Avem peste 6.000.000 de produse de la magazine si vanzatori profesionisti in Okazii.ro Marketplace
Cos cumparaturi
Favorite
Numar articol: 259177778
Pune in vanzare un produs ca acesta

DUMBELL CRITIC ECHILIBRAT BENZAR MIX BICOLOR SMOKE WAFTERS

Livrare gratuita la comenzile de 1000 lei
Disponibilitate:
In stoc 1 disponibil
Livrare:
  Curier rapid - 22,00 Lei Detalii
Estimat livrare:
Joi, 9 Oct.
Cantitate:
Pret:
23,39 Lei
Primesti 23 puncte in aplicatie
Produs:
Nou, Fără garanție, Cu factură
Politica de retur:
Acest produs poate fi returnat in 3 zile Detalii
Plata:
  • Ramburs
  • Avans
  • Online

Vânzatorul este direct răspunzator pentru produsul afișat în această pagină.

  • Marca
    Benzar

Specificatii

Groundbait Benzar Mix Method Commercial, 800g Benzar Mix Method Commercial este o nada creata special pentru pescarii de Accesorii pescuit > Nada si momeli tinand cont de trei factori foarte importanti: atractie, digestie si mentinerea pestilor pe vad. Este recomandata pentru pescuitul pe lacuri, rauri si helesteuri unde pestii tinta sunt carasul, rosioara, babusca, platica etc. Groundbait-ul de tip "fishmeal" este bogat in proteine de peste (peste 50% fata de alte nade concurente) si atractanti, putand fi folosit direct individual sau poate fi introdus in diferite mixuri de nada. Datorita peletelor ce stau la baza acestei nade, poate fi umectata si pregatita foarte usor. Sunt disponibile in 6 variante de arome si culori: Red Krill (rosu inchis), Natur (maro), Black Halibut (negru), Scopex-Fish (maro inchis), N-Butyric (maro inchis) si Green Betain (verde inchis). Caracteristici: Tip nada: groundbait; Ingrediente naturale; Stimulenti de hranire; Continut ridicat de faina de peste; Aroma persistenta; Ideala pe lacuri si canale; Ambalaj: 800g/punga. Furajarea pestelui din iazurile private cu pelete este o practica des intalnita si extrem de populara si, prin urmare, pestele va asocia un pat de nada care contine particule mai mari cu hrana sa de baza. Este un fapt dovedit, pe care il veti intalni in multiple situatii, motiv pentru care Benzar Zsolt a creat seria de nade Commercial.  Dar asocierea peletelor de pe un pat de nadire cu hrana furajata a ciprinidelor nu este suficienta pentru o mentinere a pestelui in zona nadita. Combinarea cu fainuri de peste de cea mai buna calitate este cea responsabila de un raspuns imediat al pestelui, dar si de mentinerea lui in zona de pescuit. Secretul consta in utilizarea unor fainuri cu grad ridicat de grasimi, de pana la 50%.  Combinatiile de arome concepute de Zsolt sunt unele care au dat rezultate in multiple situatii diferite, la temperaturi diverse si la preferinte ale ciprinidelor pe apele respective. Micropeletele au avantajul de a se desface incet pe substrat, asigurand o atractie constanta si pastrand la distanta pestele mic.  Furajarea pestelui din iazurile private cu pelete este o practica des intalnita si extrem de populara si, prin urmare, pestele va asocia un pat de nada care contine particule mai mari cu hrana sa de baza. Este un fapt dovedit, pe care il veti intalni in multiple situatii, motiv pentru care Benzar Zsolt a creat seria de nade Commercial.  Dar asocierea peletelor de pe un pat de nadire cu hrana furajata a ciprinidelor nu este suficienta pentru o mentinere a pestelui in zona nadita. Combinarea cu fainuri de peste de cea mai buna calitate este cea responsabila de un raspuns imediat al pestelui, dar si de mentinerea lui in zona de pescuit. Secretul consta in utilizarea unor fainuri cu grad ridicat de grasimi, de pana la 50%.  Combinatiile de arome concepute de Zsolt sunt unele care au dat rezultate in multiple situatii diferite, la temperaturi diverse si la preferinte ale ciprinidelor pe apele respective. Micropeletele au avantajul de a se desface incet pe substrat, asigurand o atractie constanta si pastrand la distanta pestele mic.  Furajarea pestelui din iazurile private cu pelete este o practica des intalnita si extrem de populara si, prin urmare, pestele va asocia un pat de nada care contine particule mai mari cu hrana sa de baza. Este un fapt dovedit, pe care il veti intalni in multiple situatii, motiv pentru care Benzar Zsolt a creat seria de nade Commercial.  Dar asocierea peletelor de pe un pat de nadire cu hrana furajata a ciprinidelor nu este suficienta pentru o mentinere a pestelui in zona nadita. Combinarea cu fainuri de peste de cea mai buna calitate este cea responsabila de un raspuns imediat al pestelui, dar si de mentinerea lui in zona de pescuit. Secretul consta in utilizarea unor fainuri cu grad ridicat de grasimi, de pana la 50%.  Combinatiile de arome concepute de Zsolt sunt unele care au dat rezultate in multiple situatii diferite, la temperaturi diverse si la preferinte ale ciprinidelor pe apele respective. Micropeletele au avantajul de a se desface incet pe substrat, asigurand o atractie constanta si pastrand la distanta pestele mic.  Furajarea pestelui din iazurile private cu pelete este o practica des intalnita si extrem de populara si, prin urmare, pestele va asocia un pat de nada care contine particule mai mari cu hrana sa de baza. Este un fapt dovedit, pe care il veti intalni in multiple situatii, motiv pentru care Benzar Zsolt a creat seria de nade Commercial.  Dar asocierea peletelor de pe un pat de nadire cu hrana furajata a ciprinidelor nu este suficienta pentru o mentinere a pestelui in zona nadita. Combinarea cu fainuri de peste de cea mai buna calitate este cea responsabila de un raspuns imediat al pestelui, dar si de mentinerea lui in zona de pescuit. Secretul consta in utilizarea unor fainuri cu grad ridicat de grasimi, de pana la 50%.  Combinatiile de arome concepute de Zsolt sunt unele care au dat rezultate in multiple situatii diferite, la temperaturi diverse si la preferinte ale ciprinidelor pe apele respective. Micropeletele au avantajul de a se desface incet pe substrat, asigurand o atractie constanta si pastrand la distanta pestele mic.  Furajarea pestelui din iazurile private cu pelete este o practica des intalnita si extrem de populara si, prin urmare, pestele va asocia un pat de nada care contine particule mai mari cu hrana sa de baza. Este un fapt dovedit, pe care il veti intalni in multiple situatii, motiv pentru care Benzar Zsolt a creat seria de nade Commercial.  Dar asocierea peletelor de pe un pat de nadire cu hrana furajata a ciprinidelor nu este suficienta pentru o mentinere a pestelui in zona nadita. Combinarea cu fainuri de peste de cea mai buna calitate este cea responsabila de un raspuns imediat al pestelui, dar si de mentinerea lui in zona de pescuit. Secretul consta in utilizarea unor fainuri cu grad ridicat de grasimi, de pana la 50%.  Combinatiile de arome concepute de Zsolt sunt unele care au dat rezultate in multiple situatii diferite, la temperaturi diverse si la preferinte ale ciprinidelor pe apele respective. Micropeletele au avantajul de a se desface incet pe substrat, asigurand o atractie constanta si pastrand la distanta pestele mic.  Furajarea pestelui din iazurile private cu pelete este o practica des intalnita si extrem de populara si, prin urmare, pestele va asocia un pat de nada care contine particule mai mari cu hrana sa de baza. Este un fapt dovedit, pe care il veti intalni in multiple situatii, motiv pentru care Benzar Zsolt a creat seria de nade Commercial.  Dar asocierea peletelor de pe un pat de nadire cu hrana furajata a ciprinidelor nu este suficienta pentru o mentinere a pestelui in zona nadita. Combinarea cu fainuri de peste de cea mai buna calitate este cea responsabila de un raspuns imediat al pestelui, dar si de mentinerea lui in zona de pescuit. Secretul consta in utilizarea unor fainuri cu grad ridicat de grasimi, de pana la 50%.  Combinatiile de arome concepute de Zsolt sunt unele care au dat rezultate in multiple situatii diferite, la temperaturi diverse si la preferinte ale ciprinidelor pe apele respective. Micropeletele au avantajul de a se desface incet pe substrat, asigurand o atractie constanta si pastrand la distanta pestele mic.  Furajarea pestelui din iazurile private cu pelete este o practica des intalnita si extrem de populara si, prin urmare, pestele va asocia un pat de nada care contine particule mai mari cu hrana sa de baza. Este un fapt dovedit, pe care il veti intalni in multiple situatii, motiv pentru care Benzar Zsolt a creat seria de nade Commercial.  Dar asocierea peletelor de pe un pat de nadire cu hrana furajata a ciprinidelor nu este suficienta pentru o mentinere a pestelui in zona nadita. Combinarea cu fainuri de peste de cea mai buna calitate este cea responsabila de un raspuns imediat al pestelui, dar si de mentinerea lui in zona de pescuit. Secretul consta in utilizarea unor fainuri cu grad ridicat de grasimi, de pana la 50%.  Combinatiile de arome concepute de Zsolt sunt unele care au dat rezultate in multiple situatii diferite, la temperaturi diverse si la preferinte ale ciprinidelor pe apele respective. Micropeletele au avantajul de a se desface incet pe substrat, asigurand o atractie constanta si pastrand la distanta pestele mic.  Furajarea pestelui din iazurile private cu pelete este o practica des intalnita si extrem de populara si, prin urmare, pestele va asocia un pat de nada care contine particule mai mari cu hrana sa de baza. Este un fapt dovedit, pe care il veti intalni in multiple situatii, motiv pentru care Benzar Zsolt a creat seria de nade Commercial.  Dar asocierea peletelor de pe un pat de nadire cu hrana furajata a ciprinidelor nu este suficienta pentru o mentinere a pestelui in zona nadita. Combinarea cu fainuri de peste de cea mai buna calitate este cea responsabila de un raspuns imediat al pestelui, dar si de mentinerea lui in zona de pescuit. Secretul consta in utilizarea unor fainuri cu grad ridicat de grasimi, de pana la 50%.  Combinatiile de arome concepute de Zsolt sunt unele care au dat rezultate in multiple situatii diferite, la temperaturi diverse si la preferinte ale ciprinidelor pe apele respective. Micropeletele au avantajul de a se desface incet pe substrat, asigurand o atractie constanta si pastrand la distanta pestele mic.  Furajarea pestelui din iazurile private cu pelete este o practica des intalnita si extrem de populara si, prin urmare, pestele va asocia un pat de nada care contine particule mai mari cu hrana sa de baza. Este un fapt dovedit, pe care il veti intalni in multiple situatii, motiv pentru care Benzar Zsolt a creat seria de nade Commercial.  Dar asocierea peletelor de pe un pat de nadire cu hrana furajata a ciprinidelor nu este suficienta pentru o mentinere a pestelui in zona nadita. Combinarea cu fainuri de peste de cea mai buna calitate este cea responsabila de un raspuns imediat al pestelui, dar si de mentinerea lui in zona de pescuit. Secretul consta in utilizarea unor fainuri cu grad ridicat de grasimi, de pana la 50%.  Combinatiile de arome concepute de Zsolt sunt unele care au dat rezultate in multiple situatii diferite, la temperaturi diverse si la preferinte ale ciprinidelor pe apele respective. Micropeletele au avantajul de a se desface incet pe substrat, asigurand o atractie constanta si pastrand la distanta pestele mic.  Furajarea pestelui din iazurile private cu pelete este o practica des intalnita si extrem de populara si, prin urmare, pestele va asocia un pat de nada care contine particule mai mari cu hrana sa de baza. Este un fapt dovedit, pe care il veti intalni in multiple situatii, motiv pentru care Benzar Zsolt a creat seria de nade Commercial.  Dar asocierea peletelor de pe un pat de nadire cu hrana furajata a ciprinidelor nu este suficienta pentru o mentinere a pestelui in zona nadita. Combinarea cu fainuri de peste de cea mai buna calitate este cea responsabila de un raspuns imediat al pestelui, dar si de mentinerea lui in zona de pescuit. Secretul consta in utilizarea unor fainuri cu grad ridicat de grasimi, de pana la 50%.  Combinatiile de arome concepute de Zsolt sunt unele care au dat rezultate in multiple situatii diferite, la temperaturi diverse si la preferinte ale ciprinidelor pe apele respective. Micropeletele au avantajul de a se desface incet pe substrat, asigurand o atractie constanta si pastrand la distanta pestele mic.  Furajarea pestelui din iazurile private cu pelete este o practica des intalnita si extrem de populara si, prin urmare, pestele va asocia un pat de nada care contine particule mai mari cu hrana sa de baza. Este un fapt dovedit, pe care il veti intalni in multiple situatii, motiv pentru care Benzar Zsolt a creat seria de nade Commercial.  Dar asocierea peletelor de pe un pat de nadire cu hrana furajata a ciprinidelor nu este suficienta pentru o mentinere a pestelui in zona nadita. Combinarea cu fainuri de peste de cea mai buna calitate este cea responsabila de un raspuns imediat al pestelui, dar si de mentinerea lui in zona de pescuit. Secretul consta in utilizarea unor fainuri cu grad ridicat de grasimi, de pana la 50%.  Combinatiile de arome concepute de Zsolt sunt unele care au dat rezultate in multiple situatii diferite, la temperaturi diverse si la preferinte ale ciprinidelor pe apele respective. Micropeletele au avantajul de a se desface incet pe substrat, asigurand o atractie constanta si pastrand la distanta pestele mic.  Furajarea pestelui din iazurile private cu pelete este o practica des intalnita si extrem de populara si, prin urmare, pestele va asocia un pat de nada care contine particule mai mari cu hrana sa de baza. Este un fapt dovedit, pe care il veti intalni in multiple situatii, motiv pentru care Benzar Zsolt a creat seria de nade Commercial.  Dar asocierea peletelor de pe un pat de nadire cu hrana furajata a ciprinidelor nu este suficienta pentru o mentinere a pestelui in zona nadita. Combinarea cu fainuri de peste de cea mai buna calitate este cea responsabila de un raspuns imediat al pestelui, dar si de mentinerea lui in zona de pescuit. Secretul consta in utilizarea unor fainuri cu grad ridicat de grasimi, de pana la 50%.  Combinatiile de arome concepute de Zsolt sunt unele care au dat rezultate in multiple situatii diferite, la temperaturi diverse si la preferinte ale ciprinidelor pe apele respective. Micropeletele au avantajul de a se desface incet pe substrat, asigurand o atractie constanta si pastrand la distanta pestele mic.  Furajarea pestelui din iazurile private cu pelete este o practica des intalnita si extrem de populara si, prin urmare, pestele va asocia un pat de nada care contine particule mai mari cu hrana sa de baza. Este un fapt dovedit, pe care il veti intalni in multiple situatii, motiv pentru care Benzar Zsolt a creat seria de nade Commercial.  Dar asocierea peletelor de pe un pat de nadire cu hrana furajata a ciprinidelor nu este suficienta pentru o mentinere a pestelui in zona nadita. Combinarea cu fainuri de peste de cea mai buna calitate este cea responsabila de un raspuns imediat al pestelui, dar si de mentinerea lui in zona de pescuit. Secretul consta in utilizarea unor fainuri cu grad ridicat de grasimi, de pana la 50%.  Combinatiile de arome concepute de Zsolt sunt unele care au dat rezultate in multiple situatii diferite, la temperaturi diverse si la preferinte ale ciprinidelor pe apele respective. Micropeletele au avantajul de a se desface incet pe substrat, asigurand o atractie constanta si pastrand la distanta pestele mic.  Furajarea pestelui din iazurile private cu pelete este o practica des intalnita si extrem de populara si, prin urmare, pestele va asocia un pat de nada care contine particule mai mari cu hrana sa de baza. Este un fapt dovedit, pe care il veti intalni in multiple situatii, motiv pentru care Benzar Zsolt a creat seria de nade Commercial.  Dar asocierea peletelor de pe un pat de nadire cu hrana furajata a ciprinidelor nu este suficienta pentru o mentinere a pestelui in zona nadita. Combinarea cu fainuri de peste de cea mai buna calitate este cea responsabila de un raspuns imediat al pestelui, dar si de mentinerea lui in zona de pescuit. Secretul consta in utilizarea unor fainuri cu grad ridicat de grasimi, de pana la 50%.  Combinatiile de arome concepute de Zsolt sunt unele care au dat rezultate in multiple situatii diferite, la temperaturi diverse si la preferinte ale ciprinidelor pe apele respective. Micropeletele au avantajul de a se desface incet pe substrat, asigurand o atractie constanta si pastrand la distanta pestele mic.  Furajarea pestelui din iazurile private cu pelete este o practica des intalnita si extrem de populara si, prin urmare, pestele va asocia un pat de nada care contine particule mai mari cu hrana sa de baza. Este un fapt dovedit, pe care il veti intalni in multiple situatii, motiv pentru care Benzar Zsolt a creat seria de nade Commercial.  Dar asocierea peletelor de pe un pat de nadire cu hrana furajata a ciprinidelor nu este suficienta pentru o mentinere a pestelui in zona nadita. Combinarea cu fainuri de peste de cea mai buna calitate este cea responsabila de un raspuns imediat al pestelui, dar si de mentinerea lui in zona de pescuit. Secretul consta in utilizarea unor fainuri cu grad ridicat de grasimi, de pana la 50%.  Combinatiile de arome concepute de Zsolt sunt unele care au dat rezultate in multiple situatii diferite, la temperaturi diverse si la preferinte ale ciprinidelor pe apele respective. Micropeletele au avantajul de a se desface incet pe substrat, asigurand o atractie constanta si pastrand la distanta pestele mic.  Furajarea pestelui din iazurile private cu pelete este o practica des intalnita si extrem de populara si, prin urmare, pestele va asocia un pat de nada care contine particule mai mari cu hrana sa de baza. Este un fapt dovedit, pe care il veti intalni in multiple situatii, motiv pentru care Benzar Zsolt a creat seria de nade Commercial.  Dar asocierea peletelor de pe un pat de nadire cu hrana furajata a ciprinidelor nu este suficienta pentru o mentinere a pestelui in zona nadita. Combinarea cu fainuri de peste de cea mai buna calitate este cea responsabila de un raspuns imediat al pestelui, dar si de mentinerea lui in zona de pescuit. Secretul consta in utilizarea unor fainuri cu grad ridicat de grasimi, de pana la 50%.  Combinatiile de arome concepute de Zsolt sunt unele care au dat rezultate in multiple situatii diferite, la temperaturi diverse si la preferinte ale ciprinidelor pe apele respective. Micropeletele au avantajul de a se desface incet pe substrat, asigurand o atractie constanta si pastrand la distanta pestele mic.  Furajarea pestelui din iazurile private cu pelete este o practica des intalnita si extrem de populara si, prin urmare, pestele va asocia un pat de nada care contine particule mai mari cu hrana sa de baza. Este un fapt dovedit, pe care il veti intalni in multiple situatii, motiv pentru care Benzar Zsolt a creat seria de nade Commercial.  Dar asocierea peletelor de pe un pat de nadire cu hrana furajata a ciprinidelor nu este suficienta pentru o mentinere a pestelui in zona nadita. Combinarea cu fainuri de peste de cea mai buna calitate este cea responsabila de un raspuns imediat al pestelui, dar si de mentinerea lui in zona de pescuit. Secretul consta in utilizarea unor fainuri cu grad ridicat de grasimi, de pana la 50%.  Combinatiile de arome concepute de Zsolt sunt unele care au dat rezultate in multiple situatii diferite, la temperaturi diverse si la preferinte ale ciprinidelor pe apele respective. Micropeletele au avantajul de a se desface incet pe substrat, asigurand o atractie constanta si pastrand la distanta pestele mic.  Furajarea pestelui din iazurile private cu pelete este o practica des intalnita si extrem de populara si, prin urmare, pestele va asocia un pat de nada care contine particule mai mari cu hrana sa de baza. Este un fapt dovedit, pe care il veti intalni in multiple situatii, motiv pentru care Benzar Zsolt a creat seria de nade Commercial.  Dar asocierea peletelor de pe un pat de nadire cu hrana furajata a ciprinidelor nu este suficienta pentru o mentinere a pestelui in zona nadita. Combinarea cu fainuri de peste de cea mai buna calitate este cea responsabila de un raspuns imediat al pestelui, dar si de mentinerea lui in zona de pescuit. Secretul consta in utilizarea unor fainuri cu grad ridicat de grasimi, de pana la 50%.  Combinatiile de arome concepute de Zsolt sunt unele care au dat rezultate in multiple situatii diferite, la temperaturi diverse si la preferinte ale ciprinidelor pe apele respective. Micropeletele au avantajul de a se desface incet pe substrat, asigurand o atractie constanta si pastrand la distanta pestele mic.  Furajarea pestelui din iazurile private cu pelete este o practica des intalnita si extrem de populara si, prin urmare, pestele va asocia un pat de nada care contine particule mai mari cu hrana sa de baza. Este un fapt dovedit, pe care il veti intalni in multiple situatii, motiv pentru care Benzar Zsolt a creat seria de nade Commercial.  Dar asocierea peletelor de pe un pat de nadire cu hrana furajata a ciprinidelor nu este suficienta pentru o mentinere a pestelui in zona nadita. Combinarea cu fainuri de peste de cea mai buna calitate este cea responsabila de un raspuns imediat al pestelui, dar si de mentinerea lui in zona de pescuit. Secretul consta in utilizarea unor fainuri cu grad ridicat de grasimi, de pana la 50%.  Combinatiile de arome concepute de Zsolt sunt unele care au dat rezultate in multiple situatii diferite, la temperaturi diverse si la preferinte ale ciprinidelor pe apele respective. Micropeletele au avantajul de a se desface incet pe substrat, asigurand o atractie constanta si pastrand la distanta pestele mic.

Modalitati de livrare si plata

LIVRARE

In Bucuresti

  • - Prin Curier rapid - 22 Lei in max. 11 zile lucratoare

In Romania:

  • - Prin Curier rapid - 22 Lei in max. 11 zile lucratoare

PLATA

  • - Ramburs
  • - Avans
  • - Online

Politica de retur

  • - Produsul se poate returna in maxim 3 zile lucratoare
  • - Metoda de retur: Ramburs contravaloare produs
  • - Costul transportului va fi suportat de catre cumparator
  • - Alte detalii: Retur acceptat in conditiile Garantiei de Livrare
Optiunea ta
DUMBELL CRITIC ECHILIBRAT BENZAR MIX BICOLOR SMOKE WAFTERS
CUMPARA
Pret curent:
2339 Lei
Comanda minima:
1 bucata
Cantitatea:
Fii primul care scrie un review

Spune-ti parerea acordand o nota produsului