Bucati Mari de Soia Bio (8mm) Pronat 200gr Cod: PRN11223
-
Produs:Nou, Ofer garanție, Cu factură
-
Numar articol:212855633
-
Disponibilitate:Indisponibil
-
Preț:11,95 Lei
-
Anuntul a expirat la:27.10.2022, 00:46
-
Ai o nelamurire?
-
Vandut de:
-
Vinde si tu:Pune in vanzare un produs ca acesta
-
Optiuni:
Descriere
Vânzatorul este direct răspunzator pentru produsul afișat în această pagină.
Disponibilitate: Indisponibil - Vezi produse similare
Specificatii
BUCATI MARI DE SOIA BIO (8 MM) 200G
Proteina vegetala texturata din soia ecologica.
Ingrediente: boabe de
soia*.
*din culturi certificate ecologic.
Contine alergeni: proteina din
soia ulei de soia. Poate contine
urme de grâ u [gluten].
Acest produs nu contine si nu este obtinut cu organisme modificate
genetic.
Retete:
Taitei Tagliolini cu ciuperci porcini (hribi) rosii si
bucati de proteine din soia texturate (pentru 4
persoane).
Utilizati 60 g de bucati de soia hidratate conform instructiunilor.
Curatati ciupercile si le taiati î n cuburi (aproximativ aceeasi
dimensiune ca si bucatile de soia).
Se spala si se taie rosiile cherry î n 4 sectiuni (100g).
Se spala si se toaca patrunjelul (20g). Adaugati 20g de ulei î
ntr-o tigaie fierbinte neacoperita apoi gatiti bucatile de soia si
ciupercile cubulete timp de mai multe minute asezonâ nd cu 10g de
sare si un vâ rf de piper pâ na câ nd acestea sunt crocante.
Adaugati rosiile si un vâ rf de ardei iute. Aduceti 1 5 litri de
apa la fierbere adaugati sare si gatiti taiteii Tagliolini (260g).
Scurgeti fidea lasati o cana de apa de gatit pentru a adauga la
sos. Se amesteca si se adauga uleiul (20 g).
Soia î
n stil mexican (pentru 4 persoane).
Spalati 3 capete de ceapa medie î n 4 linguri de ulei de masline
extra virgin. Câ nd ceapa î ncepe sa prinda culoarea maro adaugati
3 ardei taiati î n fâ sii de aproximativ 1/2 cm: 1 galben 1 rosu si
1 verde. Adaugati 300g de bucati de soia (hidratate conform
instructiunilor) 40 ml de sos Worcestershire si Tabasco sare si
piper dupa gust. Gatiti î ntro tigaie acoperita la foc mic timp de
40 de minute.
Goulash
de soia (pentru 6 persoane).
Se taie marunt 1 ceapa si se amesteca cu 4 linguri de ulei de
floarea-soarelui. Adaugati 3 catei de usturoi maruntit si 50 g de
sunca. Se presara cu 50 ml de vin alb sec si 3 linguri de paprika
dulce. Dupa evaporare se adauga treptat 250 ml de bulion de legume
si 1 kg de varza acra cruda. Gatiti timp de 30 de minute. Î n cele
din urma adaugati 600g de bucati de soia (hidratate conform
instructiunilor) si gatiti timp de 10 minute. Se condimenteaza si
se adauga 100 ml de smâ ntâ na se amesteca si se
serveste.
Valori nutritionale medii |
per 100g |
Energie |
1641 kJ/ 348 kcal |
Grasimi |
7 3 g |
din care acizi grasi saturati |
1 0 g |
Carbohidrati |
15 4 g |
din care zaharuri |
10 0 g |
Fibre |
20 7 g |
Proteine |
44 8 g |
Sare |
8 3 mg |
Tara de origine: Franta
Pastrare: î ntr-un loc uscat si racoros.
Termen de valabilitate: a se vedea data inscriptionata pe ambalaj/eticheta.
Modalitati de livrare si plata
LIVRARE
-
In Cluj-Napoca, transportul este 16 lei.
PLATA
- - Ramburs
- - Detalii: Pentru colete peste 4kg se percepe o taxa suplimentara de 2.5lei/kg.
Politica de retur
- - Produsul nu se poate returna.