Avem peste 6.000.000 de produse de la magazine si vanzatori profesionisti in Okazii.ro Marketplace
Cos cumparaturi
Favorite

Crema cu tamaie ?Atelier Treya

Livrare gratuita la comenzile de 250 lei

Descriere

Vânzatorul este direct răspunzator pentru produsul afișat în această pagină.

Disponibilitate: Indisponibil - Vezi produse similare

Specificatii

Cremă cu tămâie – 50 ml

Proprietăți

Crema cu tămâie are efect calmant, antiedematos, astringent și cicatrizant, antiinflamator și antibacterian.

Conținut

Amestec omogen în formă lichidă ce are în compoziția sa: ace de tuia, ceară de albine, flori de arnică, ciuboțica cucului, coada șoricelului și gălbenele, fructe de cătină, castan sălbatic și ienupăr, frunze de castan sălbatic, măghiran, mărul lupului, rozmarin, salvie și spânz, gelatină, glicerină, rădăcină de angelică, curcuma, echinacea, obligeană și tătăneasă, partea aeriană de la linariță, pedicuță și pelin alb, sulfat de glucozamină, ulei esențial de eucalipt/mentă, tămâie naturală, turită mare, unt, vitamina A.

Descriere

Angelica (Angelica Officinalis) este o plantă din familia Apiaceae. Substanţele fitochimice din rãdãcina de angelicã au proprietãţi tonice, stimulente, carminative, stomahice. Uleiul volatil din angelicã are efecte excitante asupra sistemului nervos central, la administrare în doze mici, în timp ce la doze mari manifestã o acţiune puternic inhibitoare, deprimantã, afectând chiar luciditatea.

Arnica (Arnica Montana) este o plantă din familia Asteraceae din ale cărei flori se prepară extracte ce acționează ca pansament, antiseptic și cicatrizant în cazul rănilor, decongestionează umflăturile și loviturile, înviorează tenurile palide. Indicațiile terapeutice pentru utilizare arnicăi sunt fracturile, contuziile, entorsele, rănile, ulcerul varicos, accidentele vasculare, semiparezele, deficiențele imunitare, insomniile, stări de teamă, palpitațiile cardiace, cancerul de piele cu leziuni întinse, tumorile abdominale, angina pectorală și ischemia cardiacă.

Cătina albă (Hippophae Rhamnoides) este un arbust foarte ramificat și spinos din familia Elaeagnaceae. Uleiul obținut prin presarea la rece a fructelor (Fructus Hippophae) este nutritiv și vitaminizant și are efecte protectoare față de radiațiile ionizate și de refacere a capilarelor. Protejează tegumentele și mucoasele, tratează arsurile și degerăturile, hrănește și întreține pielea. Datorită complexului de vitamine pe care-l conține, cătina albă este un tonifiant general.

Castan sălbatic (Aesculus Hippocastanum) este un arbore din familia Sapindaceae. Extractele de castan au efect antiedematos, antiinflamator (diminuând fragilitatea capilarelor), astringent și cicatrizant și sunt folosite în tratarea flebitelor, varicelor, hemoroizilor. Preparatele din castan sunt urtilizate și în cazuri de anemie, stare de slăbiciune și dificultăți de concentrare.

Ceară de albine este un ingredient natural folosit din vechime în produsele cosmetice, medicinale și pentru prepararea lumânărilor. Fiind un ingredient care conferă pielii emoliență și catifelare, a fost apreciată din cele mai vechi timpuri. Are efect calmant și ajută pielea să-și mențină hidratarea. Are și rol de barieră de protecție, formând un strat fin pe piele. Ceara de albine conține o serie de principii care rămân active chiar și după prelucrarea termică. Ceara de albine purificată, care prin filtrare și tratare termică devine albă și cu un miros mai puțin pregnant față de varianta galbenă, dă libertate la crearea compozițiilor fără influență asupra culorii sau parfumului rezultat.

Ciuboțica cucului (Primula Officinalis) este o plantă din familia Primulaceae. Are acţiune antispastică, emolientă, fluidifiant al secreţiilor bronşice, secretolitică, diaforetică, calmantă, sedativă, cicatrizantă, sudorifică. Este recomandată în caz de bronşite, pneumonie, astm bronşic, tuse, gripă, disfuncţii gastro-intestinale, cefalee, migrene, nevralgii, tulburări nervoase, insomnie, boli cardiace, combate nevrozele cardiace, previne formarea calculilor vezicali.

Coada șoricelului (Achillea Millefolium) este o plantă perenă ierboasă stoloniferă din familia Asteraceae. Extractele obținute din coada șoricelului au efecte calmante, antiinflamatoare, cicatrizante, antihemoragice, astringente, antiperspirante și dezinfectante, regenerând toate țesuturile.

Curcuma sau turmenicul sau șofranul indian (Curcuma LOnga) este o plantă din familia Zingiberaceae, cu proprietăți calmante (în cazul durerilor reumatice), antiinflamatoare și antioxidante, și care protejează împotriva bolilor de piele. Curcuminul ajută la neutralizarea radicalilor liberi și previne deteriorarea celulelor pielii, accelerând și îmbunătățind procesul de absorbție al colagenului. De asemenea, curcuminul ajută la ameliorarea unor boli de piele precum psoriazisul, acneea și dermatitele.

Echinaceea (Echinaceea Augustifolia) este o plantă din familia Asteraceae din care se obțin extracte utilizate pentru combaterea răcelii, gripelor și infecțiilor tractului respirator, prevenirea/tratarea afecțiunilor hepatice, combaterea infecțiilor tractului urinar, tratarea afecțiunilor bucale, vindecarea rănilor, eczemelor și psoriazisului și tratarea virusului herpes simplex. Echinaceea are rol antioxidant, anti aging, susține sănătatea creierului, crește performanța sportivă și scade tensiunea arterială.

Eucaliptul (Eucalyptus Aetheroleum) este un arbore din familia Myrtaceae, cu frunzele mereu verzi, cu efecte antiseptice, bactericide, antifungice, antivirale, antifebrile, expectorante, sudorifice, astringente, hemostatice, cicatrizante, emoliente, antiasmatice, antinevralgice, antireumatice și antisalmonelice.

Gălbeneaua (Calendula Officinalis) este o plantă ce face parte din familia Asteraceae. Extractele din flori de gălbenele au efect antiinflamator și reparator al pielii, calmează iritațiile, îngrijesc pielea sensibilă, pielea afectată de roșeață, cuperoză, eczeme sau arsuri solare.

Glicerina (C3H8O3) sau glicerolul este cel mai simplu alcool trihidroxilic cu masa moleculară 92,09. Glicerina este un compus organic, alcătuit din carbon, oxigen și hidrogen, ce formează un lichid vâscos/siropos, incolor, inodor, dulce, solubil în apă și alcool, dar care se evaporă și îngheață greu.

Este cel mai bun umectant care se găsește în natură, reușind să conserve perfect umiditatea în epidermă, oferind astfel o hidratare profundă pielii uscate. Glicerina ajută la construirea structurii epidermei, fiind potrivită mai ales pentru pielea sensibilă și uscată, lăsând-o sănătoasă și catifelată. Nu provoacă iritații și alergii și nu este toxică.

Ienupărul (Juniperus Communis) este un conifer din familia Cupressaceae. Există peste 60 de specii de ienupăr utilizate în vederea obținerii de extracte folosite împotriva a peste 50 de tulpini de bacterii (Brucella, Acinetobacter, Brevundimons, Enterobacter, Escherichia, Micrococcus, Pseudomonas, Staphylococcus). Ienupărul este antibacterian, antifungic, antiinflamator, antimicrobian, antioxidant, antireumatic, antiseptic. Totarolul conținut de inupăr este un compus antibacterian puternic cu efecte asupra enterococilor, stafilococilor, streptococilor și microbacteriilor. Este eficient în tratarea acneei severe și a altor boli de piele.

Linarița (Linaria Vulgaris) este o plantă perenă ce face parte din familia Plantaginaceae. Are proprietăți depurative, purgative, diuretice, laxative, vermifuge, antihemoroidale, amoliente, sudorifice, rezolutive, antihemoragice și antiacneice. Linarița este folosită și în tratarea și ameliorarea dermatozelor, leucoreei, dismenoreei și hipertrofiei prostatei.

Măghiranul (Origanum Majorana) este o plantă ierboasă perenă din familia Lamiaceaelor. Maghiranul este o plantă medicinală considerată remediu natural în tratamentul balonărilor, durerilor reumatice, gastritei hipoacide, tulburărilor care intervin la menopauză, insomniilor, durerilor de cap, afecțiunilor renale, stărilor de nervozitate și menstruației însoțită de dureri. Totodată, măghiranul ameliorează stările anxioase, palpitațiile și bronșita, dar și afecțiunile tractului urinar.

Mărul lupului (Aristolochia Clematitis) este o plantă perenă erbaceee din familia Aristolochiaceae. Extractele obținute din mărul lupului îmbunătățesc sănătatea epidermei, ameliorează imperfecțiunile pielii, previn apariția proceselor inflamatoare, ameliorează afecțiuni ale pielii precum petele, eczemele, ulcerațiile, dermatitele.

Menta (Mentha Aquatica) este o plantă din familia Lamiaceae. Uleiul esențial de mentă ajută la calmarea iritațiilor pielii și a mușcăturilor de insecte. Menta are acțiune analgezică slabă, antiseptică, bacteriostatică, astringentă, antiemetică puternică și antiperspirantă.

Obligeana (Acorus Calamus) este o plantă erbacee ce face parte din familia Acoraceae. De la obligeană se folosesc în scopuri terapeutice rădăcinile, care ajută în curățarea intestinelor de mucozități, calmează sistemul nervos și ajută în tratarea balonărilor, artritei, diareei, tulburărilor digestive, anemiei, ulcerului stomacal, hiperacidității gastrice și stărilor de greață și vomă, hipermetabolismului, hipotoniei intestinale, hidropiziei, bolilor de splină, ficat și pancreas. În tratamente este utilizată ca remediu pentru tratarea degerăturilor, circulației periferică scăzute la mâini și picioare.

Pedicuța (Lycopodium Clavatum) este o plantă din familia Lycopodiaceae. Pedicuţa are proprietăţi diuretice, purgative,  antitumorale, antireumatismale, combate căderea părului şi îi stimulează creşterea şi este eficientă  contra transpiraţiei abundente. Fitoterapia cu pedicuţă este indicată în  combaterea dependenţelor (nicotinism, alcoolism, consum de medicamente), litiază renală, vezicală, hepatite, ciroză hepatică. În uz extern, preparatele cu pedicuţă snt folosite pentru eczeme, dermatite (dermatita noului- născut), arsuri, răni deschise, reumatism, lombosciatică, cârcei la picioare, crampe musculare, paralizii faciale, hiperhidroză (transpiraţia excesivă), hemoroizi, alopecie sau escare.

Pelinul (Artemisia Absinthium) este o plantă aromatică medicinală din familia Asteraceae, cu proprietăți anticancericegene, antibacteriene, antihelmitice, antidepreseive, antifungice, antimicrobiene, anticonvulsive, antitumorale, astringente, vermifuge, vasodilatatoare, antiinfecțioase, antiparazitare, antivirale, febrifuge.

Rozmarinul (Rosmarinus Officinallis) este o plantă lemnoasă perenă ce face parte din familia Labiatae ale cărei vârfuri florale (Herba Rosmarini) sunt folosite atât în industria alimentară, cât și în cea a parfumurilor și cosmeticelor. Ajută la vindecarea rănilor, a eczemelor, a echimozelor și la calmarea durerilor reumatice. Este un antiseptic și un antifungic excelent.

Salvia (Salvia Officinalis) este o plantă din familia Lamiaceae din ale cărei frunze este obținut un ulei cu proprietăți lipolitice, anticelulitice, colagoge, antibacteriene, antifungice, regeneratoare cutanate, cicatrizante și care facilitează eliminarea grăsimilor. De asemenea, are efect estrogen-mimetic, emenagog și regulator sudoripar.

Spânzul (Helleborus Purpurascens) este o plantă din familia Ranunculaceae. Rizomul de spânz este utilizat în industria farmaceutică, în producerea unor medicamente pentru bolile de inimă. Fitoterapia pe bază de spânz ajută la acumularea colecţiilor purulente şi eliminarea acestora, are acţiune antitumorală, citostatică, regenerant tisulară, purgativă, ocitocică, vasodilatatoare. Sub formă de unguent, alifie sau geluri, spânzul ameliorează durerile reumatismale articulare, spondilita anchilopoetică, artrozele, poliartritele, mialgiile şi nevralgiile. De asemenea, produsele pe bază de spânz sunt recomandate în tromboze, tromboflebite, ulcer de gambă, senzaţie de picioare grele, inflamaţie şi tumefieri, luxaţii, entorse, bursite, tendenite şi varice.

Sulfatul de glicozamină (C6H13NO5) este un aminozahar și un precursor în sinteza biochimică a proteinelor și lipidelor glicozilate. Glucozamina face parte din structura polizaharidelorchitosanului și chitinei. Glucozamina este una dintre cele mai abundente monozaharide. Se obține comercial prin hidroliza exoscheletelor crustaceelor sau, mai rar, prin fermentația unor cereale, cum ar fi porumbul sau grâul. Prin natura sa, glucozamina acționează în sensul menținerii sănătății tuturor țesuturilor conjunctive din organism având efecte antiinflamatoare, analgezice și regenerante, reconstruiește și protejează cartilajele ceea ce o recomandă în tratarea artritei și osteoartritei și în ameliorarea durerilor articulare.

Tămâia este rășina arborelui de tămâie (Boswellia Serrata), arbore ce face parte din familia Burseraceae. Preparatele pe bază de tămâie sunt utilizate pentru îmbunătățirea sănătății articulare, colita ulcerativă, dar constituie și tonice eficiente în vindecarea inflamațiilor pielii, depigmentării acesteia sau acneei.

Tătăneasă (Symphytum Officinale) este o plantă medicinală ierboasă din familia Boraginaceae cu efecte antiinflamatoare, astringente, cicatrizante și emoliente.

Tuia (Thuja Occidentalis) este un gen de conifere din familia Cupressaceae. Extractele obținute din acest conifer au proprietăți antifungice, antibacteriene și cicatrizante, fiind tonice foarte bune pentru piele și sunt folosite pentru tratarea condiloamelor (geni genitali), pentru calmarea durerilor produse de gută și artrită, pentru tratarea acneei, a ulcerațiilor de piele, a bătăturilor și a ciupercilor unghiilor, pentru a combate mirosul neplăcut al picioarelor, dar și pentru a trata vegetațiile anale și veneriene. Extractele de tuia sunt folosite cu succes în situații precum: ten și piele sensibilă la infecții, ulceratii pe piele, adjuvant in fibroame, adenoame, adenofibroame, polipi – se aplica de 2 ori pe zi crema de tuia pe zona afectata. Este un tratament folosit cu succes în mod tradițional chiar și contra nodulilor mamari, contra fibromului uterin și a chisturilor ovariene, contra polipilor de tot felul, precum și contra formațiunilor tumorale care apar la nivelul pielii, reumatism (inclusiv cu deformări articulare), eczeme infecțioase sau ciuperci parazite.

Turița mare (Agrimonia Eupatoria) este o plantă erbacee din familia Rosaceae, cu proprietăți decongestiv-hepatice, colagoge, antiinflamatoare, astringente, cicatrizante, resorbante, anticancerigene și este utilizată pentru o gamă largă de afecțiuni: răni infectate, tăieturi, varice, urticarie alimentară, entorse, luxații, contuzii, dermatite cronice, ulcer varicos, înțepături de insecte, mușcături de șerpi, stomatite, afte, gingivite, amigdalită, faringită, ulcerații bucale.

Untul este un produs lactat obținut prin agitarea/baterea smântânei. Untul constă din grăsime care înconjoară minuscule picături de apăproteine și din lapte. Cea mai des întâlnită formă de unt este cea obținută din lapte de vacă, dar se poate obține și din laptele altor mamifere, inclusiv oaiecaprăbivoliță sau iac. Untului i se pot adăuga uneori sare (pentru mărirea perioadei de conservare), arome, sau conservanți.

Vitamina A este cunoscută pentru efectele sale benefice asupra pielii și este considerată cel mai puternic agent anti-aging. Aceasta ajută la diminuarea ridurilor fine, a petelor pigmentare și stimulează sinteza colagenului, constituind astfel un ajutor de bază în rejuvenarea tenului matur. În tratamentul acneei comedogenice, vitamina A ajută la diminuarea aderenței keratinocitelor (celule care formează un strat ocluziv la suprafața pielii și blochează porii) și astfel este oprită dezvoltarea punctelor negre sau albe. Anumite afecțiuni dermatologice, precum psoriazisul vulgar, pot fi ameliorate prin acțiunea antiinflamatorie și de corectare a tulburărilor de diferențiere epidermică.

Proprietăți

Crema cu tămâie are efect calmant, antiedematos, astringent și cicatrizant, antiinflamator și antibacterian.

 

Modalitati de livrare si plata

LIVRARE

In Constanta

  • - Predare personala - Constanta in max. 2 zile lucratoare

PLATA

  • - La predare
  • - Ramburs
  • - Ramburs cu Garantia de Livrare GdL

    Curierul special îți livrează produsul pe care tu îl achiți la primire. Dacă produsul nu este ca în descriere, îți recuperezi banii, inclusiv taxele de transport.

Politica de retur

  • - Produsul se poate returna in maxim 3 zile lucratoare
  • - Metoda de retur: Ramburs contravaloare produs
  • - Costul transportului va fi suportat de catre cumparator
  • - Alte detalii: Retur acceptat in conditiile Garantiei de Livrare
Fii primul care scrie un review

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Adauga review