Avem peste 6.000.000 de produse de la magazine si vanzatori profesionisti in Okazii.ro Marketplace
Cos cumparaturi
Favorite
Numar articol: 228839615
Pune in vanzare un produs ca acesta

Blat de Pizza Fara Gluten Bio 100 grame Schnitzer

Cost unic de transport la toate comenzile acestui vanzator
Disponibilitate:
In stoc 1 disponibil
Livrare:
  Curier rapid - 21,00 Lei Detalii
Estimat livrare:
Miercuri, 15 Mai.
Cantitate:
Pret:
13,05 Lei
Primesti 13 puncte in aplicatie
Produs:
Nou, Ofer garanție, Cu factură
Politica de retur:
Acest produs poate fi returnat in 3 zile Detalii
Plata:
  • Ramburs
  • Online
  • Pentru colete peste 4kg se percepe o taxa suplimentara de 2.5lei/kg.

Vânzatorul este direct răspunzator pentru produsul afișat în această pagină.

Specificatii

BLAT DE PIZZA BIO FARA GLUTEN, 100G SCHNITZER GLUTEN-FREE
 
Fara gluten
 
Fara lactoza
 
Fara ulei de palmier
 
INGREDIENTE: 34% amidon din porumb*, apa, 15% faina de porumb*, maia naturala de orez* (faina de orez*, apa), ulei de floarea soarelui*, faina de orez*, tarate de psyllium*, proteine din mazare*, faina din seminte de in*, dextroza*, sare de mare, praf de copt* (amidon de porumb*, acidifiant: tartrat de potasiu), agent de crestere: bicarbonat de sodiu), tarate din mere*, agent de ingrosare: guma de guar*, guma de xanthan, condimente*, aroma naturala.
 
*=din culturi certificate ecologic. Agricultura UE / non-UE.
 
MOD DE PREPARARE: puneti ingredientele preferate pe blatul de pizza si coaceti in cuptorul preincalzit la 190degC timp de 10-12 minute.
 
PIZZA RUCOLA
 
Sos pentru pizza: 80 g rosii decojite, 1 catel de usturoi curatat si presat, 4 frunze de busuioc si putin oregano macinat fin, sare si piper dupa gust.
 
Topping pentru pizza: 80-100 g de parmezan, rosii cherry feliate, ulei de masline, putina rucola si oregano, fulgi de parmezan.
 
Mod de preparare:
 
1. Pentru sosul de pizza se amesteca toate ingredientele intr-un vas, se pun la foc mic si se condimenteaza cu sare si piper dupa gust.
 
2. Intindeti sosul pe blatul de pizza.
 
3. Se intinde deasupra parmezanul ras si se acopera cu jumatatile de rosii.
 
4. Se intinde o lingurita de ulei de masline pe pizza.
 
5. Coaceti in cuptorul preincalzit la 190degC timp de 10-12 minute.
 
6. Presarati pe pizza scoasa din cuptor rucola, oragano si fulgi de parmezan.
 
CONDITII DE PASTRARE: loc uscat si racoros.
 
TERMEN DE VALABILITATE: a se vede data inscriptionata pe ambalaj.
 
PRODUCATOR: Schnitzer GmbH & Co. KG. Germania.
 
VALORI NUTRITIONALE MEDII:              per 100 g
 
Valoare energetica                             1183 kJ / 281 kcal
 
Grasimi, din care:                                          5,3 g
 
- acizi grasi saturati                                       2,3 g
 
Carbohidrati, din care:                                   51 g
 
- zaharuri                                                       2,3 g
 
Fibre                                                              5,8 g
 
Proteine                                                         4,3 g
 
Sare                                                               1,6 g

Modalitati de livrare si plata

LIVRARE

In Cluj-Napoca

  • - Prin Curier rapid - 21 Lei in max. 6 zile lucratoare

In Romania:

  • - Prin Curier rapid - 21 Lei in max. 6 zile lucratoare

PLATA

  • - Ramburs
  • - Online
  • - Detalii: Pentru colete peste 4kg se percepe o taxa suplimentara de 2.5lei/kg.

Politica de retur

  • - Produsul se poate returna in maxim 3 zile lucratoare
  • - Metoda de retur: Ramburs contravaloare produs
  • - Costul transportului va fi suportat de catre cumparator
  • - Alte detalii: Retur acceptat in conditiile Garantiei de Livrare
Optiunea ta
Blat de Pizza Fara Gluten Bio 100 grame Schnitzer
CUMPARA
Pret curent:
1305 Lei
Comanda minima:
1 bucata
Cantitatea:
Fii primul care scrie un review

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Adauga review