Avem peste 6.000.000 de produse de la magazine si vanzatori profesionisti in Okazii.ro Marketplace
Cos cumparaturi
Favorite
Numar articol: 213047952. Vezi produse asemanatoare.
Pune in vanzare un produs ca acesta

BOURBON whiskey, STRAIGHT OLD KENTUCKY,JOCKEY CLUB , CL. 70 gr 40 ANII 1980/90

Livrare gratuita la comenzile de 2500 lei
Disponibilitate:
In stoc 1 disponibil
Livrare:
  Livrare gratuita curier cu Garantia de Livrare Detalii
Estimat livrare:
Joi, 2 Mai.
Cantitate:
Pret:
235,00 Lei
Primesti 235 puncte in aplicatie
Produs:
Nou, Fără garanție
Politica de retur:
Acest produs poate fi returnat in 3 zile Detalii
Plata:
  • Online

Vânzatorul este direct răspunzator pentru produsul afișat în această pagină.

Specificatii

- BOURBON whiskey, STRAIGHT OLD KENTUCKY,JOCKEY CLUB , CL. 70  gr 40

ANII 1980/90

bottles da colectie

Informație:

STICLĂ FOARTE RARĂ, NEDISPONIBILĂ, CU EXCEPȚIA UNOR COLECTORI RARI, ÎMBĂTRÂNITĂ ȘI DISTILATĂ ÎN AMERICA, ÎNBUTELIATĂ ÎN GERMANIA, IMPORTATĂ ÎN ITALIA ȘI DISTRIBUITĂ DE LIDL SRL ITALIA. STICLĂ CARE NU POATE RÂDE ÎNTR-O COLECȚIE UNICĂ DE RARITATE.

Whisky malt
Malt este tatăl tuturor whisky-urilor, tipul care în Scoția și mai ales în Highlande s-a distilat de la sute de ani. Primul document scris antic, care se referă la distilarea brandyului, datează din 1494, iar în secolele următoare, luptele dintre distilatorii clandestini și guvernul de la Londra, care dorea să-i facă să plătească taxe tot mai mari, s-au urmat reciproc cu averi mixte și chiar revolte populare când britanicii au dorit să impună și accize pe malț.
Abia în 1823, cu legea pentru eliminarea distilării ilegale, au început să apară primele distilări mari, chiar dacă practica distilării clandestine a continuat de fapt până aproape până în zilele noastre și cu ocazia creșterilor de impozite, a decolat din nou. La urma urmei, printre scoțieni, engleza nu este cu sânge bun
Cum se face whisky
Pentru a face whisky începeți prin germinarea orzului care, curățat, uscat și selectat, este macerat în rezervoare speciale. După două-trei zile, este extras din apă și răspândit într-un strat de aproximativ 60 cm grosime, într-o clădire specială, cu podea de piatră sau cărămidă, unde începe să germineze.

Deoarece rădăcinile nu se încurcă, iar germinarea este omogenă și constantă, orzul este ventilat continuu și întors, odată mecanic astăzi cu mâna. După o perioadă variabilă, cuprinsă între 8 și 14 zile, orzul, care se numește malț verde chiar dacă este încă galben pal, trebuie uscat.

Orzul este transferat în cuptoare speciale numite cuptoare și echipat cu o podea metalică perforată. Sub foc, un foc de cărbune și antracit aromat cu turbă, care pătrunde în fiecare boabă de orz, îl face să se usuce, antrenându-l cu aroma sa, care este de mare importanță în construirea gustului viitorului distilat.
 
În timpul germinării sau al malului, amidonul conținut în orz este transformat într-un zahăr solubil (maltoză), care uscarea îl face utilizabil pentru fermentare. Malțul uscat este extras din cuptor, lucrat pentru a îndepărta impuritățile și mugurii morți și măcinat grosolan.

Acest produs mărunțit este apoi plasat în rezervoare cu o capacitate cuprinsă între 4500 și peste 22.000 litri și destinat infuziei (Masching). Ulterior, se introduce apă din ce în ce mai caldă și infuzia obținută din ea, numită must, este răcită până la 20-27 ° C și transferată în rezervoarele de oțel, odată fabricate din lemn de zada sau pin cu o capacitate de 4560 mii de litri.

Aici mustul, care este un lichid dulce și lipicios, semi-transparent, se adaugă cu drojdie și ia numele de spălare. Amestecul de fermenți de must și drojdie producând căldură și spumă, iar zahărul se transformă în alcool. După 36 sau 48 de ore, alcoolul inhibă activitatea drojdiei, amestecul încetează să mai buleze și revine liniștit: este gata pentru prima distilare.

Prima distilare
Amestecul de must și drojdie gata pentru prima distilare este transferat într-un alembic caracteristic în formă de pere de cupru, cu dimensiuni mari: se numește spălător, în care se fierbe apoi se condensează în vierme (vierme), o serpentină de cupru răcit cu apă și transformarea în vinuri scăzute.

Inima acestui distilat va deveni whisky, în timp ce capetele și cozile vor fi redistilate împreună cu un alt lot de vinuri scăzute. Distilatul final, în culori și cu un conținut de alcool cuprins între 65 și 70%, este apoi adăugat cu apă pentru a obține în jur de 60 ° alcool și începe să îmbătrânească în butoaie cu capacități cuprinse între 63,5 și 491 litri. Cu cât este mai mare butoiul, cu atât ar trebui să fie mai lung timpul de maturare.

îmbătrânire
Prin lege, un whisky scotch trebuie să îmbătrânească în butoi cel puțin trei ani, dar mai ales whisky-urile cu malț nu ating maturitatea înainte de cinci ani și, în continuare, se îmbunătățesc până la 12 ani, aceasta este considerată perioada optimă fără risc de agravare.

În trecut, whisky-ul a îmbătrânit doar în butoaie folosite anterior pentru Sherry, cu o capacitate de aproximativ 500 de litri. Astăzi, odată cu creșterea producției, aceste butoaie nu mai sunt disponibile în număr suficient și îmbătrânirea apare adesea în butoaie noi de stejar alb american tratate cu un amestec numit pajarete, obținut din vin încălzit și redus volumul până la 1 / 3 și 1/5.
Cu acest amestec noile butoaie sunt clătite înainte de a pune whisky-ul; alții preferă să utilizeze butoaie folosite deja pentru îmbătrânirea whisky-ului american. Cu toate acestea, lemnul are o importanță deosebită în timpul „somnului lung” care implică îmbutelierea distilatului și conferă whisky aroma, culoarea și aroma.

Cele mai cunoscute distilerii
Cele mai cunoscute distilerii sunt situate în apropierea râului Spey și a afluentului său Livet. Aici combinația mai multor factori urgenti inimitabili, whisky-ul produs:
primul factor este moliciunea apei care vă permite să extrageți mai multe proteine din malț și care curge prin turbă pe granitul roșu al dealurilor spre distilerii.
Al doilea este orz cultivat local, considerat sărac în grăsimi, dar bogat în proteine.
În sfârșit, este turbă care dora a distilat o aromă inconfundabilă și delicată în același timp.
Celelalte zone din Highlande produc bănci excelente utilizate mai ales pentru amestec, dar adesea îmbuteliate chiar și în cantități mici sub formă de malț unic. Malele singure din Orkney, în extremitatea nordului Scoției, cu un gust complet și parfumat merită o mențiune separată între Insule.

DEFINITII ALE TIPULUI DE WHISKY

SCRISE PE ETICHETA STICLEI

Regulamentul Scotch Whisky, cunoscut și sub denumirea de Scotch Whisky definește faptul că pentru Scotch Whisky se înțelege ceea ce este produs în întregime în Scoția, unde are loc maturizarea completă a bobului și de unde se iau materiile prime necesare între inclusiv apa, turbă și orz. În plus, stabilește în mod clar indicațiile necesare pentru a se asigura că whisky-ul scoțian este clar identificabil și că prezintă toate informațiile utile și din distilerii, ale căror metode și tradiții trebuie apărate.

Sunt prezentate și specificațiile tehnice ale fiecărui tip, pentru a evita dezinformarea în acest sens:

Single Malt: înseamnă un whisky scoțian produs numai din apă și malț de orz dintr-o distilerie unică și dintr-o distilare discontinuă în alembic;

Single Grain: Scotch Whisky distilat într-o singură distilerie, dar care, pe lângă apă și malt de orz ma, poate fi, de asemenea, produs din boabe întregi de alte cereale maltate sau nemaltate;

Blended: este definit de SWR ca o combinație a unuia sau a mai multor single malt scoțieni cu unul sau mai multe boabe unice, conform practicilor tradiționale de amestecare;

Blended Malt / Blendu Grain: sunt două combinații diferite de malț orz sau numai de grâu, luate din distilerii diferite pentru a le amesteca.

Secțiunea 1: Cel mai bine vândut lichior din lume
Ce este Scotch Whisky?
Este un distilat produs în Scoția cu cereale, apă și drojdie, toate elementele pe care mama natură le restabilește în timp.
Este Scotch lichiorul prin excelență din lume?
Da, pentru că este vândut mai mult decât orice alt coniac nobil pe piețele lumii.
Când un consumator cere un scotch, la ce se referă exact?
În general, ne referim la un scotch amestecat, adică un amestec care poate număra până la 50 de whisky scoțian de malț și cereale. Gama largă de whisky-uri unice disponibile pentru Scoția face posibilă asigurarea continuității în calitate și uniformitate ridicate a amestecurilor, permițând blenderelor să se asigure că mărcile lor își păstrează caracteristicile respective. Whisky-urile amestecate reprezintă 95% din totalul scotchului vândut în lume.
Ce este un „whisky unic”?
Este produsul unei singure distilerii. Majoritatea distileriilor produc scoțian cu scopul principal de a-l amesteca, dar multe păstrează o parte din producție pentru a-l vinde ca un singur whisky. Un whisky cu malț unic este produsul unei distilerii de whisky cu un singur malt, iar un whisky cu un singur bob este produsul unei distilerii de whisky cu un singur bob.
Care este definiția legală a Scotch Whisky?
Legea Regatului Unit a definit Scotch Whisky încă din 1909. Legea comunitară a făcut-o în 1989. Definiția actuală este dată în Legea finanțelor din 1988 și în ordinele ulterioare care au intrat în vigoare în iunie 1990 pentru a înlocui partea din Legea finanțelor din 1969. , modificat ulterior, care a definit Scotch. Conform Legii finanțelor din 1988, „Scotch Whisky” înseamnă whisky care
(a)
a fost produs într-o distilerie din Scoția cu apă și orz maltat (cu singura adăugare de cereale integrale din alte cereale) și întregul
(i) macerat în distilerie
(ii) transformat într-un substrat fermentabil numai cu sisteme de enzime endogene e
(iii) fermentat numai cu adaos de
(b)
a fost distilat la un conținut de alcool în volum mai mic de 94,8%, astfel încât distilatul să aibă o aromă și o aromă derivate din materiile prime utilizate în metoda de producție;
(c)
a fost îmbătrânit într-un depozit în Scoția, în butoaie de stejar cu o capacitate care nu depășește 700 de litri pentru o perioadă de cel puțin 3 ani;
(d)
păstrează culoarea, aroma și aroma care îi sunt conferite de materiile prime utilizate și de metoda de producție și îmbătrânire;
(este)
nu a adăugat alte substanțe în afară de apă și caramel.
Scotch Whiskey Act 1988 interzice, printre altele, producția de whisky non-scoțian în Scoția.
Scotch Whiskey Act 1988 și legislația comunitară Europeană specifică un conținut minim de alcool de 40% în volum aplicabil tuturor Scotch îmbuteliat și / sau vândut în Comunitate sau exportat de aceasta.
Cu toate acestea, dispozițiile tranzitorii au permis îmbutelierea (până la 14 decembrie 1990) a whisky-urilor care nu respectă Regulamentul comunitar privind băuturile alcoolice, inclusiv cele cu un conținut de alcool mai mic de 40% în volum, cu condiția ca prepararea lor să fi început mai devreme. din 15 iunie 1990. A fost posibil să se continue vânzarea acestor whisky, fie cu ridicata, fie cu amănuntul, până la 14 decembrie 1991 și până la vânzare cu amănuntul până când stocurile retailerului au fost epuizate până la 14 decembrie 1991.
Ce este un Whisky Scotch Blended?
Este un amestec de spirite diferite, fiecare dintre ele având dreptul individual la descrierea „Scotch Whisky”.
Perioada de îmbătrânire atribuită oricărui whisky scoțian este cea a celui mai tânăr distilat conținut în amestec.
Care este ortografia corectă: whisky sau whisky?
Cele mai multe dicționare dau ambele ortografii. Oxford English Dictionary notează „în limbajul modern al ramurii, Scotch Whisky și Irish Whisky se disting unul de celălalt prin ortografie. Whiskyul fabricat în America este în general scris cu un„ e ”înainte de„ y ”.
Care este diferența dintre Scotch, Irish, Rye și Bourbon?
Scotch Whisky înseamnă whisky distilat și îmbătrânit în Scoția, iar Irish Whisky înseamnă whisky distilat și îmbătrânit în Irlanda. În Scoția, whisky-ul este distilat în albiuri numite Pot Stilis, începând de la orz malțiat și în albiuri numite Patil Stilis, începând de la orz maltat și nemărit și alte cereale. Cele mai cunoscute mărci de Scotch sunt un amestec de diferite whisky produse în Pot Stilis și brevet Stilis. Distilatoarele de whisky irlandez preferă, în general, să facă trei distilări spre deosebire de cele două normale din Scoția și folosesc, de asemenea, alte câteva boabe.
În ceea ce privește whisky-ul Bourbon, reglementările SUA impun următoarele:
(a)
Whiskyul Bourbon trebuie să fie produs dintr-o infuzie de cereale care conține cel puțin 51% porumb;
(b)
că termenul „Bourbon” nu ar trebui utilizat pentru a descrie un whisky sau un distilat pe bază de whisky care nu este fabricat în Statele Unite.
Whisky de secară este produs în Statele Unite și Canada, dar numele nu are nicio semnificație geografică. În Statele Unite, secara, prin definiție, trebuie făcută dintr-o bere de cereale în care nu mai puțin de 51% trebuie să fie secară. În Canada, nu se aplică aceleași dispoziții. De fapt, în Canada, reglementările prescriu:
„Canedese whisky (Canadian Rye Whisky, Rye Whisky) este un whisky distilat în Canada și trebuie să aibă aroma, aroma și caracterul atribuite în general whiskyului canadian.”
Whisky-ul Canedese este adesea denumit pur și simplu Rye Whisky sau Rye.
Ce sunt „spirite” (alcooli)?
Termenul alcool descrie un distilat, indiferent de materiile prime sau dacă este un distilat pur sau contaminat cu impuritățile prezente în mod normal în orice distilat. În general, termenul se referă la orice lichid volatil inflamabil obținut prin distilare.
Alcoolii destinați consumului uman sau „potabili” sunt distilați din lichide alcoolice al căror conținut de alcool provine prin fermentarea zahărului, cum ar fi cel conținut în sucul de struguri, trestia de zahăr etc. cereale special preparate, de exemplu orz maltat.

Vă explicăm diferitele butoaie și arome ale acelorași sticle

Privind eticheta unei sticle sau urmărind recenziile de pe un site (de asemenea, al nostru, desigur) întâlnim deseori termeni care se referă la butoi sau la îmbătrânire, cum ar fi „butoi” sau „butoi” sau „hogshead”, ce indică? Cum este diferit un baril fost Bourbon de un baril de umplere ex Bourbon? și ce înseamnă „prima umplere”? sau „maturare dublă”? Aici încercăm să explicăm la ce se referă cele mai comune indicații,

Dimensiunile
Să pornim de la dimensiunea unui butoi (butoi): indicațiile de „butoi”, „cap de hogs” sau de exemplu „butuc” indică, în general, dimensiunea butoiului. Începe de la butoiul mai mic și puțin folosit, numit „firkin” de aproximativ 41 litri, apoi trecem la butoaiele tip „sfert” și „octavă”, care în mod normal sunt de 45/50 litri, dar pot ajunge și la 80 litri ( 125 pentru trimestru) și continuă să crească ca mărime, butoaiele utilizate în mod normal sunt butoiul, care este clasicul butoi ex Bourbon, care are o dimensiune de aproximativ 200 litri, apoi există capul de aproximativ 250 litri și fundul și pumnul de aproximativ 500 de litri. Pare destul de simplu și, deocamdată, luați așa, în realitate lucrurile sunt puțin mai complicate decât par, deoarece un butoi poate avea între 180 și 200 de litri, în timp ce fundul și puncheonul pot avea între 500 și 600 de litri. Pe scurt, nu avem un standard foarte strict, dar numele ne poate da cu siguranță o idee, chiar dacă nu foarte precisă, a capacității unui butoi. Ultimul lucru care trebuie spus despre dimensiune este că, ca și pentru toate, există o limită: pentru whisky-ul scoțian, dar practic toată lumea respectă regula, nu este posibil să folosiți butoaie mai mari de 700 de litri pentru îmbătrânire.

Exemple de butoaie și dimensiuni

Am vorbit despre dimensiunea butoaielor, dar pentru a închide definitiv discuția, să adăugăm doar un ultim lucru: dimensiunea contează. Da, pentru că cu cât butoaiele sunt mai mici, cu atât există mai mult contact între lemn și lichidul din interior și, prin urmare, mai mulți compuși aromatici (și în mai puțin timp) trec de la butoi la distilat. În practică - cu aceeași utilizare anterioară a butoiului, a tipului de distilat pe care îl conținea și a stocului - dacă un whisky trece 10 ani de îmbătrânire într-un butoi de tip octavă (80 litri) sau 10 ani de îmbătrânire într-un butoi fund (de la 500), whisky-ul pe care îl vom scoate va fi diferit, atât ca culoare cât și ca aromă, cel îmbătrânit în butoi de octavă va fi mai întunecat și va fi luat mult mai multe arome din lemn (poate prea multe) în timp ce cel din butoi de fund va fi mult mai ușor și mai puțin aromat. Acest lucru înseamnă că nu veți găsi niciodată un whisky în vârstă de 30 de ani în butoaie de octavă, deoarece oricât de mult ați găsi (există discursul de evaporare), aromele lemnului vor fi stricat complet whisky-ul, așa cum veți găsi cu greu un whisky de 3 ani. îmbătrânit într-un singur butoi de 600 litri, în acest caz veți avea în continuare note importante derivate din distilare și puține din butoi. Acesta este tocmai unul dintre lucrurile care îngreunează munca unui distilator maestru, de înțeles în ce butoi și cât timp ar trebui să stea un whisky în el.

Ex Bourbon, ex Sherry, ex Porto, ce înseamnă Pentru cea mai mare parte a malțului unic sau a bobului unic, indiferent dacă este scoțian, irlandez sau japonez, veți găsi pe lângă butoaie termeni diferiți, cum ar fi: ex Bourbon, ex Sherry sau ex Vino diqualchetipo sau ex distilat de alt tip - vezi ce înseamnă Porto? Pur și simplu înseamnă că, înainte de a adăuga un distilat de malț sau grâu, butoiul conținea un alt tip de lichid, cel indicat. Practica este în vigoare de mulți ani atât în Scoția, cât și în Irlanda, aici au înțeles de mult că îmbătrânirea distilatului lor în butoaie care conțineau altceva îl îmbunătățește, adaugă culoare, arome și adâncime în plus, fiind deja utilizate. , impactul notelor de lemn va fi mai ușor decât un butoi nou.-----

Să ne mutăm în Statele Unite, unde întrebarea este complet diferită, deoarece Bourbon, prin reglementare, cere ca distilatul să se odihnească cel puțin 2 ani numai și exclusiv în butoaie noi, numite și virgine, din stejar american. Da ok, dar ce se întâmplă dacă nu? simplu ... nu-l numi Bourbon ci, de exemplu, American Whisky (ca pentru Michter's) sau orice preferi, dar uită de Bourbon. Acum, că știm ceva despre mărime și ce conțineau, să încercăm să explicăm și alte definiții. Așa cum am menționat, de exemplu, pentru a face whisky Bourbon este posibil să se utilizeze numai butoaie virgine, care nu au fost folosite până acum, deci ce se întâmplă cu cele folosite? Simplu, îi trimit în toată lumea pentru a îmbătrâni whisky-urile altora. Apoi butoiul gol Bourbon ajunge într-o distilerie scoțiană și este gata să întâmpine noul distilat. O primă utilizare sau primul butoi de umplere este butoiul care primește noul whisky pentru prima dată. Dacă îl primește pentru a doua oară, cu puțină imaginație, se numește a doua utilizare sau a doua umplere, dar de aici este posibilă și utilizarea cuvintelor „reumple”. Asta înseamnă că pot refolosi un butoi de câte ori vreau? Nu, dar ca întotdeauna există nu numai alb-negru, ci și o serie întreagă de nuanțe. În general, după ce un butoi a îmbătrânit whisky-ul de 3 sau cel mult de 4 ori (depinde și de numărul de ani de îmbătrânire), aromele sunt categoric slabe, iar contribuția pe care butoiașul o poate oferi este decisiv scăzută. În acest caz, distileria are 2 posibilități, prima mai logică: aruncați butoiul pentru că este epuizat. Al doilea, și mai logic pentru un scoțian, îl trimite către meșterii cooperi pentru a fi întineri și apoi reutilizați.

Îmbătrânire, coacere dublă sau amestecare.

Să punem capăt discursului nostru - deja lung - analizând ultimele trei definiții pe care le puteți găsi în unele recenzii sau descrieri de whisky, să vorbim despre: îmbătrânire, coacere dublă sau amestec de coacere, unde este diferența? În paragrafele anterioare am vorbit despre modul în care whisky-ul poate îmbătrâni într-un fost butoi Sherry sau ex Vino, sau dacă butoiul este de prima utilizare sau nu, aici, pentru a ne complica puțin mai mult viața, folosim distileriile noastre preferate, același whisky, butoaie diferite. De exemplu, se poate întâmpla ca pentru un whisky să se utilizeze numai butoaie ex-Bourbon sau să fie folosite atât butoaie ex-Bourbon, cât și ex Sherry sau ex Porto, este o problemă? În mod normal nu, pur și simplu încercați să adăugați complexitate și bogăție unui whisky îmbătrânindu-l în diferite butoaie și apoi făcându-l să capete note și arome diferite.

diferențele sunt următoarele:

- Rafinare: aceasta înseamnă că un whisky a fost îmbătrânit în principal într-un tip de butoi și apoi a îmbătrânit câteva luni în alte butoaie. Exemplu: Un whisky este maturat timp de 10 ani în butoaie ex Bourbon și timp de 3 luni în butoaie ex Vino, cei 10 ani de îmbătrânire sunt cele 3 luni de rafinament. Trebuie remarcat faptul că dimensiunea butoaielor utilizate nu contează ci doar ceea ce conțineau.
- Dublă maturare: este similar cu rafinamentul doar că cele 3 luni devin mult mai lungi, de exemplu, vorbim despre dublă maturare când un whisky este învechit 10 ani în butoaie din Bourbon și apoi luat și mutat pentru încă 2 ani de îmbătrânire în butoaie ex Vino înainte de a fi îmbuteliat. Prima distilerie care a implementat metoda de dublă maturare pe propriul whisky a fost Balvenie cu Double Wood, în vârstă de 12 ani.
- Amestec de butoaie: în acest caz, whisky-ul provine din butoaie diferite, avem un copil de 10 ani care provine din butoaie din fostul Bourbon „căsătorit” cu alți 10 ani în vechi butoaie din Sherry, simplu nu-i așa? La nivel practic se traduce prin aceasta: luați un recipient mare, goliți conținutul unuia sau mai multor butoaie Bourbon în el și apoi faceți același lucru cu un alt tip de butoi, apoi lăsați totul să se odihnească câteva zile sau cel mult luni. , în cele din urmă îmbuteliat.
Salut tocmai ai cumparat de la Robavecchia. Esti cel mai tare! :) IMPORTANT ! Daca ai fost multumit de produsul cumparat de la noi si de modul in care ai fost tratat, ne-ar ajuta daca ne-ai putea acorda calificativ pozitiv si nota maxima, 5 stele, la fiecare dintre cele 4 criterii afisate de catre sistemul Okazii. In cazul in care aveti o nemultumire legata de produsul comandat sau de calitatea acestuia, va rugam sa ne contactati telefonic sau pe e-mail si VA GARANTAM SOLUTIONAREA POZITIVA A SITUATIEI. Multumesc si te mai asteptam pe la noi! Robavecchia". 

Modalitati de livrare si plata

LIVRARE

In Periam

  • - Prin curier cu Garantia de Livrare - livrare gratuita in max. 2 zile lucratoare Garantia de Livrare

In Romania:

  • - Prin curier cu Garantia de Livrare - livrare gratuita in max. 2 zile lucratoare Garantia de Livrare

  • după cumpărare, solicitați explicarea cheltuielilor de transport

PLATA

  • - Online

Politica de retur

  • - Produsul se poate returna in maxim 3 zile lucratoare
  • - Metoda de retur: Ramburs contravaloare produs
  • - Costul transportului va fi suportat de catre cumparator
  • - Alte detalii: Retur acceptat in conditiile Garantiei de Livrare
Optiunea ta
BOURBON whiskey, STRAIGHT OLD KENTUCKY,JOCKEY CLUB , CL. 70 gr 40 ANII 1980/90
CUMPARA
Pret curent:
23500 Lei
Comanda minima:
1 bucata
Cantitatea:
Fii primul care scrie un review

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Adauga review