Deshidrator universal 6 tavi 500W INOX
-
Produs:Nou, Ofer garanție, Cu factură
-
Numar articol:224784502
-
Disponibilitate:Indisponibil
-
Preț:790,00 Lei
-
Anuntul a expirat la:13.04.2023, 08:41
-
Ai o nelamurire?
-
Vandut de:
-
Vinde si tu:Pune in vanzare un produs ca acesta
-
Optiuni:
Descriere
Vânzatorul este direct răspunzator pentru produsul afișat în această pagină.
Disponibilitate: Indisponibil - Vezi produse similare
Specificatii
Dehidratorul universal 6 tavi, 500W, INOX, Micul Fermier
GF-2194 este conceput exclusiv pentru uscarea produselor alimentare
si a plantelor. Capacitatea de a regla usor temperatura si
ventilatorul ofera conditiile de temperatura necesare pentru
uscarea diferitelor produse.
Sfaturi pentru dehidratarea produselor alimentare
1. Asezati produsele pe tavi fara a le suprapune.
2. Daca timpul de dehidratare este de 6 ore atunci verificati o
data la 2 ore stadiul dehidratarii.
3. Inainte de scoaterea produselor dehidratate veirifcati stadiul
de dehidratare, taiati bucatele pentru a vedea gradul de umiditate.
Daca produsele sunt inca umede trebuie sa mariti timpul de
dehidratare.
4. Etichetati produsele cu data, tipul, cantitatea pentru a va
imbunatati metodele pe parcurs pentru a obtine cele mai bune
rezultate.
5. Pentru a obtine produse de calitate superioara, pastrarea in
bune conditii este esentiala. Alimentele trebuie impachetate numai
dupa ce s-au racit. Daca se depoziteaza in spatii reci, intunecoase
si uscate, produsele pot rezista perioade mai mari de timp.
Temperatura ideala de depozitare este de 16˚C sau mai joasa.
6. Pastrati alimentele in pungi de depozitare cu inchidere ermetica
sau in pungi vidate.
7. Dupa dehidratare, produsele alimentare isi miscoreaza volumul de
1/2 pana la 1/4 din dimensiunea initiala asa ca feliile nu ar
trebui sa fie prea mici inainte de procesare. Pastrama isi
micsoreaza volumul de 1/3 din marimea initiala.
Cateva exemple cu duratele de deshidratare:
Plante erbacee: Timpul de uscare 5-8h; Temperatura de uscare
45-65˚C
Produse sub forma de faina: Timpul de uscare 3-4h; Temperatura de
uscare 40-45 ˚C
Gustari pentru copii: Timpul de uscare 5-8h; Temperatura de uscare
45-50 ˚C
Legume: Timpul de uscare 6-8h; Temperatura de uscare 60-70 ˚C
Fructe intregi si feliate: Timpul de uscare 8-10; Temperatura de
uscare 60-75 ˚C
Carne, peste: Timpul de uscare 8-12h; Temperatura de uscare 55-70
˚C
Precautii:
• In timpul functionarii, fantele de ventilatie din spatele
dehidratorului trebuie sa fie la o distanta minima de 15cm fata de
perete pentru a mentine circulatia aerului si in acest fel
reducerea consumului de energie electrica si scurtarea timpului de
procesare.
• Cand dehidratorul este in functiune si in mod special atunci cand
functioneaza la putere maxima, carcasa se poate incalzi puternic si
de aceea nu amplasati obiecte pe dehidrator.
• Nu este recomandat sa puneti produse cu grade diferite de
umiditate de exemplu carnea cu fructele deoarece au timpi diferiti
de procesare. De asemenea fructele bogate in apa se recomanda a fi
taiate in felii mai groase deoarece, dupa uscare ele se vor subtia
destul de mult. Daca feliie sunt prea subtiri, calitatea gustului
poate fi afectata dupa procesare.
• Deconectati de la retea aparatul dupa utilizare, nu mentineti
aparatul conectat la priza daca nu il utilizati pentru a evita
orice pericol.
Modalitati de livrare si plata
LIVRARE
-
DPD
PLATA
- - Ramburs
Politica de retur
- - Produsul nu se poate returna.