Carte de bucate. Preparate din peste si retete traditionale chinezesti - Eugenia Iorgoaea, Emilian Strainu
- La predare
- Ramburs
- Online
Descriere
Raporteaza produsVânzatorul este direct răspunzator pentru produsul afișat în această pagină.
SKU: 00040719
-
Vezi toate ofertele pentru
Specificatii
Busuiocul proaspat confera preparatelor din peste o
inconfundabila aroma mediteraneana. Este un ingredient ideal si in
combinatie cu oregano, coriandru sau rozmarin.
Coriandrul are gustul usor dulce si este folosit in multe mixuri
asiatice. Ofera una dintre cele mai puternice si mai intense arome
mancarurilor, de aceea este o planta aromatica perfecta pentru
innobilarea preparatelor din peste. Se combina bine cu chimionul si
ofera un gust senzational preparatelor pregatite la cuptor (in
special), evidentiind gustul si aroma pestelui. Se regaseste in
compozitia celor mai multe combinatii de condimente create special
pentru peste.
Cuisoarele au o aroma puternica si un gust iute intens. Ofera un
farmec aparte sosurilor si marinatelor din peste.
Frunzele de dafin, simbol al nobletii, dau si in cazul preparatelor
din peste o savoare unica.
Feniculul macinat este unul dintre cele mai bune condimente pentru
peste. Poate fi utilizat in special pentru pestele gras: somon,
macrou si hering. Se poate adauga si in salatele sau in sosurile
care se servesc alaturi de peste.
Ghimbirul se numara printre cele mai folosite condimente din
bucataria asiatica. Asezoneaza cu succes fructele de mare si
pestele.
Desi este destul de putin utilizat de amatorii de preparate din
peste, maghiranul dulce este unul dintre condimentele care se
preteaza cel mai bine acestor preparate. Este o planta inrudita cu
popularul oregano si este o alegere grozava pentru mancarurile cu
peste, datorita aromei dulci pe care o impregneaza subtil in
carne.
Atat semintele cat si frunzele de marar fac pereche buna cu gustul
si aroma pestelui, in nenumarate preparate si retete culinare.
Semintele de marar pisate se potrivesc de minune cu orice fel de
peste. Somonului pare totusi sa ii ,,placa" cel mai mult aroma
acestei ierburi aromatice.
Nucsoara este unul dintre cele mai bune condimente pentru peste, in
special pentru placintele preparate cu acest tip de carne, insa
poate fi adaugata si in sosuri. Se impaca excelent si cu fructele
de mare.
Patrunjelul este o planta aromatica excelenta pentru preparatele
din peste. In combinatie cu lamaia si untul, patrunjelul contribuie
nu doar la aromatizarea subtila si delicata a carnii, dar si la
fragezirea acesteia.
Piperul este condimentul bun la toate. Nu exista mancare si, cu
atat mai putin, tip de peste, care sa ,,strambe din nas" la aroma
indrazneata pe care o ofera acest condiment popular in toate
bucatariile lumii. Piperul este unul dintre cele mai populare si
mai versatile condimente din bucatarie, asa ca se poate combina cu
orice ingredient picant si aromat. Singurul lucru de care trebuie
tinut cont este cantitatea in care se foloseste.
Si rozmarinul face casa buna cu coriandrul in retetele cu peste.
Sunt folosite frecvent impreuna in astfel de preparate, intrucat
reusesc ,,sa exploateze" foarte bine aroma carnii si sa o
innobileze cu gusturi savuroase
.
Semintele de mustar sunt condimentele ideale pentru a pregati peste
in crusta. Combinatiile mustarului cu piper si oregano fac din
preparatele de peste un adevarat deliciu.
Turmericul (curcuma) are gustul piperat si aroma, usor lemnoasa. Se
potriveste de minune cu majoritatea ierburilor aromate. Are un
miros asemanator cu al ghimbirului, dar are aroma mai puternica si
este mai picant, fiind un ingredient din unele varietati de mustar
si inclus in lista de condimente care dau gustul specific al
sosului Worchestershire.
Fasole verde cu ciuperci proaspete
Crochete si bulete chinezesti
Coltunasi cu legume
Pilaf cu ciuperci si oua
Salata de varza dulce
Pateuri cu creveti
Ciuperci umplute cu spanac
Ciuperci umplute cu carne de pasare
Ciuperci cu mingi de dovlecei
Oua de prepelita si frunze de patrunjel
Preparate din peste cu sos tomat
Crap cu aroma de sancea,
pregatit la abur
Somn crocant cu costita
si mirodenii
Crap cu costita, muguri
de bambus si ciuperci
Somn marinat
File de salau cu
ficat de pui
si muguri
de bambus
Galerie foto
Modalitati de livrare si plata
LIVRARE
In Drobeta-Turnu Severin
-
- Predare personala in max. 2 zile lucratoare
-
- Prin Curier rapid - 19 Lei in max. 3 zile lucratoare
In Romania:
-
- Prin Curier rapid - 19 Lei in max. 3 zile lucratoare
PLATA
- - La predare
- - Ramburs
- - Online
Politica de retur
- - Produsul se poate returna in maxim 3 zile lucratoare
- - Metoda de retur: Ramburs contravaloare produs
- - Costul transportului va fi suportat de catre cumparator
- - Alte detalii: Retur acceptat in conditiile Garantiei de Livrare