Avem peste 6.000.000 de produse de la magazine si vanzatori profesionisti in Okazii.ro Marketplace
Cos cumparaturi
Favorite

Cutitul bucatarului Zwilling TWIN Four Star 20 cm Otel Inoxidabil

Cost unic de transport la toate comenzile acestui vanzator

Descriere

Vânzatorul este direct răspunzator pentru produsul afișat în această pagină.

Disponibilitate: Indisponibil - Vezi produse similare

Specificatii

Fiecare bucatar are secretele lui, dar unul dintre ele este, fara indoiala, un cutit bun, care taie precis si care rezista in timp, in fata oricarei provocari culinare. Cutitul bucatarului este cel mai utilizat cutit si te va ajuta indiferent de ingredientele cu care vei lucra. Poti sa tai, sa toci sau sa feliezi cu el legume, fructe si carnuri, fiind un cutit indispensabil oricarui bucatar, amator sau profesionist. Lama cutitului are 20 cm lungime, este obtinuta prin SIGMAFORGE® dintr-un otel special cu o combinatie optima de crom, carbon si fier. Dupa forjare, lamei ii este aplicat tratamentul FRIODUR®, un proces dezvoltat de producatorul german ZWILLING J.A. HENCKELS, ce presupune calirea lamei prin criogenie, la temperaturi de -70°C, rezultand un otel dur, rezistent la socuri, cu proprietati anti-ruginire si anti-patare. Manerul este fabrcat din material sintetic fiind foarte usor de curatat.
Tip produs: Cutitul bucatarului
Maner: Ergonomic||Material sintetic
Material: Otel inoxidabil
Dimensiuni: 200 mm
Culoare: Negru
Alte informatii: Anti-rugina, anti-pata

Modalitati de livrare si plata

LIVRARE

In Bucuresti

  • - Predare personala in max. 3 zile lucratoare

  • Bucuresti: TRANSPORT 5 RON In tara: TRANSPORT 15 RON fara KM Suplimentari KM suplimentari COST 10 Ron indiferent de cati sunt fata de agentie

PLATA

  • - La predare
  • - Ramburs
  • - Detalii: Comanda se achita la livrare, catre reprezentantul firmei de curierat Fancourier sau catre reprezentatul firmei noastre.

Politica de retur

  • - Produsul nu se poate returna.
Fii primul care scrie un review

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Adauga review