Avem peste 6.000.000 de produse de la magazine si vanzatori profesionisti in Okazii.ro Marketplace
Cos cumparaturi
Favorite

Desert Bio de Orez cu Toping de Zmeura Biovegan Pronat 69gr Cod: BV28399

Cost unic de transport la toate comenzile acestui vanzator

Descriere

Vânzatorul este direct răspunzator pentru produsul afișat în această pagină.

Disponibilitate: Indisponibil - Vezi produse similare

Specificatii

BIOVEGAN &ndash DESERT DE OREZ CU TOPPING DE ZMEURA BIO 69 G

O alternativa vegan fara gluten pentru toti iubitorii de orez cu lapte ideala ca gustare fel principal sau desert.

Simplu usor de preparat si deosebit de gustos!  Gata î n doar 12 minute!

Contine un plic cu amestec pentru desertul de orez 54 g si un plic cu topping de zmeura 15 g

Ingrediente pentru amestecul de orez:  92% orez instant* faina de orez* sare de Himalaya1.
Ingrediente pentru topping:  zahar brut din trestie* 25% zmeura* faina de orez*.
*din culturi certificate ecologic
1din saline din Pakistan
Poate contine urme de migdale mustar sau soia.

Valori nutritionale/ 100 g:
Valoare energetica: 1577 kJ/ 371 kcal
Grasimi din care: 0 2 g
acizi grasi saturati: < 0 1 g
Carbohidrati: 84 9 g
din care zaharuri: 16 5 g
Fibre: 2 4 g
Proteine: 6 3 g
Sare: 0 56 g
Continut:  54+15 g

Mod de preparare:
1.Turnati 250 ml de bautura vegetala** sau lapte î ntr-o oala.
2.Adaugati continutul plicului cu amestec de orez î n lichidul rece si aduceti la fierbere amestecâ nd cu un tel.
3.Lasati orezul sa fiarba 2 minute la foc mediu amestecâ nd bine.
4.Luati orezul de pe foc si lasati sa se odihneasca acoperit 10 minute.
5.Inainte de servire mai amestecati o data si presarati toppingul.
**Recomandabil bautura de orez sau ovaz.

Sugestie:  Pentru a obtine un orez mai cremos î nlocuiti o parte din lichid cu crema vegetala sau frisca.
Consistenta si culoarea preparatului pot varia î n functie de bautura vegetala aleasa (soia de exemplu).
 
Retetele noastre: 

Tarta cu orez si zmeura:
Ingrediente (pentru o forma mica de tarta):
cca 100 g zmeura prospata sau congelata
45 g faina de alac
25 g margarina
25 g zahar brun
Preparare:  Preparati orezul conform instructiunilor de pe ambalaj. Turnati î n forma de tarta apoi presarati direct peste orez continutul plicului de topping si asezati zmeura.  Din faina margarina si zahar framâ ntati un aluat cu consistenta sfarâ micioasa. Presarati peste tarta.Coaceti î n cuptorul preî ncalzit la 200° C 25-30 minute.Desertul poate fi servit cald sau rece.

Bile de orez
Preparati orezul conform instructiunilor de pe plic. Lasati sa se raceasca. Din masa de orez racita la frigider formati bile câ t o muscatura si presarati-le cu topping. Sunt perfecte ca desert sau gustare la cafea.

A se pastra la loc uscat ferit de caldura.
A se consuma de preferinta î nainte de data inscriptionata pe ambalaj.

Producator:  Biovegan GmbH Germania
Produs î n Germania

Modalitati de livrare si plata

LIVRARE

In Cluj-Napoca

  • - Predare personala in max. 5 zile lucratoare

  • Pentru comenzile livrate in Cluj-Napoca, cu valori de minim 50 lei, nu se aplica taxa de livrare, sub 50 lei, taxa de livrare este de 10 lei.

PLATA

  • - La predare
  • - Ramburs

Politica de retur

  • - Produsul nu se poate returna.
Fii primul care scrie un review

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Adauga review