Desert Bio de Orez cu Toping de Zmeura Biovegan Pronat 69gr Cod: BV28399
-
Produs:Nou, Ofer garanție, Cu factură
-
Numar articol:189334018
-
Disponibilitate:Indisponibil
-
Preț:10,75 Lei
-
Anuntul a expirat la:02.04.2020, 13:32
-
Ai o nelamurire?
-
Vandut de:
-
Vinde si tu:Pune in vanzare un produs ca acesta
-
Optiuni:
Descriere
Vânzatorul este direct răspunzator pentru produsul afișat în această pagină.
Disponibilitate: Indisponibil - Vezi produse similare
Specificatii
BIOVEGAN &ndash DESERT DE OREZ CU TOPPING DE ZMEURA BIO 69 G
O alternativa vegan fara gluten pentru toti iubitorii de orez cu lapte ideala ca gustare fel principal sau desert.
Simplu usor de preparat si deosebit de gustos! Gata î n doar 12 minute!
Contine un plic cu amestec pentru desertul de orez 54 g si un plic cu topping de zmeura 15 g
Ingrediente pentru amestecul de
orez: 92% orez instant* faina de orez* sare de
Himalaya1.
Ingrediente pentru topping: zahar brut
din trestie* 25% zmeura* faina de orez*.
*din culturi certificate ecologic
1din saline din Pakistan
Poate contine urme de migdale mustar sau soia.
Valori nutritionale/ 100
g:
Valoare energetica: 1577 kJ/ 371 kcal
Grasimi din care: 0 2 g
acizi grasi saturati: < 0 1 g
Carbohidrati: 84 9 g
din care zaharuri: 16 5 g
Fibre: 2 4 g
Proteine: 6 3 g
Sare: 0 56 g
Continut: 54+15 g
Mod de preparare:
1.Turnati 250 ml de bautura vegetala** sau lapte î ntr-o
oala.
2.Adaugati continutul plicului cu amestec de orez î n lichidul rece
si aduceti la fierbere amestecâ nd cu un tel.
3.Lasati orezul sa fiarba 2 minute la foc mediu amestecâ nd
bine.
4.Luati orezul de pe foc si lasati sa se odihneasca acoperit 10
minute.
5.Inainte de servire mai amestecati o data si presarati
toppingul.
**Recomandabil bautura de orez sau ovaz.
Sugestie: Pentru a
obtine un orez mai cremos î nlocuiti o parte din lichid cu crema
vegetala sau frisca.
Consistenta si culoarea preparatului pot varia î n functie de
bautura vegetala aleasa (soia de exemplu).
Retetele noastre:
Tarta cu orez si
zmeura:
Ingrediente (pentru o forma mica de tarta):
cca 100 g zmeura prospata sau congelata
45 g faina de alac
25 g margarina
25 g zahar brun
Preparare: Preparati orezul conform instructiunilor de pe
ambalaj. Turnati î n forma de tarta apoi presarati direct peste
orez continutul plicului de topping si asezati zmeura. Din
faina margarina si zahar framâ ntati un aluat cu consistenta sfarâ
micioasa. Presarati peste tarta.Coaceti î n cuptorul preî ncalzit
la 200° C 25-30 minute.Desertul poate fi servit cald sau
rece.
Bile de orez
Preparati orezul conform instructiunilor de pe plic. Lasati sa se
raceasca. Din masa de orez racita la frigider formati bile câ t o
muscatura si presarati-le cu topping. Sunt perfecte ca desert sau
gustare la cafea.
A se pastra la loc uscat ferit de
caldura.
A se consuma de preferinta î nainte de data inscriptionata pe
ambalaj.
Producator: Biovegan
GmbH Germania
Produs î n Germania
Modalitati de livrare si plata
LIVRARE
In Cluj-Napoca
-
- Predare personala in max. 5 zile lucratoare
-
Pentru comenzile livrate in Cluj-Napoca, cu valori de minim 50 lei, nu se aplica taxa de livrare, sub 50 lei, taxa de livrare este de 10 lei.
PLATA
- - La predare
- - Ramburs
Politica de retur
- - Produsul nu se poate returna.