Avem peste 6.000.000 de produse de la magazine si vanzatori profesionisti in Okazii.ro Marketplace
Cos cumparaturi
Favorite
Numar articol: 233998521. Vezi produse asemanatoare.
Pune in vanzare un produs ca acesta

BRANDY oro pilla RESERVE MULTI 3 ANI DISTILLATO DI VINO Cl 75 GR 40 ANII 1970/80

Livrare gratuita la comenzile de 2500 lei
Disponibilitate:
In stoc 6 disponibile
Livrare:
  Livrare gratuita curier cu Garantia de Livrare Detalii
Estimat livrare:
Joi, 2 Mai.
Cantitate:
Pret:
150,00 Lei
Primesti 150 puncte in aplicatie
Produs:
Nou, Fără garanție
Politica de retur:
Acest produs poate fi returnat in 3 zile Detalii
Plata:
  • Online

Vânzatorul este direct răspunzator pentru produsul afișat în această pagină.

Specificatii

-BRANDY oro pilla RESERVE MULTI 3 ANI DISTILLATO DI VINO Cl 75 GR 40 ANII 1970/80

PRET CADOU DE PRIMAVARA

STICLA de BRANDY- CONIAC- VECHI DE COLECTIE

SCURT ISTORIC AL DISTILERIEI PILLA S.P.A.
La Pilla, fondată în 1918, la Castel Maggiore (Bologna) una dintre primele sticle pe care am găsit-o datează din anii 60 și poartă numele complet de Oro Pilla pana în 1977, a ieșit in acelasi timp OP, ALTE TIPURI DE O.P. Brandy, eticheta care se întoarce la scut ,, O.P. Export Brandy, cu etichetă în engleză și italiană, pe piața italiană iese Special Reserve Brandi O.P, pentru export se adaugă O.P Export 8 ani. În cele din urmă, Grand Reserve O.P. imbatranit mai mult de 10 ani care pe eticheta din spate poartă certificatul de garanție emis de UTIF din Bologna. Oro Pilla are un conținut constant de alcool de 40 de grade,

ÎN FINAL, ÎN 1960, cea mai frumoasa sticla de OP , NUMITĂ CEAS , A FOST DEPOZITATĂ LA BIROUL DE PATENTE PENTRU FORMA SA ROTUNDĂ, cu versiunea normală de sticlă și sticlă aurită.-numărul fotografiei. 3 din sticla rotundă, brevetată

În primul rând este bine să precizăm că denumirea de coniac este de origine olandeză și derivă din „brandewijn”, care înseamnă „vin ars”. Prin urmare, este o lichior care se naște din sucul, pulpa sau coaja unui fruct. S-a născut în secolele VII - VIII după Hristos, de către alchimiștii arabi, care l-au folosit ca medicament. Difuzarea sa în Europa a fost posibilă datorită Spaniei și Irlandei. Se caracterizează printr-un conținut de alcool de 40 de grade.

Se caracterizează prin îmbătrânire în butoaie de stejar sau prin metoda „criaderas y soleras”. Această metodă implică umplerea butoaielor de stejar care sunt dispuse în rânduri suprapuse. Începeți întotdeauna și numai prin umplerea celor din partea de sus: după un an, o parte din conținut este turnată în butoaiele de mai jos, în timp ce cele superioare vor primi un brandy nou. În acest fel, vinul pe care îl obținem la baza acestui aranjament nu este doar gata pentru a fi consumat, dar mai presus de toate va prezenta arome și arome deosebite, date tocmai de amestecul continuu.

Distilarea are loc în două momente, motiv pentru care vorbim de distilarea dublă, care are loc în albiuri de cupru discontinue; prima distilare, numită „broullis”, produce un lichid de aproximativ 28 ° în timp ce a doua, „bonnechauffe” duce la un produs cu un procent de alcool în volum egal cu 72%.

Există trei etape ale îmbătrânirii:
absorbţie
digestie
oxidare
coniac În timpul primei faze a îmbătrânirii, coniacul absoarbe fenolii ligninei de pe doage, care dau culoarea particulară a coniacului: în această fază se folosesc butoaie noi, adică acele recipiente utilizate de trei ori și timp de opt luni la rând.
Această fază, numită extracție, eliberează săruri minerale de pe doage.
După extracție, care durează între opt și doisprezece luni, coniacul este decantat în butoaie mai vechi pentru faza de digestie, care durează între doi și cinci ani.
Oxidarea taninelor conferă fixarea culorii, în timp ce contactul cu lemnul îmbătrânit conferă cognacului senzații senzoriale complexe: în ceea ce privește culoarea, trebuie specificat faptul că introducerea caramelului până la 0,5% cu singurul scop de a face culoarea lichidului mai vie.
În a treia fază, are loc oxidarea, îmbătrânirea reală, ceea ce face ca distilatul să fie complex și interesant.
Această fază poate dura zeci de ani, timp în care Cognacul continuă să îmbătrânească: transformarea este întreruptă de fapt numai când are loc îmbutelierea.

Cu toate acestea, nu este posibil să îmbătrânești un coniac mai mult de 60 de ani: acest fapt se datorează schimbului natural și binevoitor de oxigen cu exteriorul, care determină o evaporare volumetrică de 2/3%.

În realitate, coniacul devine astfel numai în timpul asamblării, atunci când se realizează reducerea cu apă distilată care aduce conținutul de alcool între 38% și 42% din alcool în volum: trebuie amintit că rachiul conținut în butoaie are un volum cuprins între 70% și 72%.
ingl.: Very Superior Old Pale (Stravecchio superior galben-pai); coniac sau coniac de la 18 la 25 de ani îmbătrânit.
ingl.: Very Very Superior Old Pale (partea superioară de culoare paie super extravechită); coniac sau coniac de la 25 la 40 de ani îmbătrânit.

bottles da colectie

Modalitati de livrare si plata

LIVRARE

In Periam

  • - Prin curier cu Garantia de Livrare - livrare gratuita in max. 2 zile lucratoare Garantia de Livrare

In Romania:

  • - Prin curier cu Garantia de Livrare - livrare gratuita in max. 2 zile lucratoare Garantia de Livrare

PLATA

  • - Online

Politica de retur

  • - Produsul se poate returna in maxim 3 zile lucratoare
  • - Metoda de retur: Ramburs contravaloare produs
  • - Costul transportului va fi suportat de catre cumparator
  • - Alte detalii: Retur acceptat in conditiile Garantiei de Livrare
Optiunea ta
BRANDY oro pilla RESERVE MULTI 3 ANI DISTILLATO DI VINO Cl 75 GR 40 ANII 1970/80
CUMPARA
Pret curent:
15000 Lei
Comanda minima:
1 bucata
Cantitatea:
Fii primul care scrie un review

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Adauga review