Îndulcitor fără zahăr pe bază de
stevia ca îndulcitor și pe eritritol ca filler, 100% natural, de 3
ori mai dulce decât zahărul.
Unul sau două pliculețe la cafea,
ceai, limonadă sau cacao cu lapte vor aduce îndulcirea necesară
fără zahăr și fără calorii, ajutându-ne să ne hidratam într-un mod
delicios și fără griji! Poate fi folosit pentru a îndulci creme,
orez cu lapte, budinci, cerealele de la micul dejun sau poate fi
presărat pe fructele de pădure.
Pliculețele reprezintă o predozare
convenabilă, echivalentă cu o linguriță cu zahăr.
Cutie 40 plicuri îndulcitor pe bază de extract din frunze de
Stevia
Îndulcitor fără zahăr, 100% natural, de 3 ori mai dulce decât
zahărul în pliculețe de 1,3g.
Acest îndulcitor a fost realizat pentru a compensa pierderea de
masă, pentru acele produse care au nevoie de masă similară cu cea a
zahărului: blaturile de tort și de tarte, brioșele, au nevoie de un
îndulcitor granulat, care să se apropie de consistența zahărului ca
să nu se lase, sa nu se “prăbușească”.
Îndulcitorul granule Stevi Elle, de 3 ori mai dulce decât
zahărul, este ideal pentru această misiune. Blaturile rămân pufoase
și dumneavoastră fericită!
Este foarte bun si pentru creme și frișcă dar și în băuturi
calde sau reci, în deserturi sau pudrat pe fructe.
Poate fi utilizat în dietele Young, Dukan, ketogenică, low-carb
și orice alte diete. Este potrivit pentru copii, pentru cei care nu
doresc să mai consume zahăr și pentru persoanele cu diabet.
Îndulcitorul granule Stevielle NU
conține antiaglomeranți, maltodextrină, inulină, dextroză, lactoză
sau îndulcitori artificiali cum sunt aspartamul, zaharina sau
ciclamatul. De asemenea, NU este o sursa de fenilalanină.
Ingrediente: Eritritol
(99%) și extract din frunze de stevia
(Rebaudiozida A 98%)
Cele două ingrediente sunt combinate prin CO-CRISTALIZARE, o
metodă scumpă dar singura care poate asigura un produs premium.
REB A 98% este sub formă de pulbere iar
Eritritolul este sub formă de cristale, ceea ce ar
face ca amestecul lor să nu fie omogen iar pudra ar deveni
lipicioasă în timp, ceea ce ar necesita adăugarea de
antiaglomeranți.
Noi am dorit ca îndulcitorul granulat, ca toate produsele
noastre de altfel, să fie 100% natural, motiv
pentru care nu puteam folosi acești agenți antiaglomeranți.
Singura soluție pentru rezolvarea celor două probleme de mai sus
o reprezintă co-cristalizarea. Co-cristalizarea
reprezintă o metodă de combinare perfectă a celor două ingrediente
în urma topirii lor împreună, a omogenizării și apoi a uscării și
mărunțirii amestecului. În acest fel produsul este omogen ca gust
și nu mai are nevoie de agenți antiaglomeranți, rezultând un
îndulcitor de cea mai înaltă calitate.
1 borcan cu 350g este echivalent, ca îndulcire, cu 1 kg
zahăr