Busuioc 1kg
- Online
Descriere
Raporteaza produsVânzatorul este direct răspunzator pentru produsul afișat în această pagină.
-
Gramaj1kg
-
Origineegipt
Specificatii
Busuiocul, ca si condiment este folosit si in bucataria romaneasca,
insa, de cele mai multe ori acesta se regaseste in forma uscata la
noi.
Extrem de popular in America si Italia, acest condiment este este
folosit si in bucataria franceza, tot preponderent in starea
sa naturala, cruda, in preparate bazate pe amestecuri de ierburi
si, de asemenea, in preparate din China, Vietnam si Thailanda.
Frunzele de busuioc sunt ovale, si au o textura diferita de la
matasoase la ridate, in functie de soi si de climatul in care sunt
produse.
Numele busuiocului vine din limba greaca, din basileus, care
inseamna rege. In timpuri stravechi, busuiocul era considerat a
avea puteri magice, iar grecii credeau ca daca il aveau la ei ii
apara de o creatura legendara care era jumatate dragos, jumatate
reptila. Busuiocul este cultivat de peste 5000 de ani si este
considerat, in mod incorect, originar din Mediteraneana, insa
botanistii cred ca el privine din Asia, mai exact din Thailanda si
Vietnam.
Busuiocul, denumit stiintific Ocimum basilicum, face parte din
familia Lamiaceae-lor si este inrudit cu alte condimente precum
lavanda, maghiranul, oregano, cimbru si menta. Pe piata exista
numeroase varietati de busuioc, insa cel mai des intalnit este
cultivat, de obicei, in tarile mediteraneene.
Busuioc vrac
Galerie foto
Modalitati de livrare si plata
LIVRARE
In Bucuresti
-
- Prin Curier rapid - 17 Lei in max. 2 zile lucratoare
In Romania:
-
- Prin Curier rapid - 17 Lei in max. 2 zile lucratoare
PLATA
- - Online
Politica de retur
- - Produsul se poate returna in maxim 3 zile lucratoare
- - Metoda de retur: Ramburs contravaloare produs
- - Costul transportului va fi suportat de catre cumparator
- - Alte detalii: Retur acceptat in conditiile Garantiei de Livrare