Cacao 20-22% grasime Solaris 75gr Cod: 26161
Cost unic de transport la toate comenzile acestui vanzator
-
Produs:Nou, Ofer garanție, Cu factură
-
Numar articol:175827495
-
Disponibilitate:Indisponibil
-
Preț:6,75 Lei
-
Anuntul a expirat la:27.10.2022, 00:46
-
Ai o nelamurire?
-
Vandut de:
-
Vinde si tu:Pune in vanzare un produs ca acesta
-
Optiuni:
Descriere
Vânzatorul este direct răspunzator pentru produsul afișat în această pagină.
Disponibilitate: Indisponibil - Vezi produse similare
Specificatii
CACAO 20-22% grasime 75 grame SOLARIS
Se foloseste la: la prajituri creme inghetata
Flavonoidele din cacao sunt responsabile pentru mentinerea corpului sanatos pentru ca acestea au capacitatea de a preveni bolile de inima.
Consumul de cacao poate sa duca la o scadere a tensiunii o sanatate mai buna a vaselor de sange dar si un nivel optim de colesterol.
Pentru Dieta DUKAN: aliment tolerat 1 lingurita/zi (5 grame)
Acest produs se intrebuinteaza in amestec cu zahar cu apa fierbinte sau cu lapte la prepararea bauturilor de cacao (la o cana utilizandu-se 5-1 g de pudra de cacao).
Se remarca printr-un continut ridicat de unt de cacao si o mireasma deosebita. Are o culoare mai intensa un gust mai puternic si mai pur in comparatie cu versiunile cu mai putina grasime. Antioxidantii din pudra de cacao protejeaza impotriva radicalilor liberi prevenind imbatranirea celulara.
Cacao este denumirea semintelor produse de arborele de cacao (Theobroma cacao) care dupa uscare se macina sub forma de pulbere fiind ingredientul principal in productia de ciocolata.
Este preferata bucatarilor si a patiserilor.
Se poate folosi la prepararea de prajituri creme trufe inghetata.
Se foloseste la: la prajituri creme inghetata
Flavonoidele din cacao sunt responsabile pentru mentinerea corpului sanatos pentru ca acestea au capacitatea de a preveni bolile de inima.
Consumul de cacao poate sa duca la o scadere a tensiunii o sanatate mai buna a vaselor de sange dar si un nivel optim de colesterol.
Pentru Dieta DUKAN: aliment tolerat 1 lingurita/zi (5 grame)
Acest produs se intrebuinteaza in amestec cu zahar cu apa fierbinte sau cu lapte la prepararea bauturilor de cacao (la o cana utilizandu-se 5-1 g de pudra de cacao).
Se remarca printr-un continut ridicat de unt de cacao si o mireasma deosebita. Are o culoare mai intensa un gust mai puternic si mai pur in comparatie cu versiunile cu mai putina grasime. Antioxidantii din pudra de cacao protejeaza impotriva radicalilor liberi prevenind imbatranirea celulara.
Cacao este denumirea semintelor produse de arborele de cacao (Theobroma cacao) care dupa uscare se macina sub forma de pulbere fiind ingredientul principal in productia de ciocolata.
Este preferata bucatarilor si a patiserilor.
Se poate folosi la prepararea de prajituri creme trufe inghetata.
Modalitati de livrare si plata
LIVRARE
-
In Cluj-Napoca, transportul este 16 lei.
PLATA
- - Ramburs
- - Detalii: Pentru colete peste 4kg se percepe o taxa suplimentara de 2.5lei/kg.
Politica de retur
- - Produsul nu se poate returna.