Cholenat Anticolesterol Complex Forte Vitaking 60cpr Cod: vk1617
Cost unic de transport la toate comenzile acestui vanzator
-
Produs:Nou, Ofer garanție, Cu factură
-
Numar articol:192256951
-
Disponibilitate:Indisponibil
-
Preț:75,63 Lei
-
Anuntul a expirat la:27.10.2022, 00:44
-
Ai o nelamurire?
-
Vandut de:
-
Vinde si tu:Pune in vanzare un produs ca acesta
-
Optiuni:
Descriere
Vânzatorul este direct răspunzator pentru produsul afișat în această pagină.
Disponibilitate: Indisponibil - Vezi produse similare
Specificatii
Supliment
alimentar cu extract de Anghinare Orez-rosu fermentat si flavonoide
citrice. Anghinarea mentine la nivel normal grasimile din sâ nge si
colesterolul.
Anghinarea este o leguma considerata si o planta medicinala originara din Africa de Nord. Aghinarea este un adevarat deliciu fiind cultivata î nca de pe vremea grecilor si romanilor iar î n zilele noastre este din ce î n ce mai apreciata de gastronomia europeana. Î n antichitate fiind utilizata initial î n scop alimentar exista surse documentare care fac referire la efectul terapeutic al plantei.
Extract de Orez-rosu fermentat
Orezul rosu este consumat de secole î n Orientul Î ndepartat î n Japonia si China nu doar ca aliment ci si ca substanta cu efect terapeutic î n medicina populara. Mai mult î n zilele noastre î n tarile occidentale î ncepe sa se raspandeasca si î n cercul terapeutilor naturisti.
Î nsa nu orezul î nsusi este interesant ci drojdia o ciuperca parazita ce se formeaza pe orezul rosu. Culoarea orezului se datoreaza ciupercii Monascus purpureus. Deci orezul î n sine are initial o culoare alba fiind fermentat apoi de ciuperca Monascus purpureus capatâ nd astfel o culoarea rosie. Î n Orientul Î ndepartat si î n China Orezul rosu este foarte popular de mult timp fiind mentionat si î n cartile medicinii traditionale chineze antice.
Flavonoide
Substantele flavonoide denumite uneori bioflavonoide sunt raspunzatoare pentru gustul si mirosul caracteristic al fructelor si legumelor. Din cauza lor difera gustul si mirosul spanacului de cel al portocalei din cauza lor ardeiul are culoare rosie iar afinele sunt albastre. Î nsa flavonoidele î nseamna mult mai mult decâ t gustul si mirosul fructelor.
Vitaminele P descoperite de Szent-Gyö rgyi
Szent-Gyö rgyi Albert a fost primul care a descris compusul abia cunoscut pe atunci si pe care l-a denumit vitamina P. Si pentru ca î n anii 30 acest compus parea sa fie vital l-a identificat ca fiind o vitamina ca si multe alte microelemente nutritive pe vremea aceea. Astazi nu mai sunt denumite vitamine P î nsa ramâ n compusi vegetali foarte valorosi.
Anghinarea este o leguma considerata si o planta medicinala originara din Africa de Nord. Aghinarea este un adevarat deliciu fiind cultivata î nca de pe vremea grecilor si romanilor iar î n zilele noastre este din ce î n ce mai apreciata de gastronomia europeana. Î n antichitate fiind utilizata initial î n scop alimentar exista surse documentare care fac referire la efectul terapeutic al plantei.
Extract de Orez-rosu fermentat
Orezul rosu este consumat de secole î n Orientul Î ndepartat î n Japonia si China nu doar ca aliment ci si ca substanta cu efect terapeutic î n medicina populara. Mai mult î n zilele noastre î n tarile occidentale î ncepe sa se raspandeasca si î n cercul terapeutilor naturisti.
Î nsa nu orezul î nsusi este interesant ci drojdia o ciuperca parazita ce se formeaza pe orezul rosu. Culoarea orezului se datoreaza ciupercii Monascus purpureus. Deci orezul î n sine are initial o culoare alba fiind fermentat apoi de ciuperca Monascus purpureus capatâ nd astfel o culoarea rosie. Î n Orientul Î ndepartat si î n China Orezul rosu este foarte popular de mult timp fiind mentionat si î n cartile medicinii traditionale chineze antice.
Flavonoide
Substantele flavonoide denumite uneori bioflavonoide sunt raspunzatoare pentru gustul si mirosul caracteristic al fructelor si legumelor. Din cauza lor difera gustul si mirosul spanacului de cel al portocalei din cauza lor ardeiul are culoare rosie iar afinele sunt albastre. Î nsa flavonoidele î nseamna mult mai mult decâ t gustul si mirosul fructelor.
Vitaminele P descoperite de Szent-Gyö rgyi
Szent-Gyö rgyi Albert a fost primul care a descris compusul abia cunoscut pe atunci si pe care l-a denumit vitamina P. Si pentru ca î n anii 30 acest compus parea sa fie vital l-a identificat ca fiind o vitamina ca si multe alte microelemente nutritive pe vremea aceea. Astazi nu mai sunt denumite vitamine P î nsa ramâ n compusi vegetali foarte valorosi.
Cholenat anticolesterol complex forte | ||
Supliment alimentar | Notificare: SNPMAPS: AA 11079/2017 | |
Ingredient activ | Cantitate | %VNR |
Extract de Anghinare | 600mg | ***** |
Drojdie de Orez-rosu | 200mg | ***** |
Biofavonoide din citrice | 160mg | ***** |
Ingrediente: extract 3-4:1 din frunze de Anghinare (Cynara scolymus)* agenti de incarcare: celuloza microcristalina fosfat dicalcic drojdie de Orez-rosu (seminte de Orez-rosu/Oryza sativa inoculate cu miceliu si spori de Monascus purpureus cu 1 5% monacolin K 1 5%)* extract 4:1din fructe de citrice (Citrus spp.) cu 60% bio avonoide exprimate î n hesperidina agenti antiaglomeranti: dioxid de siliciu stearat de magneziu (*î n baza de maltodextrina). | ||
Mod de utilizare: un comprimat î nainte de prâ nz si un comprimat î nainte de cina cu lichid din abundenta. Numai pentru adulti. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. Produsul este un supliment alimentar si nu trebuie sa î nlocuiasca o dieta variata si echilibrata si un stil de viata sanatos. A nu se lasa la î ndemâ na si vederea copiilor mici! A se pastra la temperatura camerei ferit de caldura umiditate si lumina excesiva. |
||
Continut: 60 comprimate 48g |
Modalitati de livrare si plata
LIVRARE
-
In Cluj-Napoca, transportul este 16 lei.
PLATA
- - Ramburs
- - Detalii: Pentru colete peste 4kg se percepe o taxa suplimentara de 2.5lei/kg.
Politica de retur
- - Produsul nu se poate returna.