Bucati de Soia 2-5mm Bio 200gr Pronat Cod: PRN11221
-
Produs:Nou, Ofer garanție, Cu factură
-
Numar articol:204743192
-
Disponibilitate:Indisponibil
-
Preț:11,95 Lei
-
Anuntul a expirat la:27.10.2022, 00:44
-
Ai o nelamurire?
-
Vandut de:
-
Vinde si tu:Pune in vanzare un produs ca acesta
-
Optiuni:
Descriere
Vânzatorul este direct răspunzator pentru produsul afișat în această pagină.
Disponibilitate: Indisponibil - Vezi produse similare
Specificatii
Bucati de soia BIO 2-5mm 200g
Proteină vegetală texturată din soia ecologică.
Ingrediente: boabe
de soia*.
*din culturi certificate ecologic.
Conține alergeni: proteină din soia ulei
de soia. Poate conține urme de grâ u
[gluten].
Acest produs nu conține și nu este obținut cu organisme modificate
genetic.
Mod de preparare:
Rețete:
Tăiței Tagliolini cu ciuperci porcini (hribi) roșii și
bucăți de proteine din soia texturate (pentru 4
persoane).
Utilizați 60 g de bucăți de soia hidratate conform instrucțiunilor.
Curățați ciupercile și le tăiați î n cuburi (aproximativ aceeași
dimensiune ca și bucățile de soia).
Se spală și se taie roșiile cherry î n 4 secțiuni (100g).
Se spală și se toacă pătrunjelul (20g). Adăugați 20g de ulei î
ntr-o tigaie fierbinte neacoperită apoi gătiți bucățile de soia și
ciupercile cubulețe timp de mai multe minute asezonâ nd cu 10g de
sare și un vâ rf de piper pâ nă câ nd acestea sunt crocante.
Adăugați roșiile și un vâ rf de ardei iute. Aduceți 1 5 litri de
apă la fierbere adăugați sare și gătiți tăițeii Tagliolini (260g).
Scurgeți fidea lăsați o cană de apă de gătit pentru a adăuga la
sos. Se amestecă și se adaugă uleiul (20 g).
Soia î n stil mexican
(pentru 4 persoane).
Spălați 3 capete de ceapă medie î n 4 linguri de ulei de măsline
extra virgin. Câ nd ceapa î ncepe să prindă culoarea maro adăugați
3 ardei tăiați î n fâ șii de aproximativ 1/2 cm: 1 galben 1 roșu și
1 verde. Adăugați 300g de bucăți de soia (hidratate conform
instrucțiunilor) 40 ml de sos Worcestershire și Tabasco sare și
piper după gust. Gătiți î ntro tigaie acoperită la foc mic timp de
40 de minute.
Goulash de soia (pentru 6
persoane).
Se taie mărunt 1 ceapă și se amestecă cu 4 linguri de ulei de
floarea-soarelui. Adăugați 3 căței de usturoi mărunțit și 50 g de
șuncă. Se presară cu 50 ml de vin alb sec și 3 linguri de paprika
dulce. După evaporare se adaugă treptat 250 ml de bulion de legume
și 1 kg de varză acră crudă. Gătiți timp de 30 de minute. Î n cele
din urmă adăugați 600g de bucăți de soia (hidratate conform
instrucțiunilor) și gătiți timp de 10 minute. Se condimentează și
se adaugă 100 ml de smâ ntâ nă se amestecă și se
servește.
Țara de origine: Franța
Păstrare: î ntr-un loc uscat și răcoros.
Termen de
valabilitate: a se vedea data inscriptionata pe
ambalaj/eticheta.
VALORI NUTRIȚIONALE MEDII: | per 100 g |
Energie | 1641 kJ / 348 kcal |
Grăsimi din care: | 7 3 g |
- acizi grași saturați | 1 0 g |
Carbohidrați din care: | 15 4 g |
- zaharuri | 10 0 g |
Fibre | 20 7 g |
Proteine | 44 8 g |
Sare | 8 3 mg |
Modalitati de livrare si plata
LIVRARE
-
In Cluj-Napoca, transportul este 16 lei.
PLATA
- - Ramburs
- - Detalii: Pentru colete peste 4kg se percepe o taxa suplimentara de 2.5lei/kg.
Politica de retur
- - Produsul nu se poate returna.