Profita din plin de vremea frumoasa. Ti-am pregatit oferte speciale!
Avem peste 5.000.000 de produse de la magazine si vanzatori profesionisti.  Pune in vanzare sau deschide-ti magazin online
Cos cumparaturi
Favorite

Cabana la Munte - Coada Lacului - Lesu

Produs vândut de
Taissya Vanzator
0% calificative pozitive (din 0 )
Anunt expirat la:
27 Iunie 2017 11:51:00
Localitate:
Bulz
Preț:
37.000,00

Anunturi imobiliare gratuite pe Okazii.ro

Vrei sa iti gasesti si tu un cumparator pentru casa, apartamentul sau terenul tau? Poti adauga un numar nelimitat de anunturi.
Adauga anunt gratuit

Cabana la Munte - Coada Lacului - Lesu - Descriere

Specificatii

Casa de vacanta situata in localitatea Lesu, Coada Lacului, intr-o zona linistita, la o distanta de 17 km de Stana de Vale, pe un teren in suprafata de 900 mp, pe plan drept pe 2 nivele. 

Cabana a fost construita in 2005, cu fundatie solida din piatra, geamuri si usi din lemn cu sticla termopan, acoperis de tigla si gard imprejmuire, respectiv acces la drumul principal ( front stradal ~20m).

Drumul prin localitate s-a refacut complet cu fundatie in perioada 2016-2017.

Suprafata construita: 100 m patrati, suprafata teren: 900 m patrati.

Casa cuprinde 4 camere, un living cu bucatarie , baie, 2 dormitoare si o terasa acoperita, precum si mansarda ce dispune de 2 incaperi. 

Incalzirea este asigurata de un semineu situat in mijlocul livingului (care incalzeste si mansarda) si 2 sobe de teracota plasate in camere, insotite de aparate de aer conditionat in fiecare dintre cele 3 camere. 

Baia este dotata cu chiuveta,wc,dus si boiler,care asigura apa calda si la bucatarie. 

Mansarda cuprinde 2 incaperi, una dintre ele are 4 paturi, masa, scaune, iar in cealalta se afla rezervorul de apa de 1000 litri. 

Exista si un barbeque acoperit, o fantana cu rezerva permanenta de apa de 3000 litri, canalizare proprie, fosa septica, precum si o magazie unde sunt depozitate unelte si lemne pentru foc.

De cate ori a fost vazut acest articol:

129