Numar articol: 228839195
Pune in
vanzare un produs ca acesta
Cous Cous din Grau Spelta Bio 250 grame Paradisul
Cost unic de transport la toate comenzile acestui vanzator
Disponibilitate:
In stoc
1 disponibil
Primesti 14 puncte in aplicatie
Produs:
Nou, Ofer garanție, Cu factură
Politica de retur:
Acest produs poate fi returnat in 3 zile
Detalii
Plata:
- Ramburs
- Online
- Pentru colete peste 4kg se percepe o taxa suplimentara de 2.5lei/kg.
Descriere
Raporteaza produsVânzatorul este direct răspunzator pentru produsul afișat în această pagină.
Specificatii
Descriere
Cous cous de grau
spelta , paste fainoase de calitate pentru diverse garnituri sau
servite ca atare. Sunt un ingredient aparte si in diverse salate
sau supe, servite cu branza ori cu sosuri gustoase
etc.
Stiati
ca?
Cus cus / cuscus
este un preparat obtinut de obicei din gris, traditional in tarile
arabe din nordul Africii, care a patruns si in bucatariile
europene.
Graul spelta
(Triticum aestivum ssp. spelta) este o specie hexaploida de grau
cultivata inca din epoca bronzului, mai ales de catre popoarele
germanice.
Se pare ca a rezultat initial prin hibridare dintr-o specie tetraploida cultivata de grau, precum graul emmer si o specie salbatica diploida cunoscuta sub numele de iarba-caprei (Aegilops tauschii), dar unele soiuri tarzii din Europa, aparute acum 8000 de ani, pot fi rezultatul unei a doua hibridizari dintre graul emmer si o varianta a graului spelta pentru paine.
Are bobul sticlos ce ramane ,,imbracat" in palee dupa treierat si rezistent la ger si boli.
Desi are un continut ridicat de gluten, graul spelta este usor digerabil datorita proteinelor pe care le contine si datorita structurii amidonului sau. Substantele nutritive din graul spelta au o solvabilitate rapida in apa, de aceea sunt asimilate mai usor iar procesul de digerare este mai putin intens. Faina obtinuta din graul spelta este de foarte buna calitate pentru brutarii, nefiind necesara adaugarea de substante ameliorante.
Se pare ca a rezultat initial prin hibridare dintr-o specie tetraploida cultivata de grau, precum graul emmer si o specie salbatica diploida cunoscuta sub numele de iarba-caprei (Aegilops tauschii), dar unele soiuri tarzii din Europa, aparute acum 8000 de ani, pot fi rezultatul unei a doua hibridizari dintre graul emmer si o varianta a graului spelta pentru paine.
Are bobul sticlos ce ramane ,,imbracat" in palee dupa treierat si rezistent la ger si boli.
Desi are un continut ridicat de gluten, graul spelta este usor digerabil datorita proteinelor pe care le contine si datorita structurii amidonului sau. Substantele nutritive din graul spelta au o solvabilitate rapida in apa, de aceea sunt asimilate mai usor iar procesul de digerare este mai putin intens. Faina obtinuta din graul spelta este de foarte buna calitate pentru brutarii, nefiind necesara adaugarea de substante ameliorante.
Preparare:
se pun in de doua
ori mai multa apa clocotita timp de 15 minute sau se prepara pe
aburi pana capata consistenta dorita.
Valori
nutritionale/100g:
Energie:
1507kJ/356Kcal
Proteine:
12g
Grasimi: 2.2g din
care acizi grasi saturati 0.4g
Carbohidrati: 69g
din care zaharuri 4.6g
Fibre:
6.1g
Sare:
<0.01g.
Modalitati de livrare si plata
LIVRARE
In Cluj-Napoca
-
- Prin Curier rapid - 21 Lei in max. 6 zile lucratoare
In Romania:
-
- Prin Curier rapid - 21 Lei in max. 6 zile lucratoare
PLATA
- - Ramburs
- - Online
- - Detalii: Pentru colete peste 4kg se percepe o taxa suplimentara de 2.5lei/kg.
Politica de retur
- - Produsul se poate returna in maxim 3 zile lucratoare
- - Metoda de retur: Ramburs contravaloare produs
- - Costul transportului va fi suportat de catre cumparator
- - Alte detalii: Retur acceptat in conditiile Garantiei de Livrare
Optiunea ta
Cous Cous din Grau Spelta Bio 250 grame Paradisul