ureteral , Ectopia renala directa (simpla) , Ectopia renala incrucisata , Extrofia vezicala , Fibroza retroperitoneala (boala Ormond) , Fistula arterio-venoasa renala , Fistule ureterovaginale si vezicovaginale , Glomerulonefrita , Glomerulonefrita difuz proliferativa , Glomerulonefrita infectioasa nonstreptococica , Glomerulopatia cu leziuni minime , Hematuria , Hidronefroza congenitala , Hipoplazia renala , Hipospadias , Incontinenta urinara , Infectiile tractului urinar - infectii urinare , Insuficienta renala acuta – IRA , Insuficienta renala cronica – IRC , Litiaza renala , Maladia congenitala a colului vezical , Necroza papilara renala , Nefrita radica , Nefrocalcinoza , Nefropatia de contrast , Nefroscleroza , Pielonefrita emfizematoasa , Prostatita , Ptoza renala , Refluxul vezico-ureteral congenital , Rinichi polichistic , Rinichiul in potcoava , Rinichiul spongios , Rinichiul supranumerar , Sindrom Bartter , Sindromul nefrotic , Strictura uretrala , Stricturile uretrale , Stricturile uretrale , Traumatismele inchise ale rinichiului , Traumatismele vezicii urinare , Tuberculoza urogenitala , Tumori uroteliale , Tumorile peniene , Tumorile testiculare , Ureterocelul , Ureterul retrocav , Valvele uretrale posterioare , Vezica hiperactiva , Vezica neurogena , Acromegalia si gigantismul , Anomalii ale functiei testiculare la adult , Anovulatia cronica , Anticorpii anti-receptori insulinici , Anticorpii antitiroxina si hipotiroidismul , Boala Addison , Boala Addison - Insuficienta corticosuprarenaliana primara , Boala Basedow-Graves-Parry , Boala Cushing (excesul de ACTH) , Criza tireotoxica , Deficitul de prolactina , Deficitul de vasopresina (AVP) , Diabet insipid , Disfunctia tiroidiana indusa de amiodarona , Disgenezia gonadica mixta , Excesul de androgeni (hiperandrogenism) , Excesul de vasopresina si sindroamele asociate (SIADH) , Feocromocitom , Galactoreea , Ginecomastia , Gusa multinodulara toxica , Gusa simpla (netoxica) , Hermafroditismul adevarat , Hiperaldosteronism primar (Sdr. Conn) ,Hiperaldosteronism secundar , Hiperparatiroidism , Hiperprolactinemia , Hipertiroidia hipofizara (indusa de TSH), Hipertiroidism , Hipoaldosteronismul , Hipoestrogenismul , Hipogonadismul hipogonadotrop , Hipoparatiroidism , Hipopituitarismul , Hipotiroidia primara si secundara , Hipotiroidism , Insuficienta corticosuprarenaliana acuta si criza suprarenaliana , Insuficienta corticosuprarenaliana secundara , Insuficienta ovariana , Nanismul hipofizar , Neoplasme tiroidiene , Neoplazia endocrina multipla – NEM , Neoplazia endocrina multipla tip 1 - NEM 1 - Sindromul Wermer , Neoplazii endocrine multiple tip 2 - NEM2 , Osteoporoza , Prolactinomul , Pubertatea intarziata sau incompleta la sexul masculin , Pubertatea precoce feminina , Pubertatea precoce masculina , Sindroame datorate excesului de androgeni suprarenalieni , Sindromul autoimun poliglandular tip I - PGA tip I , Sindromul autoimun poliglandular tip II , Sindromul autoimun poliglandular tip III , Sindromul Cushing , Sindromul de sa goala - saua marita , Sindromul fucazei drepte , Sindromul insulinic autoimun cu hipoglicemie , Sindromul Klinefelter , Sindromul pseudo-Cushing , Sindromul Turner - disgenezia gonadica , Sindromul XX masculin , Tireotoxicoza , Tiroidia subacuta , Tiroidita cronica cu tireotoxicoza tranzitorie , Tiroidita de Quervain , Tiroidita Hashimoto , Tiroiditele , Tulburari de diferentiere sexuala , Tumori hipofizare secretante de gonadotropina , Tumorile maligne tiroidiene , Virilismul-Virilizarea , Acidoza lactica , Acidoza metabolica , Alcaloza hipocloremica , Beri-beri (deficienta de tiamina) , Boala Hartnup (Sindromul Hart) , Cetoacidoza alcoolica , Cetoacidoza diabetica , Deshidratare , Diabetul zaharat , Guta , Hipercalcemie , Hipercolesterolemia poligenica , Hipercolesterolemie familiala , Hipertrigliceridemie , Hipocalcemie , Hipoglicemie , Hipomagnezemie , Hiponatremie , Lipodistrofia asociata HIV , Lipodistrofia generalizata , Lipodistrofie localizata , Marasm - malnutritie proteo-calorica , Obezitate , Pelagra - deficienta vitaminei B3 – niacina , Picior diabetic , Retinopatia diabetica , Rezistenta la insulina , Scorbut - deficienta vitaminei C , Sedentarism , Abces tubo-ovarian , Abruptio placentae , Adeziuni labiale , Amenoreea, Anomalii ale sanilor , Atrezie vaginala , Balanita , Balanopostita , Boala inflamatorie pelvina , Boala Peyronie , Boala tromboembolica puerperala , Cancerul de col uterin , Cancerul de endometru , Cancerul de san , Cancerul ovarian , Cancerul vaginal , Celulita pelvina , Cervicita , Chistul ovarian , Chisturile glandelor Bartholin , Cistocel , Criptorhidia , Dismenoreea , Displazia cervicala , Durerea pelvina , Ectopia testiculara , Endometrioza , Endometritele puerperale , Fibroadenomul mamar , Fibromul uterin , Fimoza si parafimoza , Galactoree , Gangrena Fournier , Hematospermie - sange in sperma , Hemoragii uterine disfunctionale , Hidrocel , Hidrosalpinx , Himen imperforat , Infectiile puerperale ale sanului , Infectiile puerperale genitale , Infectiile puerperale genitale joase , Insuficienta ovariana prematura , Inversiunea uterina , Leziunile benigne ale cervixului , Lohiometria , Mastita , Mastita fibrochistica , Mastodinia , Menoragia-Hipermenoree , Metroragia , Orhita , Peritonita generalizata puerperala , Placenta praevia , Polipul uterin , Priapism , Prolaps uterin , Rectocel , Ruptura uterina , Salpingita , Salpingo-ovarita puerperala , Sangerarea vaginala in menopauza , Sangerarile vaginale anormale , Scurgerile vaginale , Septicemia puerperala , Sindrom Meigs , Sindromul congestiei pelvine , Sindromul ovarului polichistic , Sindromul premenstrual , Sinechia uterina (sindromul Asherman) , Spermatocel , Struma ovarii , Torsiune testiculara , Torsiunea ovariana , Torsiunea uterina  , Tulburarea disforica premenstruala , Tumorile benigne ale sanului , Uter retrovers (retroversie uterina) , Vaginita , Vaginita atrofica , Varicocel , Vulvodinia , Alergia la medicamente , Alergia la praf (acarieni) , Alergii alimentare , Anafilaxia si socul anafilactic , Crioglobulinemia , Deficienta de imunoglobulina A , Febra fanului , Reactia alergica , Urticaria si angioedemul , Acatisia , Agorafobia , Anorexia nervoasa , Anxietatea , Atacurile de panica , Bulimia nervoasa , Cleptomania , Cosmarul , Depresia , Fobia sociala , Fobiile specifice , Hipersomnia - somnolenta excesiva , Insomnia primara , Jocul patologic de noroc , Narcolepsia , Parafilia ( deviatie sexuala ) , Piromania , Schizofrenia , Sindromul Asperger , Sindromul Borderline , Sindromul Munchausen , Sindromul neuroleptic malign , Somnambulismul , Stresul posttraumatic , Tricotilomania , Tulburare deliranta – delir , Tulburare schizoafectiva , Tulburare schizofreniforma , Tulburarea acuta de stress , Tulburarea anxioasa datorata unei afectiuni medicale , Tulburarea anxioasa generalizata , Tulburarea de panica , Tulburarea dismorfica a corpului – dismorfofobia , Tulburarea exploziva intermitenta , Tulburarea obsesiv-compulsiva , Tulburarea post-traumatica de stress , Tulburarea ritmului circadian de somn , Tulburari ale controlului impulsurilor , Tulburari iluzionale , Tulburarile bipolare (Boala maniaco-depresiva) , Tulburarile de conversie , Tulburarile de personalitate , Tulburarile de somn in legatura cu respiratia , Tulburarile legate de consumul de amfetamine , Tulburarile legate de consumul de cafeina , Tulburarile legate de consumul de cannabis (hasis, marijuana) , Tulburarile legate de consumul de opoide , Tulburarile legate de consumul de substante halucinogene , Tulburarile somnului la femei , Adenopatie , Anemia , Anemia aplastica , Anemia Biermer (Anemia pernicioasa) , Anemia feripriva , Anemia mieloftizica , Anemie hemolitica , Anemie megaloblastica , Boala hemoglobinei C , Boala lanturilor grele , Boala Paget mamara si extramamara , Boala von Willebrand , Coagularea intravasculara diseminata (CID) , Coproporfirie ereditara , Deficienta de antitrombina , Disfibrinogenemie , Eozinofilie , Eritromelalgie , Gamopatia monoclonala de origine necunoscuta , Granulomatoza limfomatoida , Hipoprotrombinemia , Leucemia , Leucemia acuta limfoida – LLA , Leucemia acuta mieloida – LMA , Leucemia limfoida cronica – LLC , Leucemia mieloida cronica – LMC , Macroglobulinemia Waldenstrom , Mastocitoza sistemica , Methemoglobinemie , Mielodisplazia , Mielom multiplu , Neutropenie , Plasmocitom , Policitemia vera , Porfirie acuta intermitenta , Purpura trombotica trombocitopenica , Reactiile la transfuzii , Reticulohistiocitoza multicentrica , Sferocitoza ereditara , Siclemie (Drepanocitoza) , Sindromul Kasabach-Merritt , Splenomegalie , Talasemie , Trombastenia , Trombocitopenia , Trombocitopenia in sarcina , Trombocitoza , Artrita acuta asociata BTS , Boala inflamatorie pelvina – BIP , Candidoza genitala , Candidoza vulvo-vaginala , Cervicita mucopurulenta , Condiloamele genitale - infectia cu HPV , Ectopia cervicala , Epididimita , Gonoree , Gonoreea (blenoragia) , Granulomul inghinal , Herpesul genital , HIV , Infectia cu citomegalovirus , Infectia prin contact sexual cu virusul hepatitic B , Infectiile vulvo-vaginale , Leucoreea , Limfogranulomatoza inghinala , Molluscum contagiosum , Pediculoza pubiana , Rectita, rectocolita, enterocolita si enterita transmise sexual , Sancrul moale , Scabia , Sdr. Reiter , Sifilis (lues) , Trichomoniaza uro-genitala , Ulceratiile organelor genitale , Uretrita la barbati ,Uretrita la femei si sindromul uretral , Uretrita negonococica , Vaginoza bacteriana , Vegetatiile veneriene - Negii genitali , Cancer bronhopulmonar , Cancer vezical , Cancer vulvar , Cancerul bucal (oral) , Cancerul colorectal , Cancerul de col uterin , Cancerul de prostata , Cancerul de san , Cancerul endometru , Cancerul esofagian , Cancerul gastric , Cancerul hepatic Hepatoblastomul , Cancerul hepatic Hepatocarcinom , Cancerul labial , Cancerul pancreasului endocrin Insulinomul , Cancerul pancreasului endocrin Somatostatinomul , Cancerul pancreasului endocrin Vipomul , Cancerul peritoneal primitiv , Cancerul renal , Cancerul vaginal , Cancerul veziculei biliare , Fibroadenom mamar , Leucemie , Mastita fibrochistica , Neoplasme tiroidiene , Neoplazia endocrina multipla – NEM , Neoplazia endocrina multipla tip 1 , Neoplazia endocrina multipla tip 2 , Sarcom Kaposi , Tumora phyllodes , Tumorile cerebrale , Tumorile esofagiene benigne , Tumorile maligne tiroidiene , Tumorile nervului optic , Tumorile timusului , ADHD - Deficit de atentie - Tulburare hiperkinetica , Adrenoleucodistrofia , Alkaptonuria (boala urinii negre) , Alveolita alergica extrinseca , Amiloidoza , Anafilaxia si socul anafilactic , Anemia hemolitica autoimuna , Arterita Takayasu , Artrita psoriazica , Artrita reactiva , Boala Alexander , Boala Behcet , Boala Fabry , Boala Gaucher , Boala grefa-contra-gazda , Boala Kawasaki , Boala Lyme , Boala mixta de tesut conjunctiv – BMTC , Boala serului , Conjunctivita alergica , Dermatita de contact , Dermatita herpetiforma , Dermatomiozita si polimiozita , Epidermoliza buloasa , Febra mediteraniana familiala , Fenilcetonurie , Galactozemie , Granulomatoza Wegener , Hemocromatoza , Ihtioza fetala , Limfoamele non-Hodgkin , Limfomul Hodgkin , Lupusul eritematos sistemic – LES , Miastenia gravis , Mucopolizaharidoza , Neurofibromatoza , Pemfigusul , Poliarterita nodoasa , Porfiria variegata , Purpura trombocitopenica imuna , Sarcoidoza , Sclerodermia , Scleroza multipla , Scleroza sistemica , SIDA , Sindroame paraneoplazice , Sindrom antifosfolipidic , Sindrom Morris , Sindromul Cornelia de Lange , Sindromul Aicardi , Sindromul Alagille , Sindromul Alport - Nefrita ereditara , Sindromul Alstroem , Sindromul Angelman , Sindromul Arnold Chiari , Sindromul Bourneville , Sindromul Crigler-Najjar , Sindromul Ehlers-Danlos (cutis laxa) , Sindromul Goodpasture , Sindromul Guillain-Barre , Sindromul Hunter , Sindromul Laurence-Moon-Bardet-Biedl , Sindromul Sjogren , Sindromul Stevens-Johnson si necroliza toxica epidermala , Sindromul Turner , Sindromul Williams ,Trombangeita obliteranta - boala Burger ,Urticaria si angioedemul

 

 

 

Modalitati de livrare si plata

LIVRARE

In Bucuresti

 • - Predare personala in max. 30 zile lucratoare

In Romania:

 • - Prin Posta Romana - Coletarie - 12,00 Lei in max. 33 zile lucratoare

PLATA

 • - La predare
 • - Ramburs

Politica de retur

 • - Produsul nu se poate returna.
Fii primul care scrie un review

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Adauga review