Avem peste 6.000.000 de produse de la magazine si vanzatori profesionisti in Okazii.ro Marketplace
Cos cumparaturi
Favorite
Numar articol: 234084552
Pune in vanzare un produs ca acesta

Blat de pizza bio fara gluten, 100g Schnitzer Gluten Free

Livrare gratuita la comenzile de 200 lei
Livrare:
  Curier rapid - 15,00 Lei Detalii
Estimat livrare:
Miercuri, 26 Iun.
Cantitate:
Pret:
13,29 Lei
Primesti 13 puncte in aplicatie
Produs:
Nou, Fără garanție, Cu factură
Politica de retur:
Acest produs poate fi returnat in 3 zile Detalii
Plata:
  • Ramburs
  • Online

Vânzatorul este direct răspunzator pentru produsul afișat în această pagină.

SKU: BG308700

Specificatii

BLAT DE PIZZA BIO FARA GLUTEN, 100G SCHNITZER GLUTEN-FREE Fără gluten Fără lactoză Fără ulei de palmier INGREDIENTE: 34% amidon din porumb*, apă, 15% făină de porumb*, maia naturală de orez* (făină de orez*, apă), ulei de floarea soarelui*, făină de orez*, tărâțe de psyllium*, proteine din mazăre*, făină din semințe de in*, dextroză*, sare de mare, praf de copt* (amidon de porumb*, acidifiant: tartrat de potasiu), agent de creștere: bicarbonat de sodiu), tărâțe din mere*, agent de îngroșare: gumă de guar*, gumă de xanthan, condimente*, aromă naturală.*=din culturi certificate ecologic. Agricultură UE / non-UE. MOD DE PREPARARE: puneți ingredientele preferate pe blatul de pizza și coaceți în cuptorul preîncălzit la 190°C timp de 10-12 minute. PIZZA RUCOLASos pentru pizza: 80 g roșii decojite, 1 cățel de usturoi curățat și presat, 4 frunze de busuioc și puțin oregano măcinat fin, sare și piper după gust.Topping pentru pizza: 80-100 g de parmezan, roșii cherry feliate, ulei de măsline, puțină rucola și oregano, fulgi de parmezan. Mod de preparare:1. Pentru sosul de pizza se amestecă toate ingredientele într-un vas, se pun la foc mic și se condimentează cu sare si piper după gust.2. Întindeți sosul pe blatul de pizza.3. Se întinde deasupra parmezanul ras și se acoperă cu jumătățile de roșii.4. Se întinde o linguriță de ulei de măsline pe pizza.5. Coaceți în cuptorul preîncălzit la 190°C timp de 10-12 minute.6. Presărați pe pizza scoasă din cuptor rucola, oragano și fulgi de parmezan. CONDIȚII DE PĂSTRARE: loc uscat și răcoros.TERMEN DE VALABILITATE: a se vede data inscripționată pe ambalaj.PRODUCĂTOR: Schnitzer GmbH & Co. KG. Germania.DISTRIBUITOR: S.C. Pronat S.R.L.

Modalitati de livrare si plata

LIVRARE

In Sanandrei

  • - Prin Curier rapid - 15 Lei in max. 4 zile lucratoare

In Romania:

  • - Prin Curier rapid - 15 Lei in max. 4 zile lucratoare

PLATA

  • - Ramburs
  • - Online

Politica de retur

  • - Produsul se poate returna in maxim 3 zile lucratoare
  • - Metoda de retur: Ramburs contravaloare produs
  • - Costul transportului va fi suportat de catre cumparator
  • - Alte detalii: Retur acceptat in conditiile Garantiei de Livrare
Optiunea ta
Blat de pizza bio fara gluten, 100g Schnitzer Gluten Free
CUMPARA
Pret curent:
1329 Lei
Comanda minima:
1 bucata
Cantitatea:
Fii primul care scrie un review

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Adauga review