Avem peste 6.000.000 de produse de la magazine si vanzatori profesionisti in Okazii.ro Marketplace
Cos cumparaturi
Favorite

Curs Calificare Cofetar

Anunt expirat la:
09 Decembrie 2019 23:03:00
Localitate:
Brasov
Preț:
750,00 Lei

Anunturi imobiliare gratuite pe Okazii.ro

Vrei sa iti gasesti si tu un cumparator pentru casa, apartamentul sau terenul tau? Poti adauga un numar nelimitat de anunturi.
Adauga anunt gratuit

Descriere

Vânzatorul este direct răspunzator pentru produsul afișat în această pagină.

Specificatii

Descriere Cofetaria este locul unde se fac cele mai bune prajituri, dar ?i locul unde po?i înva?a o meserie frumoasa, savuroasa: sa devii cofetar. Pentru a ajunge cofetar, trebuie sa înve?i dar ?i sa furi meserie de la cei mai buni mae?trii din domeniu. Profesia de cofetar se bazeaza în primul rând pe pasiune, implicare ?i dupa aceea pe dorin?a ?i ambi?ie. Sa înve?i cele mai savuroase preparate de cofetarie, sa îmbini dulciurile ?i prajiturile din bucataria româneasca cu cele din bucataria fran?uzeasca, de exemplu, ?i sa înve?i cum sa concepi cele mai uimitoare torturi poate fi primul pas spre o cariera stralucitoare într-un domeniu unic ?i frumos. 
Persoanelor care lucreaza în calitate de Cofetar, dar nu au calificare, firmelor care î?i trimit angaja?ii la calificare, dar ?i persoanelor care au loc de practica, le vom acorda un discount de 5% (locul de munca fiind loc de practica). 
Durata curs : 8 saptamâni (1/3 stagiu teorie , 2/3 stagiu practica) 
Condi?ii de participare la curs: 8 clase absolvite 
Ce se înva?a la curs ? Comunicare ?i lucrul în echipa Igiena ?i protec?ia muncii Echipamente tehnice Depozitare materii prime, semipreparate, produse finite, ingrediente Utilaje tehnologice, vase ?i ustensile folosite în laboratorul de cofetarie Tehnologia semipreparatelor folosite în cofetarie ?i sortimentele specifice Tehnologia prajiturilor Tehnologia diferitelor glazuri si a elementelor de decor pentru torturi Tehnologia prepararii torturilor Tehnologia prepararii fursecurilor Tehnologia de realizare a înghe?atelor Produse de bombonarie ?i caramela Calitatea produselor de cofetarie Materiale ?i produse : Stagiul de practica se face în unita?i specializate sau la locul de munca, iar programul de curs este flexibil. Curs acreditat sigla ANC ?i Minister.