Numar articol: 228842961. Vezi produse asemanatoare.
Pune in
vanzare un produs ca acesta
Condiment Bio Turmeric Macinat Longevita 40gr
Cost unic de transport la toate comenzile acestui vanzator
Disponibilitate:
In stoc
1 disponibil
Primesti 10 puncte in aplicatie
Produs:
Nou, Ofer garanție, Cu factură
Politica de retur:
Acest produs poate fi returnat in 3 zile
Detalii
Plata:
- Ramburs
- Online
- Pentru colete peste 4kg se percepe o taxa suplimentara de 2.5lei/kg.
Descriere
Raporteaza produsVânzatorul este direct răspunzator pentru produsul afișat în această pagină.
Specificatii
Condiment TURMERIC Macinat 40
grame LONGEVITA
Turmericul este un condiment important in India, care produce aproape intreaga recolta a globului si consuma 80% din ea.
Utilizarea turmericului dureaza de aproape 4000 de ani, contemporana cu cultura vedica a Indiei, cand era condimentul principal si avea si semnificatie religioasa.
In India contemporana, inca mai este adaugat la aproape orice fel de mancare, cu carne sau vegetariana.
Cele mai mari cantitati se pot gasi in lintea fiarta sau in cartofi. Mai mult, apare si in feluri cu orez (pullao), desi orezul colorat cu turmeric nu este foarte comun in India, ceea ce poate parea surprinzator pentru cei care considera orezul cu curry ca fiind “tipic indian”.
Cu toate acestea, turmericul face parte din toate pudrele de curry (vezi frunzele de curry pentru mai multe informatii despre acest amestec de condimente anglo-indian).
Datorita influentei indiene, turmericului si-a gasit drum si catre bucataria etiopiana (vezi piperul lung).
In Asia de sud-est, condimentul proaspat este preferat celui uscat. In Thailanda, rizomul proaspat este ras si adaugat in felurile cu curry; este de asemenea inclus in pasta galbena de curry (vezi nuca de cocos pentru mai multe informatii despre curry thailandez si pastele de curry).
Orezul galben (nasi kuning) este popular in insulele rasaritene ale Indoneziei; isi trage culoarea din turmeric proaspat sau uscat. In Bali, singurul loc din Indonezia in care a supravietuit hinduismul, un nasi kuning foarte gustos se prepara din orez, turmeric, lapte de nuca de cocos si frunze aromatice (frunze de dafin indonezian, iarba de lamaie si frunze de pandanus).
Turmericul este uneori confundat cu sofranul, pentru ca are calitati colorante similare, cu toate ca sofranul da o culoare mai portocalie.
Cum turmericul nu are si aroma fascinanta a sofranului, nu este un substitut acceptabil, si nici macar o alternativa viabila.
Turmericul trateaza intestinul iritabil.
Curcumina, ingredientul care ofera turmericului culoarea galbena, este un antiinflamator eficient.
Ajuta la combaterea afectiunii intestinului iritabil, a colitelor ulcerative, a artritei reumatoide, a cancerului si a bolii Alzheimer.
Turmericul este un condiment important in India, care produce aproape intreaga recolta a globului si consuma 80% din ea.
Utilizarea turmericului dureaza de aproape 4000 de ani, contemporana cu cultura vedica a Indiei, cand era condimentul principal si avea si semnificatie religioasa.
In India contemporana, inca mai este adaugat la aproape orice fel de mancare, cu carne sau vegetariana.
Cele mai mari cantitati se pot gasi in lintea fiarta sau in cartofi. Mai mult, apare si in feluri cu orez (pullao), desi orezul colorat cu turmeric nu este foarte comun in India, ceea ce poate parea surprinzator pentru cei care considera orezul cu curry ca fiind “tipic indian”.
Cu toate acestea, turmericul face parte din toate pudrele de curry (vezi frunzele de curry pentru mai multe informatii despre acest amestec de condimente anglo-indian).
Datorita influentei indiene, turmericului si-a gasit drum si catre bucataria etiopiana (vezi piperul lung).
In Asia de sud-est, condimentul proaspat este preferat celui uscat. In Thailanda, rizomul proaspat este ras si adaugat in felurile cu curry; este de asemenea inclus in pasta galbena de curry (vezi nuca de cocos pentru mai multe informatii despre curry thailandez si pastele de curry).
Orezul galben (nasi kuning) este popular in insulele rasaritene ale Indoneziei; isi trage culoarea din turmeric proaspat sau uscat. In Bali, singurul loc din Indonezia in care a supravietuit hinduismul, un nasi kuning foarte gustos se prepara din orez, turmeric, lapte de nuca de cocos si frunze aromatice (frunze de dafin indonezian, iarba de lamaie si frunze de pandanus).
Turmericul este uneori confundat cu sofranul, pentru ca are calitati colorante similare, cu toate ca sofranul da o culoare mai portocalie.
Cum turmericul nu are si aroma fascinanta a sofranului, nu este un substitut acceptabil, si nici macar o alternativa viabila.
Turmericul trateaza intestinul iritabil.
Curcumina, ingredientul care ofera turmericului culoarea galbena, este un antiinflamator eficient.
Ajuta la combaterea afectiunii intestinului iritabil, a colitelor ulcerative, a artritei reumatoide, a cancerului si a bolii Alzheimer.
Galerie foto
Modalitati de livrare si plata
LIVRARE
In Cluj-Napoca
-
- Prin Curier rapid - 21 Lei in max. 6 zile lucratoare
In Romania:
-
- Prin Curier rapid - 21 Lei in max. 6 zile lucratoare
PLATA
- - Ramburs
- - Online
- - Detalii: Pentru colete peste 4kg se percepe o taxa suplimentara de 2.5lei/kg.
Politica de retur
- - Produsul se poate returna in maxim 3 zile lucratoare
- - Metoda de retur: Ramburs contravaloare produs
- - Costul transportului va fi suportat de catre cumparator
- - Alte detalii: Retur acceptat in conditiile Garantiei de Livrare
Optiunea ta
Condiment Bio Turmeric Macinat Longevita 40gr