Lista de cumparaturi pentru studenti este deschisa. Descopera ofertele!
Avem peste 5.000.000 de produse de la magazine si vanzatori profesionisti.  Pune in vanzare sau deschide-ti magazin online
Cos cumparaturi
Favorite

Casa de vacanta la munte Bran/ Moeciu/ Fundata

Produs vândut de
tominaaqua Vanzator
100% calificative pozitive (din 10 )
Anunt expirat la:
21 Aprilie 2012 09:08:00
Localitate:
Bucuresti
Preț:
10,00 Lei

Anunturi imobiliare gratuite pe Okazii.ro

Vrei sa iti gasesti si tu un cumparator pentru casa, apartamentul sau terenul tau? Poti adauga un numar nelimitat de anunturi.
Adauga anunt gratuit

Casa de vacanta la munte Bran/ Moeciu/ Fundata - Descriere

Specificatii

Istoric: Casa/cabana a fost construita in 2008 de o familie de romani traiti 30 de ani in America si intorsi dupa 89, care cu asta s-au ocupat in State: constructia de case din lemn in panta. Au construit-o pentru sufletul lor. In 2009, criza a venit si nevoia de lichiditati a facut sa trebuiasca sa o vanda. Fericitii cumparatori am fost noi. Atat de fericiti incat datorita naturii meseriei (calatorim foarte mult, permanent) am ajuns in 2 ani si jumatate de 4 ori, 2 ori in 2010 si de alte 2 ori anul trecut. De aceea am hotarat ca nu avem timp sa ne bucuram de ea si sa o intretinem si trebuie sa o vindem.

 

 

Masina nu se poate parca in perimetrul cabanei, ea fiind pozitionata undeva
sub o costisa, in varf de munte. In Sirnea se ajunge din DN care leaga Brasov de Pitesti, dupa Bran, Moeciu urmeaza Fundata, din Fundata exista un indicator de Sirnea - 3 km. Altitudine - 1.200 m, intre Piatra Craiului si Bucegi.

Exista acces auto pana in varful colinei-costisei, iar de acolo se coboara pe picioare, 30-50 de metri (circa 1-2 minute).

Distanta Bucuresti - Sirnea - pana in 200 km (varianta de la Predeal pe Paraul Rece), undeva 190km.

Utilitati: curent electric, apa, canalizare, prin fosa septica.

 

 

PRET 25.000 EURO

De cate ori a fost vazut acest articol:

96