Avem peste 6.000.000 de produse de la magazine si vanzatori profesionisti in Okazii.ro Marketplace
Cos cumparaturi
Favorite

Cuptor cu convectie aer cald, Marca: SBN, MODEL: SBN-CONVECTION-OVEN-12

Anunt expirat la:
20 Octombrie 2021 10:04:00
Localitate:
Cluj-Napoca
Preț:
32.000,00 Lei

Anunturi imobiliare gratuite pe Okazii.ro

Vrei sa iti gasesti si tu un cumparator pentru casa, apartamentul sau terenul tau? Poti adauga un numar nelimitat de anunturi.
Adauga anunt gratuit

Descriere

Vânzatorul este direct răspunzator pentru produsul afișat în această pagină.

Specificatii

CUPTOR CU CONVENTIE AER CALD
MODEL: SBN-CONVECTION-OVEN-12
MARCA:SBN

Specifica?ie tehnice:
-       Putere: 12.5 kW, 380V / 50Hz
-       Sursa de putere: electric
-       Capacitate: 12 tavi cu carucior
-       Dimensiune (L * W * H) : 930*890*1550mm
-       Dimensiune interioara: 700*500*775 mm
-       Dimensiune rack: 465*600*1218/ 95 mm
-     Greutate: 300 kg
           -     Pulverizare: func?ie de pulverizare automata a apei 
-     Convec?ie aer: circula?ie aer cald Incluse cu rotile

Descriere: 
Ideal pentru orice bucatarie - in restaurante, baruri, cantine - pentru prajituri, paine, carne de prajit, peste si pasari
Modul de abur permite prepararea mancarurilor de peste si legume sanatoase si usoare
Generarea directa de abur prin pulverizarea apei pe ventilator
Programabil la nivel de abur de la 20 la -100%
Programabil (99 de programe - cate 4 trepte fiecare)
Sonde incluse
Panou clar si usor de utilizat
Indicatoarele luminoase pentru anumite functii
Carcasa si camera realizate in intregime din otel inoxidabil de inalta calitate
Camera cu iluminare cu halogen
Usa dubla cu garnitura
Sine detasabile in interiorul camerei pentru GN 1/1 sau GN 2/1, in functie de modelul cuptorului
Conexiune la apa: 3/4 "
Racord la canale: Ø 30mm
Convectia presupune miscarea fortata a aerului in interiorul cuptorului. Fluxul maselor de aer, creat de ventilator permite amestecarea aerului rece si cald, iar in acest fel se produce distribuirea uniforma a caldurii pe tot interiorul cuptorului. Indiferent de distanta de la elementul incalzitor, temperatura va fi practic aceeasi in orice punct al cuptorului.

Fiind distribuit eficient, aerul fierbinte se misca in jurul alimentelor si le ajuta sa se coaca uniform. Veti constata ca preparatele pe care le veti gati in cuptor vor fi foarte bine gatite. De asemenea, un alt mare avantaj al utilizarii unui cuptor electric cu convectie este ca timpul de coacere va fi redus. Nu va mai trebui sa asteptati o perioada lunga de timp pentru ca mancarea voastra sa fie gata.

Principiul de convectie functioneaza similar cu vantul intr-o zi geroasa. Atunci cand bate vantul, iar afara este ger, temperatura pare mult mai scazuta. In procesul de gatire cu convectie se aplica acelasi principiu. Apeland la niste cuptoare incorporabile, veti vedea ca gatirea preparatelor va fi uniforma. Utilizarea ventilatorului va ajuta la uniformizarea temperaturii din interiorul cuptorului.

Avantaje:

Timer- Seteaza timpul predefinit de gatire si oprirea cuptorului la incheierea programului.
Iluminare cuptor - Permite supravegherea alimentelor in timpul gatirii.
Incalzire inferioara - Permite pornirea doar a elementului de incalzire inferioara. Perfect pentru pizza sau pentru alimente care necesita o rumenire finala in partea inferioara.
Grill -  Solutia ideala pentru pregatirea cotletelor, a pestelui sau rumenirea la suprafata a alimentelor.
Gatire cu ventilare - Aceasta functie asigura o distributie uniforma a caldurii in interiorul cuptorului, grabind astfel procesul de gatire.
Gatire mai rapida - Deoarece aerul fierbinte este suflat direct catre alimente, acestea se vor gati cu aproximativ 25% mai rapid decat la coacerea conventionala.
Gatire uniforma - Cuptoarele conventionale pot avea zone fierbinti in functie de amplasarea elementilor de incalzire, insa ventilatorul din cuptorul cu convectie ajuta la uniformizarea temperaturii interioare prin distribuirea egala a aerului cald.
Rumenire mai frumoasa - Aerul dintr-un cuptor conventional poate deveni foarte umed datorita evaporarii lichidelor din alimente si unele mancaruri la cuptor se vor gati in aburi. Functia de convectie creeaza o atmosfera uscata care caramelizeaza zaharurile mult mai repede decat coacerea normala, astfel incat alimente cum ar fi carnurile sau legumele obtin o crusta mai frumoasa, ramand in acelasi timp umede si fragede in interior.
Economisesti energie - Datorita faptului ca mancarurile sunt gatite intr-un timp mai scurt si de obicei la o temperatura mai scazuta, un cuptor electric cu convectie este mai economic decat un cuptor conventional.
Utilizare in conditii de siguranta - Geamul usii este dublu pentru o siguranta sporita. Patru picioare anti-alunecare asigura o amplasare stabila a aparatului pe toate tipurile de suprafete.
Curatare usoara -  Suprafata interioara a cuptorului este neteda si usor de curatat – peretii pot fi stersi numai cu o carpa umeda si vor fi perfect curati pentru o vreme.