Avem peste 6.000.000 de produse de la magazine si vanzatori profesionisti in Okazii.ro Marketplace
Cos cumparaturi
Favorite
Numar articol: 204983486
Pune in vanzare un produs ca acesta

Bioptron2, pentru un tratament medical cu lumina polarizata Zepter Elvetia, nou

Livrare gratuita la comenzile de peste 100 lei
Produs:
Nou, Fără garanție
Disponibilitate:
In stoc 1 disponibil
Pret:
11.500,00   economisesti 8.650,00 2.850,00 2850 EUR
Cantitate:
5000 puncte de fidelitate Detalii
Urmareste produsul:
Adaugă la favorite

Urmarit de 1 utilizator

Livrare:
Romania - Posta/Curier Livrare gratuita Detalii
Timp de livrare:
5 - 7 zile lucratoare
Politica de retur:
Acest produs poate fi returnat in 3 zile Detalii
Plata:
 • Ramburs
 • Online

Vânzatorul este direct răspunzator pentru produsul afișat în această pagină.

Stare produs: Nou

Garanție: Fără garanție

Specificatii

OFERTA SPECIALA PROMO CU MARE REDUCERE PRET - 75 % ****New old stock/ NOS ****  

Pret catalog Zepter 11.500 euro

Pret vanzare promo 2850 euro !

In perioada 22.10-22.11.2020 mai acord in plus inca o reducere de pret de 15 % din pretul de vanzare afisat, adica pretul de vanzare devine 2478 euro, echivalent in lei la fixingul BNR din ziua cumpararii !!!

Invenţia
Medicul danez Niels Ryberg Finsen a pus bazele terapiei cu lumină modernă acum cca 100 de ani. În 1903, a primit Premiul Nobel în medicină pentru realizările sale în terapia cu lumină. Finsen a creat primul aparat ce genera lumină solară sintetizată tehnic şi a obţinut rezultate spectaculoase în tratarea bolnavilor. 
STIMULEAZĂ ŞI MODULEAZĂ
Terapia cu lumină BIOPTRON stimulează şi modulează procesele reparatorii şi regenerative ale organismului, ca şi pe cele ale sistemului imunitar.

OCAZIE FOARTE RARA !!!
Bioptron 2 asigura un tratament medical noninvaziv prin utilizarea luminii polarizate. 
Hyperpolarized Light promovează micro-circulația și stimularea celulelor bio îmbunătățind sistemul de apărare al corpului.
Are un efect pozitiv și de lungă durată nu numai asupra zonei tratate, dar și asupra întregului corp.https://www.youtube.com/watch?reload=9&v=gCb6YCwo-EA&fbclid=IwAR1o8rUrwfHRMN46L7w7zEYVFzQhgzp9FsrmGRzTuKWhFktGtjye7ztZ9dk

Globulele roșii devin mai sănătoase după doar 10 minute de expunere la Hiperlumina Cuantică Bioptron®, arată experimentul realizat cu ajutorul microscopiei în câmp întunecat. Înainte de expunerea la Hiperlumina Cuantică globulele roșii sunt coagulate și inactive. Această stare a globulelor are un impact extrem de negativ asupra organismului uman, ducând la apariția a numeroase probleme de sănătate în întreg corpul, uneori provocând chiar decesul prematur. După doar 10 minute de expunere la Hiperlumina Cuantică starea globulelor se îmbunătățește semnificativ. Terapia cu Hiperlumina BIOPTRON® stimulează globulele roșii să devină active, sprijinind astfel procesul de oxigenare. Cu Hiperlumina Cuantică BIOPTRON®, întregul corp este revitalizat, reenergizat, sănătos! Globulele roșii (denumite științific și eritrocite, celule roșii sau hematii) sunt parte componentă a sângelui și au o culoare roșie-verzui datorită pigmentului ‘hemoglobină’. Ele au rolul de a transporta oxigenul de la plămâni la țesuturi și dioxidul de carbon de la țesuturi la plămâni, unde este eliminat.


Hiperpolarizarea luminii medicale BIOPTRON este o nouă caracteristică revoluționară care a permis modificarea tehnologia luminii BIOPTRON cu ajutorul moleculei extraordinare C60, cunoscută sub numele de fullerene.
Există mai multe dimensiuni ale ceea ce a ajuns să fie cunoscut sub numele de buckyballs (molecule fullerene) care diferă în numărul de atomi de carbon, dar structura cel mai frecvent studiată are 60 de atomi, de unde și numele C60.
Proprietățile extraordinare ale moleculei C60 sunt derivate din structura sa unică și destul de spectaculoasă. C60 este aranjat într-un model de 20 de hexagone și 12 pentagoane care se pot înclina și în cele din urmă se închid pentru a forma o cușcă goală (formă poliedristică). Fullerenul este singura moleculă a unui singur element pentru a forma o cușcă sferică. Este, de asemenea, obiectul cel mai masiv și complex în care a fost observat comportamentul dualității particulelor de undă.
C60 prezintă aceeași dualitate cuantică a particulelor de undă ca fotoni ai luminii (se poate comporta ca un val electromagnetic sau ca o particulă). Este deosebit de stabilă și rezistentă la radioactivitate și coroziune chimică. Acceptă cu lăcomie electroni, dar nu este reticent să le elibereze. Studiul acestor proprietăți extraordinare de fullerene a determinat oamenii de știință și inginerii elvetieni să se gândească la multiplele aplicații pe care molecula le are, noi tratamente pentru cancer, bacterii, virusi.
Inspirat de caracteristicile optice fenomenale ale moleculelor fullerene și de înțelegerea biologiei vieții, noi, cei de la Zepter, am creat și am patentat un filtru nanophotonic fullerenE capabil să producă lumină BIOPTRON hiperpolarizată, o tehnologie de lumină revoluționară.
Filtrul fullerene nanofotonic acționează ca un generator nanofotonic de lumină hiperpolarizată, transformând lumina verticală polarizată liniară într-o nouă formă de lumină definită de simetria icosaedru - aceeași simetrie ca și moleculele fullerene.

        Persoana fizica vand Zepter Bioptron 2, cel mai performant si eficient aparat medical profesional fabricat de firma Zepter & Bioptron AG din Elvetia, pretul afisat 2850 euro este pretul din oferta speciala foarte limitata pentru achizitia unui singur aparat, nefolosit, cu reducerea de  - 75 % aplicata, plata in lei la fixingul BNR din ziua cumpararii.

Este foarte bun pentru cei care nu vor sa arunce cu banii pe fereastra, de la 11.500 @ la 2.850 euro !

*** Swiss made original.

Nu ofer factura sau garantie, vand ca persoana fizica, nu juridica ! Asigur in schimb ca persoana fizica garantie gratuita si mentenanta permanenta prin service-ul propriu timp de 5 ani.

        Ideal pentru cabinete medicale individuale, sali de fitness, cabinete medicale de fiziotherapie umana, individuala, cabinete de fiziotherapie veterinara, nu necesita supraveghere medicala, numarul unu mondial la lumina polarizata tip laser, fabricat in Elvetia by Zepter & Bioptron AG.

*** Recuperarea investitiei este foarte rapida, astfel, 25 Euro/pacient/sedinta x 10 pacienti / zi = 250 euro In 12-14 zile investita este recuperata integral, dupa care intrati pe beneficii 100 %  !

*** Pe stoc 1 aparat stationat, neutilizat, practic nou nout, livrare gratuita cu verificare colet in tara si strainatate

                                         

                     

        Foloseste la tratarea pitiriazis, psoriazis, fisuri anale, antiescare, hemoroizi, acnee, tratament de colon,cefalee,arsuri grave, rani postoperatorii-operatii neinchise sau care supureaza, artrita, artroza, arterita, alopacii, stari nervoase, depresii, autism, nevroze, boli hepatice, elimina pietrele la rinichi sau la vezica biliara, tratamente cardiace, dermatite, boli oculare, ORL, carcei, rani deschise prin taiere, intepare, zgariere, elimina colicii la copiii mici, tratamente de intretinere si infrumusetare, scolioza, frigiditate, impotenta sexuala,este un foarte bun stimulator inainte de actele sexuale prin revigorarea si stimularea centrilor nervosi a organelor sexuale atat de la barbati cat si de la femei, revigorand intreaga zona prin efectele stimulative cromoterapeutice, elimina cu mare succes depresiile psihice printr-un tratament consecvent.

Aparatul medical este autorizat si acreditat la nivel international si are 6 certificate de calitate internationala. 

Foloseste efectele luminii polarizate, premiul Nobel pentru Medicina din anul 1903.

ZEPTER BIOPTRON 2 - CEL MAI PERFORMANT SI PROFESIONAL APARAT  dintre bioptroanele produse de Zepter & Bioptron AG Elvetia - Compact 3, MedAll, Pro., Pro.1, Bioptron 2.

 

INFORMAŢII TEHNICE

Diametrul filtrului 15 cm
Alimentarea la reţe 100-240 V~, 50/60 Hz
Consumul de energie 1.4 - 1.0 A
Siguranţă T2A/250 V
Puterea specifică becului de halogen 90 W
Clasa de protecţie Class I , IP 20
Greutate (fără trepied) 4,3 kg
Temperatură ambientală
- Funcţionare +10°C până la +40°C
- Depozitare -30°C până la +45°C
Lungimea de undă 480 - 3400 nm
Gradul de polarizare >95% (590 - 1550 nm)
Densitatea de putere specifică av. 40 mW/cm2
Energie luminoasă per minut av. 2.4 J/cm2
Etichetră CE

TERAPIA CU LUMINĂ POLARIZATĂ BIOPTRON
În tratamentul unor boli, lumina a fost folosita înca din antichitate. Grecii foloseau helioterapia (expunerea la lumina solara) îca din sec.5 e.n. pentru cresterea si dezvoltarea oaselor.
Roma antica (Galen, Paracelsus etc.) recomandau aceeasi procedura în boli articulare, sciatica.
În anul 1878, dr. Edwin Babbit publica "The Principales of Light and color" în care face o serie de recomandari de utilizare a luminii în tratamentul unor boli.
În a doua jumatate a sec.19, Niels Finsen obtine rezultate în tratamentul Lupusului tuberculos cutanat cu lumina naturala si artificiala, pentru care, a primit premiul Nobel pentru medicina în anul 1903.
Lumina, mai corect spus, energia luminoasa, a reprezentat si reprezinta si acum un interes deosebit în tratamentul diferitelor efectiuni.
Lumina polarizata este lumina vizibila ale carei unde electro-magnetice luminoase se propaga în planuri paralele.
Fizioterapia foloseste lumina sub diferite forme în tratamentul si recuperarea diverselor efectiuni: bai de lumina, raze infrarosii, raze ultraviolete, lumina Laser de joasa putere.
În prezent, terapia cu lumina se impune a fi reconsiderata la un alt nivel de întelegere, folosind experienta medicinii "intuitive" cu cercetari moderne de biofizica, chimie, medicale etc.
Studii asupra influentei luminii asupra organismului uman au impus în domeniul medicinii termenul de "maliluminatie", termen introdus, pentru prima data de catre dr. John Ott.
O serie de cercetari au dovedit un fapt foarte interesant: cu cât spectrul de emisie al unei surse de lumina este mai departe de spectrul luminii solare, cu atât influenteaza negativ organismul, atât în plan fizic, cât si intelectual, comportamental. Cu atât mai frecvent apar o serie de tulburari precumcefalee, nervozitate, iritabilitate, oboseala, stres etc.
Alte studii efectuate pe grupe populationale au evidentiat ca o expunere moderata si optima la lumina naturala mentine la parametri normali nivelul hormonilor de stres (ACHTH, cortizol) si chiar al colesterolului : scade frecventa cardiaca de repaus, diminueaza tensiunea arteriala, scade ritmul respirator, creste potentialul energetic al organismului, creste toleranta la stres, creste capacitatea de absobtie si transport al oxigenului.
În ultimele doua decenii, cercetarile au evidentiat efecte benefice ale luminii polarizate în tratamentul unor afectiuni ale pielii, cât si reumatismaletraumatisme minore ale sportivilorplagi, arsuriulcere varicoaseulcere diabetice.
Bazele terapiei cu lumina polarizata au fost puse în 1981 când o echipa de cercetatori condusa de catre dr. Mesters, chirurg si specialist în laseri, initiaza o cercetare având ca obiectiv identificarea acelui parametru al fascicolului laser responsabil de efectul de biostimulare celulara.
A fost demonstat faptul ca polarizarea luminii este parametrul principal în reglarea activitatii membranei celulare. Desigur si energia optima, precum si domeniul lungimilor de unda joaca, deasemenea, un rol important în terapia cu lumina.
Cercetarile fundamentale si clinice continua. Se creaza, în 1998, primul echipament de terapie cu lumina polarizata, Lampa Bioptron.
Lumina emisa are o distributie spectrala de la 480-3400 nm, gradul de polarizare fiind de peste 95% în spectrul de unde 590-1550 nm, iar densitatea de putere de cca. 40mw/cmp. Lumina emisa este polarizata, incoerenta si de joasa putere.
Acesti parametri sunt identici pentru cele 5 aparate Bioptron oferite de firma Zepter International România (Bioptron Compact III, Bioptron MedAll, Bioptron Pro., Bioptron Pro.1 si Bioptron 2), dar cel mai profesional cu efecte medicale maximale este Bioptron 2.
Color is energy. Color is life. Color is therapy.
Culoarea este lumină, iar lumina este culoare.
Lumina solară este emisă pe frecvenţe diferite. Aceste frecvenţe ale luminii pot fi separate printr-un proces numit refracţie. La filtrarea luminii printr-o prismă de cristal, aceasta se refractă şi se divide în cele şapte culori ale spectrului. Fiecare culoare are propria sa frecvenţă.
Dacă, după separare, culorile sunt filtrate printr-o altă prismă, vor realcătui lumina albă. Primul care a demonstrat acest fenomen, la sfârşitul secolului XVII, a fost Isaac Newton, marele fizician englez.
Lungimi de undă şi frecvenţe de culoare
Se consideră că energia călătoreşte pe lungimi de undă. Distanţa dintre undele succesive este numită lungime de undă, iar numărul oscilaţiilor unei unde pe secundă este frecvenţa. Regula de bază este: cu cât creşte lungimea de undă, cu atât scade frecvenţa. 
Fiecare culoare are propria frecvenţă caracteristică şi lungime de undă individuală. Doar o mică parte a spectrului electromagnetic este vizibilă cu ochiul liber. Violetul are cea mai scurtă lungime de undă, roşul, pe cea mai lungă. Dincolo de violet se regăseşte ultravioletul, care, deşi invizibil pentru ochiul uman, poate pătrunde prin corpul nostru. Ultravioletul dă bronzul şi ucide bacteriile.
Cea mai lungă lungime de undă la capătul celălalt al spectrului o are culoarea roşie. Dincolo de roşu se află infraroşul, iar mai departe se găsesc microundele, lungimile de undă radar, radio şi de televiziune, toate invizibile pentru ochiul liber. Roşul, portocaliul şi galbenul sunt purtate pe lungimi de undă mai mari, şi par să fie percepute de ochi mai repede decât culorile din celălalt capăt al spectrului. Din cauza asocierii acestor culori cu focul şi soarele, sunt numite culori calde. Verde, albastru şi violet sunt percepute drept culori reci. Acestea călătoresc pe lungimi de undă mai scurte, deci par să fie percepute de către ochiul uman mai greu; evocă imaginea apei mării şi a râurilor, a cerului, a răsăriturilor iernatice. Mai sunt numite şi culori “retrase”, din cauza timpului mai lung necesar pentru ca energia lor să fie percepută de ochi. Fiecare culoare caldă are o culoare complementară rece: roşu - albastru, portocaliu - indigo, galben - violet, verde - roşu (magenta).
Cu toţii ne simţim posaci şi leneşi uneori. V-aţi gândit că, poate, vă înconjoară culoarea nepotrivită? Culorile sunt esenţiale pentru trupul şi sufletul nostru, ne pot menţine bateriile încărcate. Indiferent de culoarea pe care vă place să o purtaţi sau să o aveţi împrejur, cele şapte culori ale soarelui vă pot influenţa inconştient.
Cele şapte culori ale curcubeului
Le cunoaşteţi foarte bine: atunci când razele solare sunt filtrate prin ploaie, e posibil să apară un curcubeu pe cer.
Pe măsură ce lumina solară trece prin picăturile de apă, se refractă şi se divide în culorile curcubeului. Lumina soarelui este cunoscută drept lumină vizibilă sau albă, fiind, de fapt, un mix al tuturor culorilor vizibile. Curcubeul este alcătuit din cele şapte culori fiindcă picăturile de apă divid lumina solară albă în cele şapte culori ale spectrului (roşu, portocaliu, galben, verde, albastru, indigo, violet). Cu cât sunt mai mari picăturile de ploaie, cu atât mai puternic va străluci curcubeul pe cer.
Putem simţi culorile.
Culoarea este energie. Fiecare culoare are propria lungime de undă şi frecvenţă. Rezultatul este că noi percepem o culoare nu doar vizual, ci o absorbim şi inconştient, prin piele. Atunci când ne pătrunde în corp, culoarea produce reacţii chimice care modifică funcţiile mai multor organe şi sisteme. Culoarea ajută la încărcarea rezervelor de energie a „ţesuturilor” pielii noastre şi a organelor interne, crescând altfel imunitatea corpului. Rezervele noi de energie ne dau puterea de a lupta împotriva bolii.
Color terapia chakrelor
Sănătatea depinde nu numai de echilibrarea nevoilor fizice, ci şi a celor emoţionale, mentale şi spirituale.

Consumăm mai multe medicamente decât toate generațiile de dinaintea noastră, iar stresul, poluarea și mâncarea ultra-procesată determină afecțiuni de care părinții noștri n-aveau habar. Tocmai pentru că sănătatea e tot mai greu de gestionat, avem nevoie de alternative simple, neinvazive, fără efecte secundare și pe care să le putem integra firesc în viața de zi cu zi.

Cum ar fi să stai relaxat, 10 minute zilnic, în fața unui dispozitiv care emite lumină și starea ta fizică să se amelioreze vizibil de la o zi la alta? Despre asta e vorba la Bioptron. E dovedit încă din Egiptul Antic că lumina influențează direct funcționarea organismului uman, iar lipsa ei atrage disfuncții și dezechilibre grave. Bioptron – dispozitiv medical certificat în Uniunea Europeană, SUA și Canada – este un mod inteligent de a folosi conștient lumina pentru a vindeca organismul.

Descoperită de un grup de cercetători elvețieni în 1988, tehnologia Bioptron se bazează o serie de descoperiri științifice laureate cu Premiul Nobel în medicină, respectiv pe terapia cu lumină polarizată policromatică. Este denumirea tehnică pentru lumina produsă natural de soare, dar fără radiații UV, fără efect de încălzire și cu efect stimulator asupra celulelor.

Cum funcționează?

Pentru rezultate concrete și rapide la nivelul profund al organismului, lumina trebuie să ajungă diferit la fiecare organ în parte: fiecare tip de celulă sau țesut absoarbe lumina pe o altă lungime de undă. Ceea ce este inovator la tehnologia Bioptron este că îmbină mai multe lungimi de undă considerate benefice, astfel încât acțiunea să fie coerentă și vizibilă asupra fiecărui organ în parte. Nu există contraindicații.

Pentru ce probleme de sănătate e util?

Tehnologia Bioptron se folosește de 28 de ani cu rezultate concrete și cuantificabile pentru:

 • afecțiuni dermatologice: acnee, herpes, psoriazis, dermatită atopică, infecții bacteriene superficiale;
 • plăgi la nivelul pielii: arsuri, plăgi postoperatorii, grefe de piele;
 • dureri cronice: lombare, de umăr și gât, sindrom de tunel carpian, luxații, spasme musculare, entorse, contuzii, rupturi de ligamente;
 • dureri musculare după accidentări sportive grave;
 • reumatism și afecțiuni reumatoide;
 • depresii sezoniere;
 • sistem imunitar slăbit;
 • iritații cutanate și leziuni la nou-născuți;
 • creșterea mobilității musculare;
 • îmbunătățirea calității somnului;
 • îmbunătățirea microcirculației;
 • stimularea proceselor de reparare și regenerare celulară.

Aparatul este folosit și în medicina estetică și anti-ageing, fiind demonstrat științific că lumina Bioptron stimulează producția de colagen și elastină. În 2014 și 2015, a primit trofeul pentruCel mai bun aparat pe bază de energie pentru prevenirea îmbătrânirii, la Congresul de Medicină AntiAgeing de la Paris.

Bioptron pentru wellness

Folosirea culorilor și a luminii colorate pentru autovindecare și reechilibrarea energetică a organismului este cea mai veche formă de terapie din istorie, cu efect direct asupra minții, corpului și sufletului. Prin setul de filtre speciale de colorterapie, Bioptron este și cea mai eficientă tehnologie de vindecare prin culoare, dovedită clinic în 28 de ani de utilizare pe scară largă.

EFECTELE BIOLOGICE ALE LUMINII POLARIZATE
Lumina polarizata genereaza efecte biostimulante la nivel celular.
·  creste potentialul imunologic;
·  creste potentialul bioenergetic al celulelor;
·  activeaza procesele de regenerare celulara;
·  creste productia de colagen la nivelul dermului;
·  activeaza procesele de oxigenare celulara;
·  are influenta directa asupra potentialului bioelectric al membranei celulare;
·  actioneaza direct asupra terminatiilor nervoase si corpusculilor senzitivi din piele, muschi si tendoane;
58 APLICAŢII BIOPTRON
Afectiunea
Frecventa zilnica
Durata tratamentului (minute)
Afectiunea
Frecventa zilnica
Durata tratamentului (minute)
1
Abcese de piele sau dentare
1-3
4-6
30
Menstruatie / tulburari de ciclu
2-4
6-8
2
Acnee / de corp
2
4
31
Dureri de cap / stress
1-2
4-6
3
Alergie
2-3
4
32
Migrene
3-5
4-6
4
Inflamatia ochiului / înrosire
1-2
4-6
33
Inflamatia urechii medii
2
6-8
5
Entorsa / genunchi
2
6
34
Spondiloza cervicala
1-2
4-6
6
Piept si mamelon
2-3
4-6
35
Ulcere gambiere
1-2
2-4
7
Bursite
2-3
6
36
Cicatrice
1-4
4
8
Celulita (piele portocalie)
1
4
37
Ciuperci de piele sau unghii
2
4-6
9
Ruptura de perineu
2
4-6
38
Zgomote în ureche (Tinnitus)
2
6-8
10
Depresie (astenie)
1
15
39
Prostata / Prostatita
2
6-8
11
Eczeme
1-2
4
40
Întinderi si luxatii
2
4-6
12
Piele slabita energetic
2
4
41
Dureri în ureche (otalgii)
2-3
6-8
13
Riduri
1-2
4
42
Psoriasis
1-2
4
14
Pinten de calcâi (calcâi ascutit)
2
6
43
Reumatism
2-3
6
15
Eruptiile din bolile febrile
2
4
44
Dureri de spate
2
6-8
16
Zone reflexe ale piciorului
1
4
45
Tulburari de somn
1
4
17
Piele cu macropori, fisurata
1-2
4
46
Inflamarea bursei sinoviale
2-3
6
18
Probleme de par
1
6-8
47
Guturai
2-4
6
19
Haluce (pb. cu degetul mare)
2
4-6
48
Inflamarea scapulo-humorala
2-3
6
20
Dureri în gât
2-3
6
49
Zgârieturi, zdreliri
2
4
21
Hemoroizi
2
6
50
Arsuri solare
2
4
22
Deget în ciocan (la picior)
2
6
51
Sinusita
2-3
6
23
Eritem-ul (înrosirea pielii)
2-3
4
52
Arsuri
2
4-6
24
Raguseala
2-3
6
53
Crampe musculare
2
6
25
Herpes labialis, zoster, simplex
2
4
54
Entorsa tibio-tarsiana
2
4-6
26
Artrita coxo-femurala
2
8
55
Negi
2
4-6
27
Tuse iritativa
2-3
6
56
Rani
1
2-4
28
Infectii
3
4
57
Dureri de dinti
2-3
4-8
29
Mâncarime (prurit)
2-3
4
58
Probleme de gingii
2
4-6

APARATUL BIOPTRON
Aranjati conul de culoare al aparatului la o distanta de circa 5 cm de zona tratata. Efectul luminii polarizate scade sensibil daca distanta fata de corp este mai mare de 10 cm. O distanta mai mica de 5 cm nu este periculoasa, dar este mai dificil de reglat.
Daca luminati o zona restrânsa, care este acoperita complet de conul de culoare, mentineti lampa în pozitie fixa.
Daca iluminati o zona mai mare, plimbati încet aparatul pe deasupra suprafetei (iluminati uniform toata suprafata). Miscarea prea rapida poate sa produca o stare de neliniste si sa compromita procesul terapeutic.
PRODUS PENTRU UTILIZAREA EFICIENTA A BIOPTRONULUI
Oxi Spray Sterile
Proprietati: apa îmbogatita cu oxigen pur foarte concentrat. Acest produs cosmetic furnizeaza oxigen si un plus de hidratare pentru toate tipurile de piele.
Pentru cap si corp. Hidrateaza, împrospateaza, vitalizeaza, echilibreaza, calmeaza si protejeaza.
Aplicare: pulverizati un strat subtire de Oxi Spray Sterile pe piele si lasati-l sa se usuce. OSS poate fi utilizat singur atunci când doriti sa împrospatati sau sa revitalizati pielea sau în combinatie cu alte produse cosmetice. OSS este steril.

BIOPTRON 2The medical device BIOPTRON 2 is designed for use by health professionals. The length of each treatment session is easily preset to up to 95 minutes, dividable into minute steps and controlled by an integrated soft-start/soft-stop electronic switch. Its angled shape together with the stand makes it easy to position the device in different ways for the patient as well as for the medical professional user. 
The filter diameter of the BIOPTRON 2 is 15 cm.

TECHNICAL DATA

 Filter diameter approx.  15 cm
 Power supply  100-240 V~, 50/60 Hz
 Power consumption  1.4 - 1.0 A
 Fuse  T2A / 250 V
 Rated power of halogen  90 W
 Protective class  Class I, IP 20
 Weight without stand  4.3 kg
 Ambient temperatures  
 - Operation  +10°C to +40°C
 - Storage  -30°C to +45°C
 Wavelength  480 - 3400 nm
 Degree of polarization  >95% (590 - 1550 nm)
 Specific power density  av. 40 mW/cm2
 Light energy per minute  av. 2.4 J/cm2
 CE labeling  


 
 

BIOPTON 2 Stands

For the BIOPTRON 2 Light Therapy device there are stands available (professional and Y-Stand), which allow convenient positioning according to the individual user's need. 

Main features:
 • Consumer safety
 • Mobility
 • High Comfort for a relaxing treatment
 • Convenience by low base construction of floor stands leading to fit under beds & chairs.
 • Snap-in security system
 • Flexibility by reaching all body areas
 • Consumer friendly assembly and adjusting
 

BIOPTRON 2 Professional Stand code: PAG-881
BIOPTRON 2 Domestic Stand  (or Y-Stand) code: PAG-883-Y   

Application of BIOPTRON Light Therapy

BIOPTRON Light Therapy has to be performed individually. The duration of each session and of the entire course of treatment depends primarily on the health problem and condition of the area to be treated.
Depending on the indication, the BIOPTRON Light Therapy treatment will only take a few minutes once or twice a day. The therapy should be applied while you have time to relax and can thus enjoy its biostimulative effect 

1. Before applying the BIOPTRON Light Therapy clean the area you wish to treat. Note: Any dressings or coatings must be removed before treatment. 

2. Relax and point the light beam onto the area to be treated. Hold the device at a right angle of 90° and keep a distance of approx. 10 cm (4 inches). The light beam should not be moved during the treatment. Cover large areas by treating them point-by-point until the whole surface has been covered. 

3. Apply the BIOPTRON Light Therapy once or twice a day e.g. every morning and/or evening, for 4 to 10 minutes or according to the instructions of your physician. 

4. Repeat the above points for each area on the body to be treated. 

5. Unplug the device after use!

Expediez gratuit cu avantajul " verificare colet inainte de plata rambursului ".

Modalitati de livrare si plata

LIVRARE

In Constanta

 • - Prin Curier rapid - livrare gratuita in max. 5 zile lucratoare

 • - Prin Posta Romana - Coletarie - livrare gratuita in max. 6 zile lucratoare

In Romania:

 • - Prin Curier rapid - livrare gratuita in max. 5 zile lucratoare

 • - Prin Posta Romana - Coletarie - livrare gratuita in max. 7 zile lucratoare

PLATA

 • - Ramburs
 • - Online

Politica de retur

 • - Produsul se poate returna in maxim 3 zile lucratoare
 • - Metoda de retur: Ramburs contravaloare produs
 • - Costul transportului va fi suportat de catre cumparator
 • - Alte detalii: Retur acceptat in conditiile Garantiei de Livrare
Optiunea ta
Bioptron2, pentru un tratament medical cu lumina polarizata Zepter Elvetia, nou
CUMPARA
Pret curent:
2.85000
Comanda minima:
1 bucata
Cantitatea:
Fii primul care scrie un review

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Adauga review

Nu ai gasit ce cautai?

Vezi toate produsele din Alte aparaturi medicale

Cei care au mai vazut acest produs au mai cautat si

bioptron zepter bioptron bioptron 2